Apa sing kudu dideleng ing Seville

Sevilla

Seville iku sawijining kutha ing kidul Spanyol kanthi akeh seni, papan sing bersejarah lan kita uga bisa ngrasakake cuaca sing apik meh setaun taun. Yen duwe rencana lelungan menyang kutha iki, kita kudu nduwe dhaptar karo kabeh perkara sing ora dilalekake ing jagad iki, mula priksa manawa ana kabeh sing bisa dideleng ing Seville.

Saka monumen sing paling apik nganti ruangan gedhe, Seville iku sawijining kutha kanthi gaya urip sing apik, papan kanggo ngaso lan wilayah bersejarah sing apik sing ora nggawe sampeyan preduli. Kita duwe dhaptar pirang-pirang perkara sing pengin sampeyan deleng, lan mesthine isih ana akeh perkara sing ditinggalake.

Royal Alcazar saka Seville

Alcazar saka Seville

Ing kuartal lawas kutha Seville isih adoh, lan mesthine kita kudu miwiti perkara sing endah kaya ing Alcazar Nyata, kraton benteng sing bisa dideleng warisan sejarah sing beda-beda, wiwit saka Mudejar nganti Gothic. Wis jaman Islam lan Kristen, lan benteng asli wiwit Abad Pertengahan. Ing njero, kita bisa ngunjungi wektu sing dawa banjur ngliwati macem-macem teras lan kamar, kanthi kaendahan banget. Aja lali elemen dhasar kayata kebon sing apik.

Katedral Saint Mary of the See

Katedral Sevilla

Iki minangka katedral Kristen gaya Gothik paling gedhe ing saindenging jagad. Saiki, Giralda minangka bagean, amarga katedral dununge ana ing lemah sing ana mesjid gedhe, sing dibongkar kanggo mbangun katedral anyar awal abad kaping XNUMX. Ing kono, kita bisa ngunjungi Patio de los Naranjos lawas, ing jejere ana sawetara perpustakaan. Kosok baline, ing njero kapel, makam Christopher Columbus, misbyah lan misbyah.

Giralda

Giralda

Sanajan wujud Giralda bagean katedral saiki minangka menara lonceng, sing sejatine dheweke mencorong dhewe. Minangka menara lawas mesjid lan isih duwe gaya sing padha, padha karo mesjid Koutoubia ing Marrakech. Menara iki minangka hibrida, amarga sisih ndhuwur kalebu jaman Kristen anyar, ing endi lonceng kasebut.

menara Emas

menara Emas

Yen sampeyan arep mlaku ing Guadalquivir, sampeyan mesthi bakal tekan sing kondhang menara Emas. Dibangun ing abad kaping XNUMX lan suwe saya suwe ngira manawa kondhang sinare amarga ditutupi jubin, sanajan pungkasane ditemokake lapisanane jeruk nipis karo jerami sing ditindhes. Ing sekitar menara iki, sampeyan bisa nemokake akeh tawaran turis, wiwit bis nganti ndeleng kutha nganti pelayaran kali cilik.

Plaza de España

Plaza de España

Dheweke ujar manawa iki minangka salah sawijining sing paling apik ing donya lan mula ora mokal. Dumunung ing Maria Luisa Park nanging, kaya Giralda, iku pantes bagean khusus. Wujude semi-elips lan duwe air mancur tengah.

Maria Luisa Park

Maria Luisa Park

Yen sing dikarepake yaiku istirahat saka kutha, mula kita duwe sing pertama taman kutha kutha. Minangka taman sing cukup jembar, kanthi Plaza de España, sawetara bundaran lan Plaza de América. Disaranake njupuk peta lan pindhah menyang titik sing disenengi, sanajan yen duwe wektu, kita bakal bisa nglilani lan mlaku kanthi tenang nemokake sudhut.

Arsip Umum Hindia

Arsip Hindia

Berkas iki digawe kanthi urutan Carlos III ing abad XVIII kanggo nggabungake ing salah sawijining panggonan dokumentasi manajemen sing ditindakake ing tilas wilayah Spanyol ing luar negeri. Bangunan kasebut nduweni gaya Renaissance Herrerian sing apik lan mlebu gratis.

Jembatan Isabel II

Kreteg Triana

Jembatan iki dikenal minangka Kreteg Triana, amarga wis nyambungake pusat karo lingkungan Triana. Menarik yen dibangun ing taun 1852 lan iki minangka jembatan wesi paling tuwa sing dibangun ing Spanyol. Nalika mlaku-mlaku ing kali, saliyane ndeleng Torre del Oro, kita bisa ndeleng jembatan liyane sing nyebrang Guadalquivir, kayata Puente del Alamillo utawa Puente de la Barqueta.

Omah Pilatus

Omah Pilatus

Este kraton Andalusia sing apik Dheweke duwe gaya sing nyampur Renaissance Italia karo gaya Mudejar. Iki dianggep minangka istana Sevillian sing paling apik lan dununge ana ing jejere Plaza de Pilatos. Tanggal wiwit abad kaping XNUMX lan dadi papan dununge Dukes of Medinaceli.

Museum Seni Rupa

Museum Seni Rupa

Museum Seni Rupa iku wajib kanggo kabeh wong sing prihatin seni lan budaya. Dumunung ing Plaza del Museo, mapan ing bangunan kanthi gaya ragam Andalusia. Ing njeron kita nemokake 14 kamar sing disusun kanthi kronologis, kanthi karya dening seniman kaya Zurbarán.

Museum Tari Flamenco

Museum karawitan

Yen kita pengin nyelehake kanthi lengkap ing donya flamenco, ora ana sing luwih apik tinimbang ngunjungi Museum Tari Flamenco. Papan sing bisa ngrasakake terapi nari, kelas flamenco, pertunjukan flamenco utawa toko kanggo tuku oleh-oleh.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*