Apa sing kudu dideleng ing Maafushi ing Maladewa

Maafushi minangka salah sawijining pulau sing dienggoni ing Maladewa, dununge ing Atol Kaafu. Pulo iki rusak parah ing taun 2004 amarga tsunami sing nyebabake akeh pulau ing wilayah iki. Udakara 2.500 wong sing manggon ing pulau kasebut, sanajan turis nampa akeh amarga swarga cilik.

Ayo ndeleng apa sing bisa dideleng lan kanggo nindakake ing pulau iki ing Maladewa, salah sawijining tujuan sing paling akeh digoleki nalika santai utawa njupuk plancongan romantis. Amarga ing pulau iki ora kabeh sunat srengenge, kita bakal bisa ndeleng apa sing ditawakake pulau Maafushi.

Apa sing kudu dingerteni babagan Maladewa

Pantai ing maladewa

Republik iki sing dununge ing Samodra India duwe akeh pulau. Umume wong-wong mau tujuan pariwisata pantai, amarga duwe iklim lan banyu bening kaya kristal ing atoll. Nalika lelungan menyang Maladewa kita tekan bandara Malé, ibukutha. Ana ing kana kita bakal rawuh lan budhal. Saka ibukutha sampeyan bisa tekan macem-macem pulau lan atoll liwat segara utawa liwat udhara kanthi pesawat laut. Yen tekan sawise jam papat sore sampeyan kudu wengi ing Malé. Mlaku-mlaku ngubengi pulau lan atoll rada rumit, mula sampeyan kudu adaptasi karo irama urip sing tenang, lan utamane, luwih gampang golek dhewe ing sawijining pulau sing adoh saka kabeh perkara.

Ing pulau-pulau kasebut yaiku angel duwe prasarana lan produk. Mula kabeh larang, amarga angel mindhah kabeh. Kanthi cara iki, disaranake nggawa barang sing dibutuhake, amarga kita bisa uga ora nemokake apa sing digoleki ing kono. Ndhuwur, penting supaya ora lali obat lan nggawa jumlah sing cukup. Sampeyan uga kudu nggawa kabeh produk saka sunscreen nganti produk higienis lan kosmetik. Luwih aman tinimbang nuwun sewu.

Maladewa

Wektu paling apik kanggo lelungan menyang Maladewa yaiku saka Nopember nganti April, amarga nalika iku kita paling ora bisa udan. Musim monsun diwiwiti ing wulan Mei lan pungkasan wulan Oktober, mula yen tanggal kasebut kita bakal nemokake rega sing luwih murah nanging uga kemungkinan udan deres sajrone preinan ngrusak kabeh rencana.

Nalika golek akomodasi, kudu dipikirake resort kalebu macem-macem layanan lan kegiatan. Nanging iki ora mesthi kalebu ing tawaran sing bisa ditemokake. Priksa manawa kegiyatan, transfer pesawat laut menyang pulo liyane utawa ekstra kalebu ing sing kita bayari supaya ora kejutan nalika ora teka.

La budaya ing pulau-pulau kasebut Islam. Makane omben-omben alkohol ora diidini ing njaba resort lan bikini ora diidini ing akeh pantai. Yen sampeyan pengin bersosialisasi, sampeyan bisa ngombe teh ing kutha-kutha cilik ing sawetara pulau. Mung rong atus saka luwih saka sewu pulau sing dipanggoni lan Maafushi kalebu salah sawijine.

Apa sing kudu dideleng ing Maafushi

Pulo Maafushi

Maafushi minangka papan sing beda banget karo sing sampeyan ngarepake saka Maladewa. Ing pulau iki ing wisata lokal, menehi gaweyan kanggo masarakat ing pulau kasebut lan ngindhari resort gedhe lan mewah. Yen sampeyan pengin pengalaman sing luwih cedhak karo urip pedunung, sampeyan kudu lunga menyang Maafushi. Ing pulau iki wisma wisma misuwur, yaiku omah wisata kanthi anggaran sing luwih sempit.

Antarane kegiyatan sing bisa ditindakake ing pulau kasebut, kunjungan menyang pantai bikini pancen misuwur, yaiku salah sawijining sawetara ing Maladewa. Ing nyilem lan snorkeling minangka salah sawijining kegiyatan sing paling apik. Ana hiu cilik ing pulau kasebut, nanging ora mbebayani, mula kita ora bakal nemoni masalah. Sampeyan bisa ndeleng penyu, mantas lan iwak tropis. Sampeyan kudu takon wilayah apa sing paling apik kanggo nyilem, nanging iki sing kudu kita lakoni ya utawa ya nalika ngunjungi Maafushi.

Maafushi

En el pusat pedunung bisa golek sekolah, sing sejatine bale kutha ing kene. Ana mesjid uga stadion. Ana pulau ing pulau iki nanging ana adoh saka wilayah kutha.

ing tebing wedhi utawa pasir Iki minangka salah sawijining obyek wisata sing apik ing pulau iki, uga wisata liyane ing Maladewa. Banyu kasebut nutupi wilayah sing cethek lan mulane sampeyan bisa nikmati pasir sing meh sepi ing endi sampeyan bisa mlaku ing papan sing uga bisa nemokake banyu sing ora nutupi sethithik lan duwe nada pirus kristal sing luar biasa. Gambar idilis iki minangka salah sawijining perkara sing paling digoleki nalika ngunjungi pulau-pulau kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*