Sing kudu dideleng ing London gratis

apa sing bakal dideleng ing london kanthi gratis

Bubar aku cukup bejo nggawe salah sawijining lelungan sing mesthi nunggu sampeyan, sing nuntun aku London, kutha sing pancen daksenengi. Beda karo apa sing dipikirake saben wong, sampeyan ora kudu ngentekake dina ing dalan yen sampeyan ora nggawa dhuwit sing cukup ing dompet, kosok baline, akeh obyek wisata sing ora entuk biaya apa-apa. Yen sampeyan kepingin weruh apa sing bakal dideleng ing London gratis, ing kene sampeyan bakal nemokake wangsulan.

Amarga ora ana wektu kanggo sampah, kita wiwit golek itinerary sing bisa ditindakake seneng barang gratis, mbayar mung sing dibutuhake, amarga uga kudu ana souvenir. Lan kita kaget tenan karo akeh barang sing bisa dideleng ing London kanthi gratis lan ora kudu mbayar siji pon.

Dolan maring Museum Inggris

Museum Inggris Gratis ing London

ing museum ing London gratis, lan ing njero sampeyan bisa menehi sumbangan utawa tuku barang ing tokone. Nanging yen sampeyan pengin ndeleng acara utama, sampeyan bisa mlebu, ndeleng kabeh lan metu tanpa masalah. Salah sawijining sing ora bisa dilalekake ing donya yaiku Museum Inggris. Ing museum sing apik iki, kita bakal nemokake lawang sing apik banget, sing wis saiki njupuk foto, nanging uga akeh kamar sing kebak seni.

Ora kejawab Watu Rosetta, watu granit sing ditemokake ing Delta Kali Nil lan ngidini nyipta hieroglif Mesir, utawa patung Parthenon, sing disimpen ing museum iki. Uga ana barang liyane sing menarik, kayata bandha ing kutha Nimrod saka Asyur kuno, wiwit abad kaping XNUMX SM. C., tugu Nereidas, patung Pulo Paskah utawa mumi Katebet. Uga ana pameran plancongan sing ganti, lan ana kunjungan lan ceramah nganggo basa Inggris, kanggo sing pengin nggunakake basa kasebut.

Waca Westminster Abbey

Barang gratis ing London, Abbey Westminster

Biara gaya Gothic abad kaping 20 sing apik iki cedhak karo Istana Buckingham, lan minangka papan ing ngendi Pangeran William nikah. Pancen bisa dideleng saka njaba lan njero, sanajan ndeleng ing njero ana trik. Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh sudhut, ana wisata sing dipandu, nanging iki regane XNUMX pon, sing cukupe dhuwur. Nanging kasunyatane yaiku dheweke mlebu gratis kanggo sing arep nyembah, kanthi massa mbukak kanggo umum. Sampeyan bisa melu ing basa Inggris lan ndeleng bangunan ing njero, sanajan sampeyan ora bakal bisa menyang panggonan kaya Poets 'Corner, ing endi para jenius kaya Charles Dickens utawa Shakespeare dikubur, utawa ndeleng kebon kasebut.

Ganti Pengawal ing Istana Buckingham

Barang gratis ing London, ganti penjaga

Iki minangka kabeh sing ngunjungi London ora pengin dilalekake. Lan sampeyan kudu lunga luwih dhisik kanggo golek papan, amarga sing sejatine kebak karo wong-wong sing pengin ndeleng ritual iki ing Istana Buckingham. Wiwit Mei nganti Juli, iki ditindakake saben dina ing njaba pager istana, udakara jam 11:30 esuk, lan sisa taun ing dina-dina sulih, mula sampeyan kudu mriksa jadwal kasebut. Sampeyan uga kudu dipikirake yen dibatalake yen ana udan, sing umum ing musim salju.

Rawuh sesi ing Parlemen

Barang gratis ing London, Palace Westminster

Yen kita pengin ndeleng Parlemen Inggris saka njero kanthi tur sing dipandu, bisa dibayar, nanging sampeyan duwe cara liya kanggo ndeleng tanpa kudu. Nalika ing House of Commons nganakake sesi sampeyan bisa pindhah menyang galeri umum kanggo ndeleng debat, ngidini sampeyan ndeleng Parlemen saka njero. Big Ben uga duwe kunjungan gratis ing London, nanging sampeyan kudu dadi penduduk kutha luwih saka setaun, lan ndhaptar online kanggo munggah 334 langkah saka tangga spiral. Yen sampeyan bisa, kirim aplikasi amarga sing sejatine ana dhaptar tunggu.

Leisure kanggo dideleng ing London gratis ing Scoop

Papan iki minangka amfiteater udara terbuka cedhak Tower Bridge, ing acara dianakake lan film uga ditampilake kanggo nyenengake para sing liwat. Hiburan outdoor kaya iki biasane dienggo nalika musim panas, nanging yen sampeyan musim salju lan hawa sing apik, mula sampeyan bisa uga cukup bejo.

Stroll lan kaget ing Camden

Barang Gratis London, Kutha Camden

Toko Cyberdog ing Camden

Yen ana pasar sing pantes dikunjungi, yaiku Camden Town, sing ora nate nyebabake wong ora peduli. Sampeyan bisa seneng njupuk gambar nganggo patung Amy Winehouse, nemokake toko kanthi sandhangan alternatif lan beda, utawa ndeleng papan sing nggumunake karo toko Cyberdog, umume ora umum. Iki minangka pengalaman gratis sing nyenengake lan nyenengake banget ing London, nyatane sampeyan bakal ngenteni pirang-pirang jam nalika sampeyan kesasar ing lorong-lorong sing sempit, ditemokake terus-terusan!

Kas ing Hyde Park

Hyde Park, sing bisa dideleng ing London gratis

Ing London, ana sawetara taman sing bisa dideleng, nanging salah sawijining taman sing paling misuwur yaiku Hyde Park. Yen sampeyan kudu mandheg mangan sing wis dituku ing kios utawa ing supermarket, iki minangka papan sing cocog. Katon kaya sing asli oasis alami ing tengah kutha gedhe iki. Sampeyan bisa uga bisa seneng bareng karo bajing wani sing pengin sampeyan nuduhake panganan, lan yen sampeyan duwe wektu, mampir menyang Speaker Corner, papan sing menehi pendapat kanthi bebas lan sing ngrungokake bisa mangsuli sapa sing lunga menyang papan iki. Cara sing gampang kanggo sinau basa, lan uga gratis.

Apa sampeyan seneng karo ide kanggo nemokake apa sing bisa dideleng ing London kanthi gratis? Yen sampeyan duwe luwih akeh proposal gratis utawa sing regane sithik, tinggalake komentar supaya turis liyane bisa njupuk keuntungan saka tawaran turis ing London.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*