Apa sing kudu dideleng ing Huelva

Huelva

Provinsi Huelva minangka papan sing bisa nyenengake hiburan lan panggonan kanggo dideleng. Dikenal kanthi pesisir sing apik banget, ing kene kita uga bisa nemokake kutha lan kutha sing kondhang sing misuwur amarga macem-macem sebab. Pramila kita bakal ndeleng kabeh sing bakal ilang yen sampeyan ora ngunjungi Huelva.

En Huelva, kita duwe gunung lan duwe pantai, kutha-kutha cilik lan kutha-kutha. Kaya propinsi liyane, angel nggawe dhaptar kanggo nemokake kabeh sing bisa dideleng, nanging kita bakal menehi sawetara papan sing dianggep penting kanggo ndeleng Huelva.

Kutha Huelva

Ibukutha Huelva

Salah sawijining perkara sing kudu ditindakake yaiku menyang kutha Huelva. Ing ibukutha Huelva, kita bisa mbukak Plaza de las Monjas kanggo ndeleng patung Columbus lan ngombe ing bar ing alun-alun pejalan kaki. Ing Huelva, kita uga nemokake katedral, yaiku gereja ing biara Merced wiwit abad kaping XNUMX. Ing fasad kasebut, kita bakal weruh gaya Baroque sing jelas, nanging ing njeroné nyorot Renaissance kanthi sentuhan kolonial. Ing lingkungan Reina Victoria, kita bisa ndeleng sawetara omah aneh sing dibangun kanthi gaya Inggris sing ditandhani, digawe dening perusahaan Inggris luwih saka satus kepungkur. El Muelle del Tinto minangka karya rekayasa gaya industri sing apik sing cocog kanggo olahraga. Uga cedhak karo ibukota, kita bisa ndeleng Marismas del Odiel, lahan basah sing ngumumake cadangan biosfer.

Border Sticks

Border Sticks

Populasi iki kalebu bagean saka Rute Plancong Huelva lan wis diproklamasikake minangka cradle saka Discovery of America. Sampeyan bisa nindakake rute kasebut liwat kutha kanthi ndeleng dermaga ing karavel La Pinta dibangun, ngliwati alun-alun gereja San Jorge, ing ngendi Royal Pragmatic of the Monarchs Katolik diwaca, mrentah supaya rong caravel dikandhani Columbus. Ing greja iki, kabeh kru uga ndedonga sadurunge budhal menyang wilayah sing ora dingerteni. Sampeyan uga bisa ngunjungi omah kulawarga Pinzón, sing saiki dadi museum.

Wedhok

Wedhok

Niebla minangka papan sejarah sing wis ditemokake wong Fenisia. Populasi iki misuwur amarga duwe tembok Arab sing tetep utuh. Ing Greja St. Martin minangka tilas sinagoga sing mung bisa ndeleng apse. Sampeyan uga bisa ndeleng jembatan Romawi ing kali Tinto. Pungkasane, sampeyan kudu ngliwati Castillo de los Guzmanes, sing rada rusak amarga gempa bumi Lisbon lan amarga jeblugan nalika Prancis lunga. Nanging tetep tetep lan kita bisa ndeleng ruang bawah tanah sing lawas.

Almonaster la Nyata

Almonaster la Nyata

Populasi iki ana ing Sierra de Aracena lan Taman Alam Picos de Aroche. Ing sisih paling dhuwur, kita bakal ndeleng pager tembok sing isih ana sisa gereja Visigoth, mesjid lan benteng Kristen. Mesjid iki minangka bangunan Islam sing paling penting lan paling apik ing propinsi kasebut. Mlaku liwat kutha Almonaster la Real, kita bisa ndeleng greja San Martín kanthi gaya Gothic Mudejar kanthi lawang sing penasaran ing gaya Manueline sing ngelingake monumen Portugal.

Taman alam Doñana

Taman alam Doñana

Wilayah alam iki mesthi dadi salah sawijining kunjungan sing kudu ditindakake. Sampeyan kudu ngaturake sedina kanggo ndeleng taman kanthi jero. Bisa rampung dhewe nanging uga ing tur dipandu sing disaranake banget amrih ora ketinggalan poin penting. Kunjungan kasebut liwat pusat pengunjung sing beda-beda ing ngendi kita bisa ndeleng papan kanggo nonton manuk utawa dalan sing dituju kanggo ngrasakake alam taman kasebut. Uga bisa ndeleng Palacio del Acebrón, omah istana lawas sing saiki dadi situs pameran.

Punta umbría

Punta umbría

Punta Umbría minangka salah sawijining kutha pesisir ing Huelva sing wis dadi pusat turis sing asli. Objek wisata sing apik yaiku pesisir kayata Pantai Canaleta utawa Pantai Punta Umbría. Ing Calle Ancha, kita bisa nikmati bar lan toko, dadi salah siji sing paling nyenengake. Ing kutha iki, kita uga bisa ndeleng Torre Umbría, sawijining kuldi lawas kanggo mbela serangan laut. Uga aja lali karo wilayah promenade lan pelabuhan, sing bisa ngrasakake gastronomi kutha sing akeh.

mogur

mogur

Moguer dikenal dadi tanah Juan Ramón Jiménez dadi salah sawijining perkara sing kudu dilakoni yaiku ngunjungi museum Zenobia lan JR Jiménez, sing kalebu omah khas Andalusia. Ing dalan pinggir kali minangka papan dununge penulis lan wis diowahi dadi museum. Kajaba iku, ing sekitar kutha, kita bisa nemokake patung sing didedikake kanggo karya Platero lan aku.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*