Sing bakal dideleng ing Nerja, sawijining kutha wisata ing sisih kidul

nerja

Nalika iku bener sing kudu dideleng ing Kutha Nerja Kutha iki bisa ditempuh ing sawijining dina, kutha iki narik kawigatene para turis amarga tentrem lan ana ing pesisir kidul, ing provinsi Malaga, ing swasana kasebut seneng banget. Pesisir sampeyan ngajak sampeyan nginep luwih suwe, mula Nerja minangka papan sing bisa ditindakake kanthi gampang lan ngunjungi sethithik.

La Kutha Nerja Kondhang misuwur amarga sawetara gua, kayata Gua utawa Balcón de Europa, sing bakal dibahas, nanging sampeyan uga kudu ndeleng pesisir sing apik lan papan liya sing bisa narik kawigaten nalika dikunjungi. Malah papan-papan sing kayane bisa dibukak ing sawetara jam bisa ngejutake kita kanthi sudhut sing apik, kaya kedadeyan karo Nerja.

Carane njaluk menyang Nerja

Cara paling apik kanggo tekan Nerja yaiku liwat Malaga utawa Granada, pesawat langsung menyang salah siji saka rong kutha kasebut, perjalanan saka Malaga luwih langsung. Sawise ing kutha, sampeyan bisa njupuk bis saka perusahaan Alsa kanggo tekan kutha Nerja sajrone sawetara jam. Cara liya sing luwih apik kanggo lelungan saka kutha yaiku nganggo mobil sewaan, sing uga menehi kamardikan nalika pindhah-pindhah ing pesisir sekitar utawa mandheg ing papan sing narik kawigaten nalika mlebu ing Nerja. Ing bandara, gampang entuk informasi babagan perusahaan sewa mobil lan kondhisi.

Nginep ing Nerja

Nerja minangka papan wisata lan mula gampang ditemokake hotel kanggo pilihan murah kaya flat ing Airbnb utawa omah-omah desa. Yen ora mlebu ing musim dhuwur, kita bisa uga duwe resiko lan njupuk akomodasi ing wayah awan, nanging ing mangsa panas, kita kudu terus nyegah lan nindakake PR, ngrampungake akomodasi sadurunge teka supaya ora kaget lan kudu nganggep dhuwur banget rega amarga kurang tawaran akomodasi.

Apa sing bakal dipangan ing Nerja

Ing Nerja, ana akeh restoran sing nawakake masakan lokal, kaya Avalon, El Refugio utawa La Posada Ibérica. Piring kayata tuna abang Almadraba, cod codet lan panganan laut asring banget. Sampeyan uga ora kejawab tapas ing bar utawa es krim sing enak ing panggonan kaya Albi Heladeria, sing bakal nyenengake kulawarga.

Gua Nerja

Gua Nerja

ing Gua Nerja minangka salah sawijining obyek wisata utama populasi iki, guwa-guwa sing dununge ana ing kotamadya Maro lan ditemokake ing taun 60-an. Guwa-guwa kasebut saiki dadi Situs sing Minat Budaya lan dadi kunjungan penting amarga lukisan ditemokake ing omah sing bisa ditemokake ing wiwitan sejarah manungsa. Ing guwa-guwa kasebut, kita uga bisa ngurmati stalagtite lan stalagmit, dene pandhuan menehi informasi menarik babagan iki.

Balkon saka eropa

Balkon saka eropa

Yen mung sawetara jam kanggo ndeleng Nerja, sing bakal dipilih yaiku guwa-guwa lan guwa Balkon saka eropa, sudut pandang sing saben wong njupuk foto. Iki minangka sudut pandang sing apik banget ing Laut Tengah sing ngenggoni papan sing ana benteng abad kaping XNUMX lan mengko Kastil Bawah Nerja. Balkon iki nawakake pemandangan segara lan pantai, lan ing sisih ngisor, ana restoran kanthi pemandangan sing apik.

Museum Nerja

Museum Nerja

Ing Nerja, ana sawetara kunjungan budaya liyane, kayata Museum Nerja, ing endi sampeyan bisa ndeleng sejarah pedunung saka Paleolithic. Kajaba iku, yen arep ndeleng guwa-guwa kasebut, kita kudu ngerti manawa lawang musium bisa digabung karo kunjungan kasebut, saengga kalorone luwih murah kanggo kita.

Pantai Nerja

Pantai Nerja

Nerja uga padha karo Pantai apik lan ana sawetara sing bisa ngaso sawise plancongan. Burriana utawa Calahonda y Maro minangka sawetara sing paling misuwur. Ing mangsa panas dheweke wis rame banget, nanging Nerja minangka kutha turis ing pesisir, mula kudu dipikirake wektu arep menyang pantai kanggo nggoleki papan sing paling apik.

Taman Musim Panas Biru

Panas musim panas

Nerja misuwur banget ing taun wolung puluhan taun amarga seri 'Verano Azul' sing akeh sing ngelingi lan wis ditambah taun-taun ing televisi. Kutha iki uga ngelingi seri kasebut lan mulane sampeyan bisa ngunjungi taman sing khusus kanggo seri iki sing misuwur Prau Chanquete, monumen kanggo para pengikut serial televisi lawas.

Greja El Salvador

Greja El Salvador

Iki minangka gereja sing paling penting ing kutha kasebut tanggal wiwit abad kaping pitulas. Iki minangka papan sing bisa dikunjungi saka njero omah lan mung duwe kepentingan dadi bangunan agama sing paling penting. Yen seneng karo jenis kunjungan iki, kita kudu nganggo klambi sing cocog kanggo mlebu, aja lali.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*