Pandhuan kanggo Tokyo, apa sing ora bisa dilalekake

Ikebukuru 1

Kanthi iki pandhuan tokyo Aku ngrampungake kiriman babagan salah sawijining negara paling apik ing Asia. Musim sing paling apik yaiku musim semi lan musim gugur, amarga suhu lan warna lanskap, nanging perjalanan sabanjure yaiku musim panas ing taun ngarep, mula mengko dakkandhani kepiye musim panas ing Jepang. Kangge kanggo nyenengake awake dhewe apa sing bisa lan kudu kita lakoni ing Tokyo, ibukutha.

Kita aja nganti kutha ngancam awake dhewe kanthi ukuran, swarane lan mayuta-yuta jiwa. Sampeyan kudu mlaku alon-alon, ora mlebu lokomotif Jepang lan supaya dina liwat antarane kamulyan lan kamulyan. Tulis tips iki lan sampeyan bakal duwe plancongan Tokyo sing ora iso lali:

Kepiye carane ngubengi Tokyo

Sepur ing Jepang

Tokio duwe jaringan transportasi sing nyengsemake. Amarga alasan praktis aku mbaleni kanggo aku pilihan sing paling apik yaiku Japan Rail Pass, anggere sampeyan arep ngunjungi kutha liyane. Sampeyan ngidini sampeyan nggunakake sepur peluru lan rata-rata rong jam utawa luwih, sampeyan bisa liwat Kyoto utawa Osaka, kayata, utawa ngunjungi Nagoya, Yokohama lan sekitar liyane.

Yen sampeyan mung arep ngentekake sawetara dina ing Tokyo ana opsi liyane nggunakake sepur, kereta bawah tanah lan bis. Kanggo ngubengi pusat, sing paling apik yaiku sepur JR Este lan kereta bawah tanah. Ing Jalur YamanoteWerna ijo, mesthine minangka kunci kanggo kabeh perkara amarga garis garis bunder sing nyambung akeh lingkungan sing paling populer: Ikebukuro, Akihabara, Shunjuku, Shibuya, Harajuku, Ueno, kayata.

Stasiun sepur ing Jepang

Ana loro perusahaan kereta bawah tanah, Tokyo Metro lan Toei Subway. Gunggunge ana sangang garis sing khusus konsentrasi ing bunderan njero sing mbentuk Jalur Sepur Yamanote. ¿Ana pass saben dina? Ya, nanging cenderung luwih larang lan ora nutupi kabeh Tokyo dadi tuku tiket individu minangka pilihan sing paling apik. Nanging yen sampeyan mikir yen ing sawijining dina sampeyan bakal lelungan kanthi akeh, mula sampeyan bisa tuku:

  • Tokyo Gratis Kipuu: Regane 1590 yen lan sampeyan ora bisa nggunakake kabeh jalur kereta bawah tanah JR lan kereta ing Tokyo pusat, plus bis lan trem Toei. Ora murah lan sampeyan kudu mikir akeh lan nggawe akun babagan jumlah lelungan sadurunge tuku.
  • Tiket Tokyo Sybway: ana 24, 48 lan 72 jam: 800, 1200 lan 1500 yen. Ora valid kanggo sepur JR lan didol ing bandara Narita lan Haneda lan toko Bic Camera kanthi mung nampilake paspor.

Ana uga Tokyo Metro 24 Jam (600 yen), sing ngidini sampeyan nggunakake sangang jalur subway nanging dudu sepur Toei utawa JR, ing 1 Dina Toei Pass (700 yen), kanggo kereta bawah tanah, bis lan trem perusahaan ora liya, yaiku Pass Ekonomi Siji Toe & Tokyo Metro (100 yen), nanging mung migunani yen sampeyan meter pangguna abot. Lan pungkasane, ing Tokunai Pass Kanggo 750 yen sampeyan bisa nggunakake sepur JR.

Jepang sepur

Ngelingi yen pas JRP 7 dina regane 29 yen. Uga ana loro kertu transportasi sing dimuat. Apa ing Suica Lan Kaget. Suica dituku ing stasiun JR (perusahaan kereta api negara), lan Pasmo ing stasiun sing ora. Secara pribadi, aku wis akeh pindhah ing Tokyo nganggo Japan Rail Pass. Aku wis kaping pirang-pirang subway, kadang ora ana liyane, nanging aku wis mbayar 300 yen utawa kurang sithik.

Apa sing kudu dideleng ing Tokyo

Akihabara

Iki dhaptar babagan sing ana utawa ya sing bisa dideleng ing Tokyo. Kabeh gumantung karo alasan sampeyan ngunjungi kutha. Yen sampeyan seneng sejarah, yen seneng manga lan anime utawa yen budaya Asia apik banget.

Toko Mandarake

Yen seneng ing manga lan anime (Komik lan animasi Jepang) sampeyan ora bisa kliwat karo Akihabara, Harajuku lan Museum Ghibli. Akihabara Pusat pusat elektronik nanging uga akeh toko sing adol manga lan anime. Sampeyan nemokake kabeh! Ana bangunan lan bangunan kanthi jubin lan ing saben toko kasebut ana toko sing katon kaya supermarket manga / anime. Uga ana cafe pembantu, kafeterias sing dianggoni para wanita nom-noman sing nganggo prawan utawa karakter animasi. Tokyo Anime Center, Don Quijote, Radio Kaikan, Mandarake, Tukang game, Gundam Café, minangka sawetara toko sing paling populer.

Shibuya ing wayah wengi

Yen seneng elektronik, sampeyan duwe kabeh: kamera, ponsel, komputer, aksesoris, paling anyar, bekas, rega apik, rega larang. Jalur Yamanote duwe stasiun sing diarani Akihabara dadi gampang banget. Ing jalur sing padha ana sawetara stasiun sing disaranake, ing sisih liyane bunder sing wujud rute sepur: Shibuya, Shinjuku, Ikebukuru.

Shibuya Salib kasebut misuwur lan rame sing sampeyan deleng ing YouTube. Sampeyan bisa ngerteni saka Starbucks ing salah sawijining sudhut. Ing sisih liya ana stasiun Yamanote Shibuya lan kondhang patung hachiko, segawon cilik sing setya. Minangka lingkungan kanggo para remaja, mula rame karo wong liya. Ana ing endi-endi toko, bar lan restoran. Sampeyan duwe Uniqlo, H&M, Forever 21 lan bangunan Shibuya 109 sing apik kanggo blanja.

Shibuya

Uga sawetara meter adoh saka Hotel Love utawa hotel sing arep diramal, mula biasane yen ndeleng pasangan teka awan lan wengi. Lan sampeyan kudu ngunjungi wilayah kasebut kanthi rong dina, tanpa mangu-mangu. Aku manggon 500 meter saka stasiun lan apik banget. Kajaba iku, ing wayah wengi ora rame, luwih becik mokal! Tujuan liyane yaiku Shinjuku, tujuan sing paling apik kanggo nikmati hiburan ing Tokyo. 

Pachinko

Pancen kondhang kaya Shibuya, nanging tumrapku luwih apik. Pencakar langit, wong, restoran, bar kabeh liwat. Iki minangka Kabupaten abang paling gedhe ing negara lan nuduhake. Kabukicho minangka papan pista, mesin pachinko, hotel lan diskotik. Wani mlebu ing elevator utawa mudhun ing undhak-undhakan kanggo ngerti manawa pesta ing Tokyo uga ana ing kamar mburi, sing ora katon.

Ndeleng Gedung Metropolitan

Lan ing wayah awan, sampeyan kudu ngunjungi wilayah pencakar langit ing endi ana gedung Pemerintah Metropolitan kanthi sudut pandang mlebu gratis. Kanggo mandhiri, sampeyan pancen kudu awan, nanging pandhangan sing apik gratis lan sing penting kanggo turis. Harajuku Iki minangka tujuan liyane, yen sampeyan seneng klambi langka utawa umur 20-an. Ana ing antarane stasiun Shibuya lan Shinjuku lan Takeshita Dori dadi inti.

Sawetara jam cukup kanggo aku ndeleng akeh klambi mewah, akeh wong rasukan lan mangan crepe sing enak. Yen sampeyan seneng karo Hello Kitty, ana Kiddy Land, ing Omotesando Street, lan yen sampeyan kerja ing televisi sampeyan bisa uga pengin ngunjungi studio NHK, televisi negara bagian. Siji dina sing cerah yaiku Taman YoyogiPapan liyane sing disaranake, luwih-luwih yen dina Minggu amarga kabeh wong padha nganggo klambi kaya Elvis Presley sing nari lan lucu banget.

Tokyo Skytree 2

Ana loro menara ing Tokyo sing kudu dikunjungi: ing Menara Tokyo lan wit Tokyo Sky. Sing pertama yaiku menara jeruk kanthi dhuwur 333 meter kanthi loro observatorium. Ora paling dhuwur tinimbang sing nomer loro, nanging iki paling klasik. Regane 1600 yen kanggo munggah menyang loro observatorium. Ing Tokyo Skytree iku sing paling apik, gumun. Aku pitutur marang kowe supaya lunga ing wayah awan amarga pemandangan nalika srengenge surup iku paling apik. Dhuwure 634 meter lan minangka bangunan paling dhuwur ing negara kasebut, duwe loro observatorium lan desain fiksi ilmiah.

Skytree Tokyo

Kanggo tekan kana sampeyan kudu menyang Asakusa liwat kereta bawah tanah lan mlaku-mlaku. Yen ora nganggo bis. Asakusa lan candhi uga dikunjungi. Menara kasebut regane 2060 yen kanggo observatorium kaping pisanan lan yen sampeyan pengin luwih dhuwur, golekana! Sampeyan mbayar tambahan 1030 yen. Kanggo nyedhaki menara sampeyan kudu nyebrang kali Sumida lan saka kana bisa njupuk prau sing bakal dituju Odaiba, bagean paling anyar ing Tokyo, pulih saka segara.

Cruise menyang Odaiba

Aku ora kepenak, nanging penting kanggo rong prekara: lelungan boat nengsemake (ing Himiko sing umum utawa sing aneh), lan yen wis teka Gundam ukuran urip sing apik banget.

Gundam

Sampeyan bali ing monorel lan pengalaman anyar sing menehi mujur nengen Tokyo sing apik banget. Kanggo kula, iki minangka papan sing ora bisa sampeyan lakoni. Mesthi wae Tokyo duwe akeh museum lan galeri seni lan aku ora ngarani jeneng kasebut, nanging Tokyo minangka kutha sing bisa mlaku, urip, dirasakake, lan aku mikir cara paling apik yaiku kanthi terus ana ing dalan.

Taman Ueno

Pungkasan, ana kegiyatan utawa papan tartamtu sing ana gandhengane karo musim taun (ing Taman Ueno Contone apik banget ing musim semi), mula uga bakal gumantung yen sampeyan arep nindakake apa sing bakal ditindakake. Saka kabeh sing wis dakkandhakake, tur sing paling larang yaiku Odaiba lan pendakian menyang Tokyo Skytree, sisane gumantung karo sing pengin sampeyan gunakake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*