Alesan kanggo seneng lelungan menyang Irlandia

Ireland

Ireland Iki minangka negara sing narik kawigaten, ora mung kanggo gambar kutha kuna, bukit-bukit ijo lan istana watu gedhe, nanging kanggo budaya lan kabeh sing bisa ditemokake nalika lelungan menyang Irlandia. Mesthine minangka salah sawijining tujuan sing bakal dikepengini, lan yen sampeyan duwe kesempatan, aja lali ngunjungi, amarga Irlandia akeh tawaran.

Irlandia, dikenal minangka Pulo EmeraldIki minangka papan sing apik banget, kanggo budaya lan masarakat. Lan tanpa mangu-mangu, kita bakal kudu nindakake iku. Apa kita fokus ing kutha-kutha utawa mutusake bakal kelangan kutha-kutha sing apik ing pesisir utawa pedalaman, pengalaman kasebut bakal luar biasa. Lan yen sampeyan seneng mujur nengen sing narik napas sampeyan, sampeyan bakal duwe alesan liyane kanggo golek tiket mlebu ing Irlandia.

Kutha sing nglipur

Kutha Irlandia

Plancongan menyang Irlandia ora mung nyasar ing kebon ijo lan jurang ing jurang sing apik ing pesisir. Plancongan menyang negara iki uga tegese nemokake kutha modern sing akeh sejarah Irlandia, kaya kedadeyan kasebut Dublin, ibukutha. Tanpa mangu-mangu, iki minangka salah sawijining tujuan sing penting, lan kutha sing apik iki nggawe kita kaget saben langkah. Wilayah lawas, pub nganggo gaya Irlandia sing paling khas ing Temple Bar utawa pabrik bir Guinness sing apik. Dublin akeh sing bisa ditawakake, lan sing paling penting dheweke duwe reputasi dadi kutha sing urip lan nengsemake banget, mula aja nganti kliwat kesempatan ngunjungi kabeh. Lan sanajan iki minangka kutha sing paling penting, ana uga kutha liya sing pantes dideleng, kayata Galway, Cork, Belfast utawa Killarney.

Pesta dadi asli

Sanajan mesthine bakal ana pesta liyane, kita kudu nyorot acara sing dadi internasional. Kita waca preinan nasional Irlandia, St Patrick, sing dirayakake tanggal 17 Maret ing saindenging negara, kanthi macem-macem acara, arakan lan perayaan. Yen sampeyan bisa nggawe tanggal lelungan padha karo preinan sing nyenengake kanthi klambi ijo, aja nganti lali, amarga ana pesta ing endi wae. Mesthine, kita kudu eling yen sajrone preinan nasional iki kabeh larang banget, utamane akomodasi, amarga ora ana sing pengin kliwat preinan iki.

Pub lan bir

Pub Irlandia

Ing Inggris lan Irlandia, kita bisa ndeleng tradhisi kasebut pub kanthi sentuhan vintaj utawa vintage, kanthi pesona angel dicocogake. Pub-pub iki ana ing endi wae ing kutha-kutha lan uga kutha-kutha, amarga durung nate dadi wektu sing angel kanggo nyoba pint bir utawa peteng wishkey, amarga ora lali yen ombenan sulingan iki asale saka kene. Nalika tekan ing pub, sampeyan bakal kaget karo jumlah bir sing bisa dipilih, kaya ing pub ing London, lan ana budaya sing apik kanggo ngombe iki. Yen sampeyan angel milih amarga sampeyan ora ngerti merek, sampeyan bisa takon karo wong Irlandia, amarga jarene wong sing grapyak banget lan raket, lan ora bakal kliwat kesempatan kanggo mbabarake ilmu babagan bir. Lan yen sampeyan bisa, aja lali golek pabrik Guinness ing Dublin kanggo nyoba bir iki.

Kastil kuno

Kastil Irlandia

Ing Irlandia ana akeh kedaton kanggo ngunjungi. Nyatane, rute bisa digawe kanggo ngunjungi rute sing paling penting lan ora mesthi bakal dadi perjalanan sing dawa. Kasunyatane ana luwih saka 300 kastil, sawetara uga wis dijaga kanthi apik lan isih dienggoni lan liyane sing saiki isih ana ing reruntuhan nanging isih ana. Sawetara sing paling penting yaiku Malahide, sing diarani duwe memedi dhewe, Dunluce, kanthi pemandangan tebing sing apik, utawa Blarney, sing yen kita ngambung watu kasebut, kita bakal nampa hadhi fasih. Ora diraguhi, ana kastil sing menarik kanggo nulis buku, lan ing kastil kasebut ora mung kastil dhewe sing menarik, nanging kadang uga lanskap sing apik ing saubenge lan biasane dijaga, saengga para pengunjung bisa mbayangake papan kasebut kaya atusan sing kepungkur taun.

Lansekap sing apik

Landskap ing Irlandia

Sanajan lelungan menyang kutha kaya Dublin minangka ide sing apik banget amarga kita bisa ndeleng ing wektu sing cendhak, sejatine Irlandia duwe lanskap luar biasa sing ora bisa dilalekake. Gagasan sing apik yaiku nyewa mobil lan bukak macem-macem panggonan, tanpa cepet-cepet ngerti kutha-kutha cilik lan mulyo. Pesisir, kanthi tebing sing amba, minangka salah sawijining papan utama sing biasane dituju para turis, nanging uga ing pedalaman, kanthi lapangan ijo sing amba, kita bisa nikmati lanskap sing luar biasa.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*