Alas Bunuh Diri ing Jepang

Alas bunuh diri

Mesthi sampeyan wis ndeleng cuplikan film kanthi irah-irahan kanthi tepat 'alas bunuh diri'. Nalika ndeleng ing Internet lan nyebabake aku eling yen ana sing wis dakwaca ing cedhak Gunung Fuji ing Jepang ana papan sing masarakat arep lampus, lan sabenere film iki adhedhasar anane alas bunuh diri.

Yen sampeyan asale saka budaya gaib lan kanthi legenda lan kapercayan, sampeyan bakal ngerti manawa topik kasebut narik kawigaten sampeyan. Dadi aku wiwit golek informasi luwih lengkap babagan iki alas misterius sing masarakat tindak lampus utawa supaya sampeyan mati. Kasedhiya ing kutha Aokigahara, lan ya pancen ana lan kala-kala dheweke nemokake awak ing jero vegetasi. Mesthi minangka awal sing apik kanggo film horor, nanging nyata.

Alas iki nduweni sejarah sing wis ana pirang-pirang abad kepungkur. Wis ing puisi wiwit ewu taun kepungkur katon minangka alas sing dikutuk, lan iki minangka papan sing historis ana gandhengane karo setan mitologi Jepang. Wilayah sing kebak misteri lan legenda sing akeh dipilih dadi papan pungkasan. Nanging ora mesthi dadi papan ziarah para pengebom lampus.

Alas bunuh diri

Ing abad kaping XNUMX, epidemi lan keluwen dheweke nyebabake akeh kulawarga miskin sing ora bisa menehi panganan bocah lan wong tuwa kanggo milih alas sing kandhel iki minangka papan sing bakal ditinggalake. Temenan, dheweke ora lunga saka kono, lan papan kasebut nggawe reputasi minangka alas sing dipikat, ing endi memedi kabeh wong sing ditinggalake kasebut tetep.

Wis ing abad rong puloh, wiwit dadi a papan kanggo lampus, apamaneh wiwit taun 1993 Wataru Tsurumi nerbitake 'Manual Lengkap Bunuh Diri', ing kana dheweke nyaranake alas iki ing lereng Gunung Fuji minangka papan sing cocog kanggo nglalu. Angka kasebut nuduhake dhewe, lan wiwit taun 1950 luwih saka 500 mayat ditemokake. Cathetan kasebut digawe ing taun 2003, kanthi 100 wong ditemokake mati ing taun kasebut ing alas. Wiwit kuwi, kutha Aokigahara mandheg nerbitake statistik, saengga papan kasebut wis ora ana gandhengane maneh karo tingkat bunuh diri sing dhuwur banget, sanajan iki isih kedadeyan.

Alas bunuh diri

Akeh sing ujar manawa papan kasebut angker lan saengga narik bom ing bunuh diri. Nanging mesthine dheweke dadi kapercayan lan legenda sing populer. Umume, bisa uga diarani ana sebab liyane. Salah sijine yaiku alas sing kandhel banget, diarani 'Segara Pohon', sing bisa sampeyan lakoni golek katenangan lengkap kanggo nemoni pati yen sampeyan pengin, lan cedhak banget karo kutha Tokyo, amarga ora ana swara keprungu ing njero amarga vegetasi kandel. Kemungkinan liya sing dianggep ekonomi, amarga ing Jepang, kulawarga wong sing lampus kudu nanggung biaya sing diasilake. Yaiku, yen dheweke lampus kanthi mlumpat menyang trek sepur, dheweke kudu mbayar telat, ganti rugi, lsp. Alas dadi papan sing murah kanggo mati.

Alas bunuh diri

Kaget, iki papan sing paling akeh bunuh diri ing Jepang, lan nomer loro ing jagad iki, sawise Jembatan Golden Gate ing San Francisco. Lan Jepang uga negara nomer telu ing donya sing duwe tingkat bunuh diri sing dhuwur banget, sawise Korea Selatan lan Hongaria. Ana akeh sebab kenapa kedadeyan kasebut, yaiku krisis ekonomi, budaya sing ora bisa sambat, utawa nambah pamisahan para mudha.

Alas bunuh diri saka udhara

Amarga alasan apa wae, tingkat bunuh diri ing wilayah alas tetep stabil sajrone pirang-pirang taun nalika statistik diwenehake. Luwih saka 300 buruh mlebu alas saben taun kanggo golek mayit wong sing mutusake bunuh diri ing alas iki. Kasunyatane, praktik iki misuwur banget mula ana tandha ing peringatan Inggris lan Jepang kanggo sing bakal mlebu alas kanthi tujuan iki. Ayo padha dakpikirake maneh babagan urip sing diwenehake, wong tuwa, sedulur, lan bocah-bocah. Aja nandhang sangsara dhewe, dhisik, hubungi wong », minangka sawetara ukara sing bisa diwaca ing poster-poster kasebut. Yen sampeyan ora ngerti sejarah alas, mesthine sampeyan bakal kaget, sanajan mesthine yen mlaku-mlaku liwat alas iki dudu perkara sing nyenengake, luwih-luwih yen bisa nemokake jenazah manungsa ing dalan.

Ana sing tilase resmi kanggo munggah, lan ing dalan sampeyan uga bisa ndeleng wilayah sing diwatesi, kanthi pratandha sing nuduhake yen ora bisa liwat lan nutup wilayah. Yen sampeyan dudu wilayah kasebut, luwih becik sampeyan terus maju, amarga bisa uga gampang ilang ing alas sing kandhel. Sanajan aku nate menyang Gunung Fuji, aku ora arep mlaku ing alas sing ala banget. Lan sampeyan, apa sampeyan bakal mlebu alas bunuh diri?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*