Alasan ngunjungi Galicia nalika musim gugur

Galicia ing musim gugur

Yen sampeyan pengin ndeleng Galicia nalika musim panas, amarga tujuan sing bakal teka lan amarga wis ngobrol kanthi apik babagan wilayah kasebut, aja nganti lali ngunjungi ing musim liyane, amarga sampeyan bakal luwih kaget. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing isih duwe preinan, gunakake wektu nalika turisme ora akeh supaya sampeyan bisa dikalahake Pesona saka Galicia.

Kita kabeh bakal setuju manawa Galicia luwih saka pantai, mula ora ana sing kaget yen tujuan kasebut apik dolan nalika tiba uga Sanajan musim panas, kita bisa nikmati pesisir lan pemandangan sing apik banget, iki ora kalah apik ing musim gugur, lan mesthine kita kudu ndeleng lan nindakake ing komunitas iki ing musim gugur.

Delengen udan, amarga udan iku seni

Udan ing Galicia

Yen ana wektu nalika ndeleng udan apik banget ing Galicia, yaiku musim gugur. Kanthi hawa nostalgia sing ana ing musim iki, kita bakal seneng malang sing endah lan kutha-kutha ing ngendi udan katon kaya seni. Salah sawijining perkara sing kudu dilalekake yaiku ngunjungi papan lawas kaya Santiago de Compostela, kanthi watu udan saka udan, kanthi aspek sing beda banget karo dina sing cerah. Yen sampeyan ngrasakake pengalaman iki ing Galicia, sampeyan luwih seneng bali ing musim gugur.

Rasakake dhaharan

Gastronomi

Ora preduli apa musim kita, amarga seneng Gastronomi Galicia bisa rampung kabeh taun. Kajaba iku, nalika musim gugur regane mudhun, amarga dudu musim iki, lan sampeyan bisa menyang restoran duwe piring panganan laut sing luar biasa. Ing provinsi Lugo, sampeyan bisa ngrasakake daging sing berkualitas, lan ing wilayah Baiía Baixas sampeyan bisa ngrasakake 'furanchos' sing nyenengake, papan cilik sing ora resmi kanggo ngrasakake anggur omah sing paling apik.

Temokake anggur sing

Anggur saka Galicia

Yen sampeyan pacangan anggur, sampeyan bisa ngrasakake macem-macem sebutan asale lan sawetara anggur tartamtu, sing mung bisa ditindakake ing komunitas iki. Ing Albariño saka DO Rías Baixas, DO Ribeiro utawa Sacra Ribeira. Tanpa mangu-mangu, iki minangka komunitas sing bisa nikmati anggur sing beda-beda sing wis misuwur, kaya sing ora dingerteni dening Festival Albariño ing Kamboja ing wulan Agustus.

Mlaku-mlaku liwat pantai sing paling apik

Pantai Galicia

Sanajan ing wektu iki, cuaca wis ora cocog maneh kanggo bisa nganggo klambi renang, sejatine pantai Galicia isih dadi papan sing apik banget kanggo nikmati mlaku-mlaku kanthi sepi. Sajrone musim gugur, akeh wong milih pantai kanggo mlaku-mlaku, sunbathe rada, yen wani metu, lan nikmati pemandangan sing apik. Pantai Samil ing Vigo, ing Pantai Cathedrals ing Lugo, Pantai Carnota ing provinsi A Coruña utawa La Lanzada ing O Grove mung sawetara pesisir paling populer ing sawijining komunitas sing duwe garis pantai sing apik.

Go hiking

Ruta do Fuciño do Porco

Ing Galicia, sampeyan bisa ngrasakake pantai lan gunung. Saiki, jalur hiking dadi populer banget, mula minangka kegiatan liyane sing bisa ditindakake yen wis ngunjungi komunitas. Kanggo kita sing seneng ing njobo, cara liya kanggo nemokake sudhut sing apik. Ing Fragas do Eume ing Pontedeume, Ruta da pedra e da auga ing Ribadumia, Camiño dos Faros ing Cabo Finisterre, utawa Punta do Fuciño do Porco ing O Vicedo minangka sawetara conto rute sing luar biasa kanthi pemandangan sing apik sing bisa ditemokake ing saben pojok Galicia. Lan iku ora ngetung kabeh sing bisa ditemokake karo Camino de Santiago.

Perang adhem karo omben-omben sampeyan

Kobongan

Ing Galicia, ana sawetara omben-omben sing kudu sampeyan coba, nanging luwih becik ora njupuk mobil sawise iku, amarga rada kuwat, luwih-luwih kanggo sing durung ngombe. Ing minuman keras kopi lan queimada Dheweke minangka minuman sing paling populer, sing pengin dituduhake karo sapa wae sing asale saka luar negeri, nanging sampeyan kudu siyap, amarga isi alkohol akeh. Yen bisa, sampeyan kudu nikmati conxuro de la queimada lan macem-macem minuman keras kopi, amarga kasunyatane ing saben papan duwe rasa sing beda.

Temokake festival gastronomi

Festival Gastronomi

Sajrone musim gugur isih ana akeh festival ing Galicia, nanging festival kasebut ndadekake festival gastronomi sing gedhe. Diwiwiti karo O Grove Seafood Festival lan sampeyan bisa ngrasakake Minggu Mycological ing Cambre, Festa dos Callos ing O Porriño utawa Festa da Fabada ing Laracha. Iki minangka conto saka pirang-pirang festival gastronomi sing ana ing saindenging geografi Galicia nalika musim gugur.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*