Apa sing bisa dideleng lan ditindakake ing Vigo?

Vigo iku sawijining kutha ing provinsi Pontevedra lan minangka salah sawijining begja sing mandhi gisik ing Samodra Atlantik. Sanajan kayane rada umpet-umpetan ing sisih lor-lor Spanyol, akeh sing bisa ditawakake lan akeh papan sing apik sing penting yen sampeyan arep ngunjungi tanah kasebut ing sawijining dina. Sabanjure, kita menehi jeneng sawetara papan iki lan uga menehi agenda singkat babagan acara lan pesta sing bisa sampeyan nikmati yen sampeyan minggat ing kana ing minggu ngarep.

Aja kliwat!

Pojok Vigo paling dihargai para wisatawan

Muara Vigo

Yen sampeyan seneng lelayaran lan nikmati matahari terbenam sing apik lan ora iso lali Disaranake sampeyan nyoba navigasi muara sing apik iki. Kajaba iku, ing muara iki ana sudhut liyane sing isih penting kanggo dibukak, sing bakal diwenehake ing ngisor iki. Pilih kamera SLR yen sampeyan duwe lan njupuk gambar sing apik kanggo dielingi, lan yen sampeyan ora duwe kamera iki, apa wae sing sampeyan lakoni bakal sampurna kanggo nggawe immortalize moment ...

Pulo Cies

Pulo-pulo kasebut bisa uga dadi perkara sing paling apik lan otentik sing dianggep minangka propinsi Vigo. Babagan a Taman Nasional Maritim-Terestrial sing nampa jeneng iki wong Rum. Makna harfiah yaiku «pulau-pulau dewa »Apa sampeyan bisa mbayangake yen dheweke bakal gumun nalika dheweke ngarani cara iki? Kapuloan kepulauan iki digawe saka Pulo Monte Agudo, Pulo O Faro lan Pulo San Martiño, loro sing pertama gabung karo wilayah sing wedhi. Pungkasan, pulo San Martiño, dinyatakake minangka pantai paling apik ing donya dening koran kasebut The Guardian ing taun 2007.

Dheweke minangka pesisir kristal kanthi pasir putih sing apik banget sing bisa dituju nganggo prau sing duwe jadwal metu lan bali uga ing kapal pesiar sing disewa ing pesisir kanggo tujuan iki. Yen sampeyan pengin ngenteni sedina ing pantai, tanpa akeh wong ing sekitar lan nemokake pantai prawan sing nyata, sampeyan kudu uwal menyang pulau kasebut. Dheweke cocog karo kulawarga.

Taman Monte del Castro

Taman iki kaya paru-paru Vigo. Sampeyan bisa diiringi bocah amarga duwe sawetara taman bermain, kolam bebek lan sawetara pemandangan kutha Vigo sing luar biasa. Sampeyan uga bisa ndeleng kastil lan meriam, saliyane mlaku-mlaku. Yaiku becik kanggo olahraga amarga akeh undhak-undhakan sing bisa didaki lan uga duwe lereng curam cilik, sing uga dadi masalah yen melu wong-wong sing duwe mobilitas suda, amarga bisa uga ora bisa tekan ndhuwur.

Do Mar Museum Galicia

Yen sampeyan duwe hobi minangka hobi lan sampeyan seneng jagad maritim, kunjungan menyang Museum Do Mar iki penting banget kanggo sampeyan. Ing kana sampeyan bakal bisa ngerti asal usul ekonomi Galicia, seni mancing ing muara, uga sejarah industri pengalengan, antara liya.

Jalur Banyu

Yen sampeyan seneng mlaku, yen sampeyan pengin tilase hiking utawa muter, dalane banyu minangka papan sing sampurna kanggo ilang, amarga pancen bisa diliwati lan lemahe rata. Iki apik banget amarga sampeyan wiwit mlaku saka wilayah kutha kanthi total lan mboko sithik mlebu alam. Sampeyan bakal bisa ndeleng gambar kutha sing apik banget saka ndhuwur, sanajan sampeyan uga kudu ngati-ati amarga bisa nemokake kewan sing longgar: segawon, wedhus, lsp.

Pindhah menyang pantai Samil ing sadawane Kali Lagares River Walk

Kegiatan liyane kanggo para pejalan kaki lan wisatawan sing seneng alam, alas lan segara ... Mlaku-mlaku iki nggawa sampeyan menyang pantai Samil, salah sawijining sing paling sering dikunjungi ing Vigo lan cocog kanggo mlaku-mlaku utawa, kaya kedadeyan sadurunge, Senda del Agua, arep numpak pit.

Agenda acara sing ditampilake

Saiki, kita saiki sawetara acara luar biasa sing bisa ditemokake saka sawetara dina utawa minggu sabanjure ing kutha Vigo:

  • Miwiti dhewe Abril Feria, sing bakal ditindakake ing Montero Ríos - Las Avenidas. Diwiwiti tanggal 28 April lan dipungkasi tanggal 1 Mei.
  • Konser dening Raphael y Coti. Sing pertama tanggal 28 April ing Mar de Vigo Auditorium lan sing nomer loro tanggal 12 Mei karo Tour Cercanías y Confidencias.
  • buku Fair: Bakal dianakake ing antarane 29 Juni lan 8 Juli.
Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*