Apa sing kudu dideleng lan ditindakake ing kutha Malaga

Málaga

Kutha Malaga minangka papan dikempalken karo papan sing menarik. Kita ora mung nuduhake wisata ing pesisir lan srengenge, sing narik akeh, nanging uga wisata sing bisa ditemokake museum sing penting banget, monumen sejarah lan lurung-lurung sing rame banget. Tanpa mangu-mangu, Malaga minangka kutha sing nawakake akeh wong-wong sing bakal ngunjungi, lan mulane kita bakal menehi katrangan babagan hal-hal sing bisa dideleng lan bisa ditindakake ing kutha kasebut.

Ing iki Kutha Malaga Kita ora bakal lali seneng-seneng, mula kita bakal nemokake akeh ruang santai, nanging papan iki nduweni keseimbangan sing sampurna ing antarane papan hiburan lan budaya sing menarik. Tanpa mangu-mangu, kita kudu ngenteni sawetara dina ing kutha iki supaya bisa nikmati kabeh.

Kunjungi La Alcazaba

Málaga

Kraton iki bètèng Arab Dibangun ing abad kaping XNUMX, iku permata ing makutha, lan papan sing bisa dingerteni luwih akeh babagan sejarah kutha. Wiwit jaman Romawi nganti Muslim lan Renaissance, amarga ana papan wisata liyane sing cedhak karo Alcazaba. Dununge ana ing sikil Gunung Gibralfaro, lan sing paling apik yaiku ing sisih ndhuwur gunung kasebut yaiku Kastil Gibralfaro sing misuwur. Kita bakal duwe kabeh cedhak supaya bisa ngunjungi dina sing padha. Ing njero Alcazaba, kita bisa nemokake Plaza de Armas, Istana Taifal lan Nasrid, macem-macem halaman interior pager, tembok pertahanan utawa Menara Penghormatan.

Pindhah menyang Kastil Gibralfaro

Kastil Gibralfaro

Kastil Gibralfaro iki dibangun ing papan kasebut kanthi tepat kanggo nglindhungi Alcazaba saka pengepungan. Ing jaman Fenisia ana pager sing ana mercusuar, mula jenenge, nanging wong Arab sing nggawe benteng sing cocog. Mengko dijupuk dening Raja Katolik lan biyen omah pasukan lan nglindhungi Alcazaba amarga posisi istimewa. Saka ndhuwur, kita bakal nduwe pemandangan panorama kutha sing apik, lan nalika dina sing padhang bisa uga ndeleng Gibraltar.

Mbalik maneh ing Teater Romawi

Téater Romawi

Kita nyadari pentinge Gunung Gibralfaro kanggo kutha kasebut, amarga ana pamukiman Fenisia sadurunge wong Roma, lan saiki kita nemokake kabeh jinis monumen saka macem-macem periode sejarah. Ing sikil Alcazaba yaiku ngreksa Teater Romawi, Liyane kudu ndeleng titik. Pambangunan kasebut ditindakake ing abad kaping XNUMX SM. Ing papan kasebut sampeyan bisa ngunjungi pusat interpretasi Teater Romawi, ing endi ana audiovisual sing mbantu kita ngerti panggunaan teater lan apa asale mula.

Tur ing Katedral Malaga

Katedral Malaga

La Katedral Suci Katedral Basilika Inkarnasi, dikenal minangka Katedral Malaga, duwe gaya Renaissance sing ndadekake katedral penting minangka perwakilan saka tren seni iki ing Andalusia. Iki dibangun ing Mesjid Gedhe, lan iki minangka gaweyan sing durung rampung amarga gangguan terus-terusan. Kasunyatan mung duwe siji menara dadi populer diarani 'la Manquita'. Ana ing Plaza del Obispo lan ing kana sampeyan bisa ngunjungi Museum Katedral lan kubah katedral.

Seneng Museum

Museum Picasso

Ing kutha Malaga, sampeyan bisa nikmati sawetara museum penting, kalebu Museum Picasso lan Museum Carmen Thyssen. Museum Picasso yaiku khusus kanggo pelukis Picasso, lair ing Malaga, lan minangka salah sawijine saka rong galeri seni bebarengan karo Fundación Picasso Museo Casa Natal. Ana nganti 285 karya seni ing museum kasebut. Museum Carmen-Thyssen ana ing gedung Renaissance, lan minangka galeri seni kanthi karya Zurbarán utawa Sorolla.

Blanja lan mlaku-mlaku ing Calle Larios

Larios Street

Yen sawise akeh sejarah lan museum sampeyan pengin sing luwih dinamis, sampeyan kudu bukak Calle Larios. Iki minangka salah sawijining lurung-lurung pejalan kaki ing kutha-kutha sing dadi pusat perbelanjaan, kaya Madrid Madrid, Gran Vía. Iki minangka dalan pejalan kaki sing kebak toko sing bisa mlaku-mlaku lan blanja. Hal liya sing kudu ditindakake ing dalan iki yaiku nyoba krim es ing panti es krim sing wis pirang-pirang abad kanthi tradhisi sing apik.

Kesasar ing kutha lawas

Pasar Atarazana

Ing pusat bersejarah yaiku kita bisa nemokake sawetara perkara sing menarik banget babagan kutha, utamane papan sing asli. Ing Pasar Atarazanas Iki minangka salah sawijining papan khusus, pasar lawas ing bangunan sing apik lan bisa uga dideleng produk sing khas lan ngicipi panganan enak sing didol ing kios tradisional. Papan sing paling cocog kanggo penyayang gastronomi.

Menyang pantai

Pantai

Apa sing ora bakal kliwat nalika ngunjungi Malaga yaiku dina pantai. Menyang Pantai Malagueta Biasane, nanging kita uga bisa ngunjungi pantai Pedregalejo kanggo nyoba sardin sing enak sing digawe ing njobo.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*