Sing kudu ditindakake ing Hallstatt

Hallstatt

Kotamadya iki madeg ing gisik Lake Hallstatt, ing Austria. Plancongan iki pancen papan sing meh ngimpi, kaya salah sawijining desa gunung sing kayane kepepet. Dalan-dalan lawas sing apik nduwe toko lan restoran lan ana corak sing nggawa sampeyan menyang tambang uyah.

ing mujur nengen gunung pancen dadi titik kuwat saka populasi iki sing nyawang tlaga. Kita bakal ndeleng kabeh sing bisa ditindakake ing kutha Austria sing ana ing wilayah Salzkammergut. Ora dianggep apa-apa minangka salah sawijining kutha sing paling apik ing kabeh Austria.

Cara rawuh

Kutha cilik Hallstatt ing Austria modis lan mulane kita wis bisa nggayuh pirang-pirang cara, amarga ing musim dhuwur uga rame, ana sing luwih katon dadi kutha cilik kaya saiki. Becike, lelungan saka Salzburg, ing endi kita bisa nemokake transportasi umum kanggo tekan kutha. Luwih gampang nyewa mobil lan langsung menyang kutha iki kanthi dalan. Nalika tekan kono, kita nemokake manawa ana rong parkiran mbayar ing cedhak kutha sing biasane kebak ing musim dhuwur lan liyane ing papan sing biasane ana ruangane, nanging kudu mlaku-mlaku menyang kutha. Akeh wong sing milih njupuk risiko lan parkir ing pinggir dalan sanajan ora disaranake. Kosok baline, bisa liwat transportasi umum sanajan rada angel lan butuh wektu luwih suwe. Sampeyan kudu numpak bis menyang Bad Ischl lan ing kutha iki, sampeyan bisa numpak sepur menyang Hallstatt lan nyebrang liwat prau menyang kutha kasebut. Perjalanan kasebut udakara udakara telung jam lan pangowahan transportasi angel banget, mula disaranake mobil sewaan.

markplatz

Alun-alun Hallstatt

Iki lokasi paling tengah ing kutha Hallstatt. Nalika arep ndeleng kutha kasebut, kita bisa uga kaping pirang-pirang tekan kutha iki, amarga alun-alun kasebut. Iki minangka papan sing cocog kanggo motret amarga ana omah sing apik banget sing ngubengi, kanthi gaya klasik. Kajaba iku, ing tengahe ana banyu mancur watu lan ing sacedhake kita bisa ndeleng greja Lutheran kanthi menara sing dhuwur sing bisa dideleng saka meh kabeh sudut kutha. Kutha iki minangka papan sing nduweni sawetara poin penting kayata alun-alun iki lan dalan Seestrasse, sing paling misuwur. Nanging sing paling ideal yaiku ilang kanthi tanpa tujuan liwat dalan-dalan sing bisa ditemokake ing sudhut sing apik banget sing nggawe papan iki istimewa.

Goleki ing Hallstatt

Pengawas Hallstatt

Saliyane ndeleng lurung-lurung lan omah kanthi ati-ati, prekara liyane sing kudu ditindakake ing Hallstatt mesthi golek sudut pandang sing misuwur sing bisa nduwe pemandangan gunung lan masarakat uga paling apik. Foto sing diasilake bakal kertu pos, amarga tujuane kanggo nuduhake perspektif paling apik ing kutha gunung iki. Salah sawijine yaiku Skywalk, dalan sing nawakake pemandangan kutha nanging uga pemandangan gunung paling apik sing paling apik. Ora diraguhi, salah sawijining kunjungan paling apik ing kutha kasebut. Kanggo munggah kanthi normal, sampeyan kudu nggawa corong sing nggawa kita menyang trotoar.

Liyane saka dheweke Miradores minangka titik tampilan Pos. Kanthi jeneng iki, kita bisa mbayangake yen saka kene foto sing paling apik ing kutha kasebut dijupuk, meh kaya kertu pos. Kutha kasebut bisa dideleng bebarengan karo tlaga lan gunung ing pementasan sing ora bisa dilalekake. Sampeyan uga bisa munggah menyang loteng ing greja Pfarrkirche Maria Himmelfahrt sing nduwe balkon sing apik sing apik banget saka nduwur desa lan menyang tlaga.

Pemakaman Hallstatt

Pancen ing greja sing wis kasebut, kita uga nemokake prekara sing disenengi para pengunjung. Kita Kita ngrujuk menyang kuburan sing tliti ing kutha kasebut. Menehi gambar sing apik lan santai karo gunung ing latar mburi.

Dolan maring Tambang Garam

Funicular ing Hallstatt

Si kita munggah menyang sudut pandang paling dhuwur ing corak, Hal liya sing bisa ditindakake yaiku ngunjungi salah sawijining tambang uyah paling tuwa ing donya. Kunjungan dipandu kanthi lengkap lan turis mlebu gunung. Klambi diwenehake kanggo nyelehake ing ndhuwur sing wis dienggo. Mesthine, sampeyan kudu mikir yen sampeyan kudu mbayar biaya mlebu liyane sing bisa dikombinasikake karo corong lan kunjungan kasebut dipandu lan cukup dawa, udakara rong jam. Ternyata minangka salah sawijining kunjungan sing paling penting, nanging sampeyan kudu ngetung wektu kanthi becik yen mung sedina ing kutha lan pengin ndeleng kabeh.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*