Kepiye ngakses ruang tunggu bandara VIP?

Nalika lelungan, luwih-luwih yen kudu njupuk pesawat penghubung kanggo nggayuh tujuan, ngenteni sing dawa banget bisa dadi prabawa paling ala.

Sanajan kita golek cara kanggo panghibur nalika nunggu, kayane wektu ora kliwat lan awak ora bisa rampung nalika nampung ing kursi ruang tunggu konvensional. Ora preduli, kadang angel golek papan kanggo lungguh ngaso lan ninggali buntelan sing ngancani.

Nanging, samubarang beda banget ing ruang tunggu bandara VIP. Dheweke dilengkapi kabeh kenyamanan: sofa lan kursi empuk, akses Internet, pilihan kopi sing paling apik… Malah ana sing luwih maju lan prasmanan akeh, akuarium gedhe, sauna Finlandia lan uga klinik medis.

Nanging kepiye carane bisa nikmati ruang santai sing luar biasa iki supaya wektu tunggu ing bandara luwih seneng? Terus maca!

Pass Prioritas

Priority Pass minangka pilihan paling apik kanggo ora nggatekake ruang tunggu konvensional lan bisa uga ditemtokake minangka salah sawijining program paling umum ing antarane para penumpang ing saindenging jagad. Apamaneh kanggo sing asring lelungan.

Kanthi iki, sampeyan bisa kanthi cepet ngakses luwih saka sewu ruang VIP ing saindenging jagad. Prioritas Pass duwe telung tarif sing dibedakake kanthi sampurna miturut anggaran klien.

  • Prestige: Kalebu kunjungan menyang kamar VIP tanpa wates. Biaya saben taun 399 euro.
  • Standar Plus: 10 kunjungan gratis menyang ruang tunggu VIP kanthi biaya taunan 249 euro. Kunjungan tambahan regane 24 euro.
  • Tarif standar: Pass iki regane 99 euro saben taun kanthi biaya 24 euro saben pengin nggunakake kamar VIP.

Program kasetyan maskapai

Thanks kanggo program kasetyan maskapai, kita bisa seneng mandheg kanthi kabeh rasa nyaman. Kanthi cara iki, yen sampeyan lelungan kanthi maskapai sing padha, kertu anggota bakal ngidini sampeyan ngakses ruang VIP ing bandara tanpa mbayar sak euro. Semono uga yen sampeyan mbukak bisnis utawa kelas siji. Muni apik kan?

Dina liwat

Yen sampeyan ora akeh lelungan, nanging ora pengin nandhang wektu suwene 7 jam ing ruang tunggu konvensional, luwih becik tuku tiket sedina kanggo ngakses kamar VIP.

Yen sampeyan ndeleng adoh lan nindakake kanthi wektu, bisa uga biaya antara 20 lan 80 euro. Rega sing cukup kanggo ngrasakake kenyamanan maksimum ing lingkungan sing mewah lan tekan tujuan sampeyan leren lan santai.

Sampeyan uga luwih disaranake ngakses ruang VIP maskapai sing sampeyan lelungan amarga nalika nuduhake tiket sampeyan bisa uga entuk sawetara promosi utawa diskon khusus.

Lounge VIP sing kapisah

Sing duwe anggaran sing angel banget kanggo lelungan kudu ngerti manawa ana ruang tunggu VIP independen sing biaya maksimal biasane udakara 20 euro. Rantai paling apik sing nawakake layanan iki yaiku Premium Traveller, Plaza Premium lan Airspace.

Ing kono sampeyan bisa nemokake kabeh ciri khas ruang tunggu bandara VIP: swasana santai, kursi sing kepenak lan panganan sing akeh. Siji-sijine kekurangane yaiku akeh ruang mandhi iki sadurunge peteng.

Kertu kasetyan bisnis

Perusahaan tartamtu menehi kertu kasetyan pelanggan supaya bisa ngakses ruang tunggu VIP ing bandara nalika lelungan.

Wanita lelungan kanthi pesawat

Loungeebuddy

Aplikasi seluler bisa dadi solusi kanggo akeh masalah. Iki kedadeane Loungeebuddy, app sing kasedhiya kanggo Android lan iOS sing nawakake pandhuan lengkap kanggo kabeh ruang VIP ing saben bandara.

Aplikasi iki kalebu layanan, foto lan komentar sing paling menarik saka ruang tunggu VIP lan nuduhake sing endi sing paling cocog karo kabutuhan lan kondisi sampeyan kanthi siji klik.

Akses langsung menyang ruang tunggu VIP

Pilihan liyane yaiku menyang counter maskapai sing lagi dolan-dolan mrono lan njaluk ruang VIP ing terminal. Ing bandara sing padha bisa uga ana ruang tunggu VIP sing beda lan kabeh duwe layanan lan kategori sing beda.

Kanggo ngetik, kudu mbayar voucer. Rega layanan iki gumantung ing kategori kamar VIP sing pengin sampeyan akses.

Persahabatan karo VIP

Resor pungkasan, pilihan sing paling irit lan sing mbutuhake irung luwih akeh. Saben wong sing lelungan kelas siji bisa nggawa kanca ing ruang VIP sing wis dipilih sadurunge. Wong sing duwe minat karo wong bisa nyoba ngobrol karo penumpang sing kaya ngono lan nyoba nasib. Sampeyan bakal bisa?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*