Apa sing bisa dideleng ing Seville ing sawijining dina

Yen sampeyan lelungan menyang Spanyol utawa nindakake pariwisata internal lan mutusake menyang Sevilla, ana papan tartamtu lan pengalaman tartamtu sing ora bisa dilewati. Kepiye lan apa sing kudu dipilih? 24 jam ora suwe, nganggep manawa ana bagean ing ngimpi lan bisa uga ana ing perjalanan ...

Dadi iki dhaptar kita Apa sing bisa dideleng ing Seville ing sawijining dina.

Katedral Santa Maria

Iku simbol kutha lan ing wektu sing padha Iki minangka candhi gothic paling gedhe ing Eropa, dadi yen sampeyan seneng gaya arsitektur iki, sampeyan ora bisa kantun. Ing njero yaiku makam Christopher Columbus, sing nambah daya tarik kanggo riko.

Apa sing paling apik kanggo tuku Tiket gabungan kanggo ngunjungi Katedral, Giralda lan Gréja El Salvador, kabeh kanggo 10 euro. Lan yen sampeyan nambah 5 euro luwih sampeyan njupuk pandhuan audio. La Giralda minangka menara lonceng, minangka titik paling dhuwur ing kutha.

Menara iki dibangun nalika pemugaran lan versi asli nggabungake menara masjid sing biyen ana ing panggonan candhi Katulik. Sampeyan duwe tampilan mulya saka kene, nanging elinga yen ora ana undhak-undhakan, mung ramp lunyu. Iku worth resiko.

Gréja Juruwilujeng Ilahi

Punika a pasamuan warna-warni lan kanthi gaya sing menarik banget. Dibangun antara abad kaping 8 lan XNUMX. Ngleboke kanggo ndeleng nang biaya XNUMX euro.

Plaza de España

Alun-alun minangka alun-alun sing paling populer lan Iku diubengi dening kanal dawa liwat prau cilik sirkulasi. Iki ana ing Taman María Luisa, dibangun dening arsitek Spanyol Aníbal González Álvarez Ossorio, ing 1929, lan nglambangake persatuan karo koloni jaban rangkah lan perdamaian.

Kothak ngemot ing giliran kothak warni saka kabeh sudhut ing negara lan mbukak menyang Kali Gualdaquivir, rute menyang Atlantik lan sabenere menyang koloni Amérika. Alun-alun iki uga ana ing sadawane Avenida de Isabel la Católica lan jelas, umum lan gratis kanggo mlebu.

Ing alun-alun sampeyan uga bakal weruh gerbong. Sampeyan bisa njupuk wong-wong mau ing lawang katedral kanggo mlaku-mlaku ngubengi kutha. Rute sing cocog yaiku miwiti ing katedral lan nyabrang Taman María Luisa nganti tekan Plaza de España. Iku kulo gedhe lan biaya watara 36 euro kanggo papat diwasa.

Apa sampeyan ngerti sing akeh pemandangan saka Game of Thrones?

Royal Alcazar saka Seville

Iku sawetara menit lumaku saka Plaza de España. Iki a kraton misuwur sing dibangun ing abad kaping XNUMX, sanajan ing abad kaping patbelas iki dibalèkaké ing gaya mudejar. Saiki sawetara bangunan njaba isih digunakake dening kulawarga kraton minangka omah resmi.

Bèntèng punika kraton Eropah paling tuwa digunakake lan wiwit 1987 iku bagéan saka dhaftar UNESCO.

menara emas

Menara iki asline bagéan saka tembok kutha sing dipérang Alcázar saka liyane saka Seville, kanthi tujuan kanggo ngontrol dalan liwat kali Guadalquivir. Mlebet biaya 3 euro.

Alun-alun Anyar

Mlaku-mlaku liwat kutha lan menyang katedral sampeyan bakal nyabrang iki alun-alun sing wiyar lan wiyar diubengi bangunan sing apik. Saiki, bangunan kasebut dikuwasani, sawetara, dening toko desainer sing misuwur. Iki dudu papan sing kebak turis, mula yen sampeyan nggoleki mutiara ing njaba wisata manungsa, iki salah sijine.

Kecamatan Triana

Mlaku liwat salah siji saka distrik paling nengsemake lan warni Seville iku worth iku. Iku ing sisih liyane kali lan sampeyan mung kudu nyabrang jembatan. Biyen misale jek wong-wong sing dituduh ilmu sihir dikubur ...

Metropol payung

Struktur modern iki dirancang dening arsitek Jurgen Mayer lan piye wae revitalized alun kutha sing rada lali. Iki minangka payung kayu kanthi sawetara fungsi komersial. Yaiku, ana restoran lan teras panorama kanggo nikmati pemandangan sing apik.

Sentuhan modern ing kutha sing lawas banget.

Istana San Telmo

Bangunan elegan saka Abad XVII, saiki ana ing tangan Pamrentah Otonomi Andalusia. Nduwe kapel gaya Baroque sing apik, sing bisa diakses saka salah sawijining teras, sing duwe tanda tangan arsitek Leonardo de Figueroa.

Iki minangka salah sawijining bangunan paling tuwa ing kutha kanthi gaya Mudejar.

Mangan ing Sevilla

Iku ora mung kanggo nggawe kunjungan turis nanging babagan pengalaman urip, banjur, ing Seville sampeyan kudu seneng ing gastronomi lokal lan panggonan sing apik yaiku Bar Duenas. Iki minangka bar cilik sing masak masakan homestyle lan mbukak jam 8 am. Sampeyan bisa mangan ing kono utawa tuku panganan lan terus mlaku.

Bar Ana ing ngarepe Palacio de las Duenas, dibangun ing pungkasan abad kaping XNUMX, omahé Adipati Alba nganti abad ka-XNUMX lan karo koleksi seni nyengsemaken. Sampeyan bisa ngunjungi. njelajah interior lan kebone… Mesthine, bar mbukak jam 8 nanging kraton mung mbukak jam 10.

Panggonan liya sing dianjurake kanggo mangan yaiku Lingkungan Santa Cruz, banget turis nanging ora kurang apik kanggo sing. Iki diwiwiti saka abad kaping XNUMX, umume, sanajan sisa-sisa lawas bisa dideleng ing gang-gang lan gang-gang sing sempit. Ing alun-alun kono nomer restoran, bar lan kafe.

Situs liyane bisa Bar Gonzalo Kab, ngelawan Katedral Seville. Iku bangunan kuning, regane ora murah nanging masakane enak tenan. Sampeyan bisa nedha awan kanggo 22 euro paella karo pitik kanggo wong loro.

Ndeleng pertunjukan flamenco

Flamenco lan Seville sinonim supaya seneng pertunjukan sing apik kudu ana ing dhaptar kita. Ana akeh pertunjukan nanging ing Calle Águilas yaiku Museum Flamenco, Panggonan sing apik kanggo sinau babagan tari iki lan ndeleng pertunjukan langsung.

Yen sampeyan nginep ing wayah wengi ing kutha, becike metu kanggo mangan ing salah sawijining restoran kanthi pertunjukan flamenco, yen ora ana museum kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

bool (bener)