Apa sing kudu dideleng ing Almería

Alcazaba

Ing kesempatan iki kita nemokake papan-papan sing kudu kita tingali ing Provinsi Almería, ing antarane Granada lan Murcia. Ruang sing amba kanthi lingkungan kutha sing akeh sejarah, nanging ing ngendi kita bakal nemokake akeh ruang alam sing bakal kelangan awake dhewe.

Papan dununge wong-wong Kulon, sing disenengi kabeh wong wis puluhan taun, lan papan nalika adegan saka film kayata Lawrence of Arabia utawa Indiana Jones direkam. Kita ora mung siji sing nemokake ing Almeria minangka papan alam sing regane larang regane, lan akeh papan sing disenengi kanggo dikunjungi.

Taman alami Cabo de Gata

Cabo de Gata

Sapa sing durung nate ngerti pantai sing apik lan dilindhungi Taman alami Cabo de Gata. Papan sing apik banget kebak wilayah alam sing dijaga lan dadi taman vulkanik geo ing Mediterania. Ana pirang-pirang pantai sing bisa ngrasakake perairan Mediterania, kayata pantai Monsul, Playa de los Muertos utawa Playa de los Genuceses. Uga ana sawetara kutha sing kepenak pengin mancing, kayata San José utawa Las Negras. Mesthine, kita kudu eling yen papan kasebut minangka alam alami sing regane penting sing kudu dijaga, apamaneh saiki wis turis banget.

Alcazaba lan tembok

Alcazaba

Alcazaba minangka monumèn utama ing kutha Almería. Iku ageng benteng muslim kanthi pemandangan kutha sing apik. Sampeyan bisa mlaku ing tembok sing luar biasa lan nikmati Homage lan Powder Towers. Sampeyan bakal ngadhepi konstruksi Muslim paling gedhe ing Spanyol.

Katedral Inkarnasi

Katedral Inkarnasi

Yen sampeyan terus ing kutha Almería, sampeyan bakal teka maneh. Iki minangka Katedral Inkarnasi. Iki dudu katedral khas, kanthi eksterior dekorasi aspek benteng, kanthi menara gedhe sing bakal ngelingake kita babagan Alcazaba. Dadi kutha sing akeh dagang, serangan bajak laut dadi penting kanggo mbangun katedral kasebut minangka benteng nyata. Ing njero wis duwe tampilan sing luwih khas ing katedral.

Museum Almeria

Museum Almeria

Ing kutha kasebut, kita uga bisa ngunjungi budaya, kayata Museum Almería. Iki apik banget Museum Arkeologi kanggo ngerti macem-macem tahapan sejarah. Ana sawetara lantai kanthi pameran sing nuduhake obyek sing dikoleksi ing penggalian, wiwit jaman Romawi uga saka jaman Arab Andalusia. Papan sing cocog kanggo bocah-bocah.

Museum Minyak

Museum minyak

Kita terus karo kunjungan budaya ing kutha Almería. Ing kesempatan iki, kita bakal bisa ngunjungi Museum Minyak, ing tengah kutha lawas. Is babagan pabrik minyak, tegese, pabrik minyak tradisional sing ana ing omah lawas. Kita bakal bisa ngerteni luwih akeh babagan produksi emas cair iki sing kabeh digunakake saben dinane.

Museum Gitar

Museum gitar

El Museum Gitar Iki minangka konstruksi anyar, nanging dadi papan sing penting kanggo para penggemar musik. Dumunung ing mburi katedral lan nawakake sawetara kamar kanthi pameran lan kamar kanggo macem-macem acara. Muga-muga bisa rawuh ing sawetara pahargyan kasebut.

Gurun Tabernas

Gurun Tabernas

30 kilometer saka ibukutha misuwur Gurun Tabernas, papan sing dipilih kanggo njupuk film kulon, lan tanpa mangu-mangu kayane bakal nggawa kita menyang setelan kasebut saka jaman liyane. Saiki kita bisa ujar manawa isih ana papan sing narik kawigaten kaendahan alam, amarga uga wis dadi adegan seri Game of Thrones sing misuwur.

Benteng Bravo

Benteng Bravo

Ing Gurun Tabernas isih ana sisa-sisa film kulon lawas, sing wis dadi papan wisata sing apik banget. Yen sampeyan pengin diangkut menyang salah sawijining film barat kasebut, sampeyan bisa bukak Benteng Bravo, papan sing bertema sampeyan bisa sedina karo kulawarga, nganggo set film. Sampeyan bisa ndeleng pertunjukan lan uga mlaku-mlaku lan nunggang jaran ing sakcedhake.

Sierra Nevada

Sierra Nevada

Sanajan umume Sierra Nevada Dumunung ing provinsi Granada, kita bisa ujar manawa ana bagean uga saka Almería. Mula wilayah gunung alam iki kalebu rencana penting kanggo propinsi kasebut. Resor ski lan lanskap salju sing apik banget beda karo pasamunan utawa pantai sing panas ing pesisir.

Sierra de los Filabres

Sierra de Filabres

Pegunungan iki cedhak karo ara-ara samun, lan mula ana mujur nengen alam sing luar biasa lan kutha-kutha cilik sing apik. Disaranake ngunjungi desa kanthi omah-omah putih lan nikmati penemuan cilik, saka papan-papan sejarah nganti masarakat.

Lembah Almanzora

Lembah Almanzora

Ing wilayah pedalaman Almería uga ana panggonan sing apik. Yen sampeyan seneng ndeleng papan nengsemake lan ngunjungi kutha sing ora jenuh pariwisata, sampeyan bisa menyang Lembah Almanzora, ing endi gaya urip sepi lan sumber daya saka alam lan alam. Wajib nyoba gastronomi lokal ing kene supaya kaget karo rasa khas.

Kastil Macenas ing Mojácar

Kastil Macenas

Kastil sing bentuke menara aneh iki ana ing sacedhake Pantai Macenas ing Mojácar. Wiwit abad kaping XNUMX lan misine ora liya yaiku mbela wilayah kasebut saka serangan bajak laut. Mula aspek kompak saka benteng sing ora bisa diresiki.

Kastil San Felipe ing Níjar

Bèntèng Níjar

Kastil iki dununge ing pesisir, ing kutha los Escullos, ing Nijar. Iki minangka monumen pertahanan sing dibangun dening Carlos III lan saiki isih duwe negara konservasi sing apik.

Laujar de Andarax

Laujar de Andarax

Kutha iki kayane dadi salah sawijining kutha paling apik ing Almería, mula luwih becik dikunjungi. Dumunung ing sikil Sierra Nevada lan kaget amarga duwe tutul arab tartamtuOra kanggo apa-apa, papan dununge Boabdil, raja Granada pungkasan ing Granada.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*