Apa sing bakal ditemokake ing Sil Canyons ing Galicia

Canyons sil

Kita kabeh bakal setuju manawa komunitas Galicia duwe lanskap alam sing luar biasa sing nggawe turis luwih akeh. Dadi sampeyan kudu ngerti saben wong. Salah sawijining poin sing paling disenengi ruang alam sing diarani Sil Canyon, area ngarai sing digali karo kali Sil ing wilayah Ribeira Sacra, wilayah sing uga misuwur karo anggur.

Papan iki pancen kudu ditawakake yen pengin plancongan akhir minggu cekak. Saka kapal pesiar ing Sil menyang sudut pandang, jalur hiking lan biara lawas sing apik. Mesthi wae, papan sing bisa ngrasakake paling apik Sacra Ribeira.

Kepiye carane tekan Sil Canyons

Canyons sil

Sing pengin tekan wilayah iki, biasane Dheweke menyang kutha Orense, saka kono sampeyan bisa kanthi gampang tekan Sil Canyons. Mung yen sampeyan teka saka wilayah sisih lor, sampeyan kudu pindhah menyang Monforte de Lemos saka provinsi Lugo. Saka Orense, pindhah menyang N-120 lan ing Vilamelle, menyang LU-P-5901. Saka Monforte de Lemos sampeyan njupuk PO-533 banjur dalan sing kasebut ing ndhuwur. Kita bisa nganggo mobil utawa uga ndhaptar wisata, amarga sawetara biasane diatur saka kutha Santiago de Compostela lan Ourense.

Ruang alam sing unik

Canyons sil

Sil Canyons wis digali kanthi liwat kali Sil lan dianggep sawetara dadi tebing pedalaman paling dhuwur ing Eropa. Nglandingake mbandhingake, ngarai iki duwe kekayaan sing unik. Papan dununge tegese akeh adat istiadat lan warisane sing tetep ngadeg, sing ndadekake wilayah kasebut regane larang banget. Pabean kayata tembikar ireng Gundivós minangka bukti kasebut. Salajengipun, wis dingerteni manawa ing wilayah iki ditindakake budidaya pakebonan anggur, ing sistem sing beda banget karo kebon anggur sing biasa, amarga wis ditemtokake ing lereng gunung. Cara ngilangi kranjang anggur yaiku nganggo sepur sing nembe dilebokake utawa mudhun menyang kali sing diklumpukake ing tongkang, sing biasane digunakake.

Sudut pandang ing Sil Canyons

Canyons sil

Salah sawijining perkara sing paling disenengi ing papan alam iki yaiku sudut pandang sing luar biasa sing bisa dijupuk foto sing apik. Cedhak karo kutha Parada de Sil, sing biasane dadi salah sawijining titik yen kita nganggo mobil, minangka salah sawijining sudut pandang paling apik. Maksude menyang Balkon Madrid. Yen kita menyang Cagar Alam Cadeiras, kita jejere. Saka papan iki, sampeyan bisa ndeleng pemandangan Canyons sing apik banget lan mula tekan kana. Sudut pandang liyane yaiku Mirador das Cadeiras ing Sampil, ndeleng sisih liyane Balcones de Madrid. Sudut pandang Santiorxo duwe dalan kayu kanggo ndeleng biara Santa Cristina de Ribas de Sil. Ing cedhak uga ana sudut pandang Cagar Alam Cadeiras lan Cotarro das Boedas. Mirador de Cividade dununge ing wilayah Lugo lan nduwe trotoar logam sing bisa menehi sampeyan vertigo. Ing Mirador del Duque sampeyan bisa ndeleng teras sing ditrapake kanggo budidaya anggur.

Rute prau

Canyons sil

Saliyane ngunjungi sudut pandang nganggo mobil, ana liyane sing kudu kita lakoni yen arep ngunjungi Sil Cañones. Is babagan lunga ing rute catamaran ing kali Sil, nonton ngarai-ngarai saka ngisor. Tur kali iki bisa ditindakake saka macem-macem dermaga, kayata ing Santo Estevo, ing Nogueira de Ramuín, ing Abeleda, Castro Caldelas utawa ing Belesar, O Saviñao. Disaranake nggawa dilindhungi undhang-undhang ing prau ing musim dhuwur, yaiku nalika musim panas, amarga kunjungan bisa ngisi kanthi cepet.

Rute biara

Biara Santa Cristina

Nalika nggawe rute nganggo mobil, kita ora mung kudu mandheg ing sudut pandang, nanging uga bisa ngrasakake warisan wilayah kasebut. Khusus biara kuno sing ana ing titik tartamtu. Biara Santo Estevo de Ribas de Sil saiki dadi parador, dadi bisa dadi akomodasi sing apik. Ing Biara Santa Cristina de Ribas de Sil Iki minangka salah sawijining demonstrasi Romanesque paling apik ing deso Galicia. Biara dibangun ing abad kaping XNUMX lan XNUMX sing ngreksa kekarepane utuh. Salah sawijining wilayah sing paling apik yaiku jubah Romanesque ing njero, kanthi lawang sing apik lan menara sing dadi menara pengawal lan lonceng. Papan liya sing bisa dideleng yaiku Cagar Alam Cadeiras ing Sober, ing sacedhake ana benteng.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*