Alesan kanggo lelungan menyang Andalusia lan tetep urip

Kabeh wong, sapa liyane lan sapa sing kurang, kita duwe papan sing bisa uwal saka kala-kala. Kita diarani papan iki minangka "papan suci", ing ngendi kita ngisi daya batere nalika wis separo utawa meh kosong. Dheweke kaya sudhut energi sing ngirim katentreman, sing kita mesthi pengin bali lan, yen bisa, kita bakal tetep urip tanpa ragu-ragu.

Aku pancen duwe salah sawijining papan kasebut, lan untunge, cocog karo papan kelairan lan papan dununge: Andalusia. Iki bisa uga minangka artikel sing rada subyektif amarga kasunyatane, nanging sawetara prekara sing ora… Lan yen sampeyan ora precaya alasan lelungan menyang Andalusia lan tetep manggon ing kono, apa sing bakal dakkandhani, coba bukak dhewe.

Siji mbaka siji, alesanku

  1. Andalusia duwe salah sawijining pesisir Spanyol sing dununge akeh pantai paling apik ing Spanyol: Samodra Atlantik lan Laut Mediterania adus wedhi, alus lan putih ing sisih kulon lan lempung watu ing sisih wétan. Mula, gampang mlaku-mlaku ngubengi Huelva, Malaga, Cádiz (mung sebutno telu) lan mambu segara sing akeh ... Kanggo kita sing lair ing ombak, duwe segara ing sacedhake kaya "karahayon ".
  2. Kanggo kabungahane rakyate. Amarga kita iku wong sing apikan, grapyak lan komunikatif. Amarga yen sampeyan kesasar ing dalan sing sempit utawa ora ngerti tujuane sampeyan kudu lunga, kita ora bakal duwe wektu kanggo nuntun sampeyan lan mbantu ...
  3. Kanggo kang cuaca sing apik bangetSanajan, jujur, ing pertengahan Agustus sampeyan bakal duwe wektu sing ora apik: panas banget udakara jam loro utawa papat sore. Nanging aja padha sumelang, bengi biasane keren, apamaneh ing wilayah pesisir, ing endi biasane ana hawa segara sing nyorot lan nyegerake swasana.
  4. Amarga budaya sugih sing duweni. Amarga ana akeh wong sing liwat ing kene (Fenisia, Roma, Arab, ...) ninggalake jejak sejarahe saben taun lan sampeyan ora bakal entuk papan sanajan setengah taun kanggo lelungan saka pungkasan nganti pungkasan kabeh Andalusia ndeleng kabeh apik banget monumen lan bangunan misuwur (Mesjid Córdoba, La Giralda ing Seville, La Alhambra ing Granada, lsp.).
  5. Amarga kita duwe ngelawan segara: uga kita duwe gunung lan salju ing kutha Granada sing apik. Yen seneng olahraga ski lan salju ing umum, ing Andalusia sampeyan ora kudu nyuda. Sampeyan duwe resor ski Granada, sing saben taun kapenuhan pedunung lan turis dhewe.
  6. Amarga kita duwe alam urip, kaya Taman Alam Doñana, ing endi kita bisa ndeleng spesies sing dilindhungi kayata lynx lan liya-liyane kayata flamingo lan macem-macem manuk, rusa, terwelu, ula, lsp.
  7. Jumlah saka kutha-kutha sing ayu sing kita duwe akeh ing wilayah kasebut regane kaya ing sierra. Ora bakal ana ruangan ing artikel iki kanggo menehi jeneng kabeh, mula kita ngajak sampeyan ngunjungi Andalusia lan nemokake dhewe.
  8. Kanggo kang gastronomi: Saben kutha ing Andalusia duwe pasugatan khas ing papan kasebut, lan endi sing luwih enak lan enak! Sampeyan ora bisa ngunjungi Andalusia lan budhal tanpa nyoba ham, stroberi, minyak zaitun, teri, coquinas, udang, anggur ... Kita duwe akeh Lintang Michelin ing antarane kita. Apa sampeyan pengin ngerti sawetara jeneng? Kisko Garcia, Abantal, La Costa, Skina, lan liya-liyane.
  9. Amarga kanggo duwe kita malah duwe sepi ara-ara samun, ing kutha Almeria, sing dadi lokasi kanggo akeh adegan saka film lan serial, kayata sing misuwur "Game of Thrones" mung siji lan saiki sing meh kabeh kita ngerti.
  10. Kanggo srengenge sing apik banget, dening cahya ing Huelva Khusus, umure luwih dawa maneh lan langit jambon nalika wiwit surup dadi kesenengan nyata kanggo mripat. Iku dudu amarga kuthane, nanging kutha iki duweni srengenge paling ayu Aku wis ndeleng ing uripku (nganti saiki).
  11. Kanggo sing pameran lan pesta. Amarga kaya wong liya, kita uga ngerti carane seneng-seneng lan duwe wektu santai. Akeh pameran kita, yen ora akeh, antara musim semi lan musim panas, amarga cuaca apik. Mangkat menyang kono lan seneng-seneng kaya siji Andalusia liyane.
  12. Amarga flamenco lair ing kene, amarga iki cribone. Lan kaya sing wis dingerteni, iki minangka genre musik sing wis nglintasi wates, malah tekan Jepang. Yen sampeyan seneng flamenco lan pengin nikmati, disaranake tetanggan Granada utawa Jerez de la Frontera, ing Cádiz ... Ing kana sampeyan bisa narik napas seni.

Apa kita pancen kudu menehi alasan luwih akeh kanggo ngunjungi Andalusia? Dheweke luwih saka cukup, nanging ora kabeh! Apa sampeyan wani nemokake dhewe sing ilang?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Curro puerite ngandika

    Yen bisa ngunjungi utawa ngenteni musim panas, nanging aku wis bisa urip lan kowe mati amarga njijiki. Ora ana rasa serius ing makarya, ora ana rasa serius, ana akeh botol lan luwih akeh zorron. Ora cocog kanggo sing duwe dhuwit sithik. Wilayah paling lucu ing Eropa ing laporan PISA lan wilayah sing paling akeh maling.

  2.   Alice ngandika

    Pancen apik banget, nanging masarakat mung grapyak yen sampeyan dadi turis. Banjur dheweke minangka wong paling ala sing dakalami. Kasar, maling, ora sopan, males. Aku ora nyaranake urip yen pengin urip sing tenang lan tentrem.

  3.   Ernesto ngandika

    Kepiye artikel Andalusian kasebut ringkes, nanging normal, ora bisa mungkasi banget. Minangka kanggo srengenge, aku luwih seneng Cádiz (gunung-gunung lan desa-desa putih uga wis ilang).

    Babagan komentar. Ngandika manawa wong-wong Andalusia minangka maling lan malas kayadene akeh sing dakkandhakake. Aku wis kerja bareng wong-wong saka wilayah liyane lan nemoni maling luwih akeh tinimbang ing kene, nanging saka kana dheweke kabeh .... Ngira yen pirang-pirang yuta kaya sing wis dingerteni ing kutha utawa kutha, mula bisa dideleng.

  4.   Nohemi ngandika

    Kabeh Andalusia apik banget amarga aku saka kana, aku ora duwe rasa hormat lan budaya kanggo ngomong babagan Andalusia, ing kene sampeyan nggawe botol, pesta, acara, lan liya-liyane, amarga sampeyan ora kudu nesu terus sanajan apik banget kanggo nyopot sambungan lan makarya pancen bener, nanging meh kabeh negara padha utawa luwih elek

  5.   Andrea ngandika

    Masyarakat Andalusia unik ing perawatan, rasa seneng lan komunikasi. Aku lair ing Madrid, lan aku cukup beruntung bisa urip bareng bocah-bocah ing musim cilik ing Malaga. Kutha sing apik yaiku menehi katentreman lan kabeh sing nggawe kita seneng nalika….
    Aku kangen biru ing langite lan banyu sing rame ... Ora bakal ana papan sing luwih apik kanggo aku. Yen aku kudu nutup mata ...……

  6.   Micko ngandika

    Aku ing Seville suwene 8 wulan, lan apik banget. Banjur ngubengi komunitas, sing apik banget. Maling lan kuwi, aku ora ngerti, aku ora nemoni masalah kasebut, nyatane aku mikir dheweke wedi karo aku, iki bakal amarga dhuwurku .. Saiki aku ngerti aku pengin manggon ing kana maneh, nanging kepiye ? Aku ora ngerti apa coba golek gaweyan, apa ora ana medium sing diarani Spanyol kanggo aku? Ing kene aku ora seneng, ora cocog, lan rasane kaya ana ing papan sing padha lan taun-taun kepungkur. Muga-muga aku lair ing Andalusia. Mung posisine, geografi, ana energi vital sing gedhe banget. Lan gegayutan karo iklim, aku luwih milih 3 wulan nandhang panas tinimbang 10 wulan adhem, lan asring uga udan lan mendhung ora mandheg. Muga-muga bisa enggal-enggal pindhah menyang tanah sing dakgawe - Atalusia saya.