Apa sing kudu ditindakake ing Barcelona? pandhuan dhasar kanggo riko ing Barcelona

Ndeleng saka barcelona

Pemandangan Barcelona

Kutha Barcelona saiki kosmopolitan lan sambutan winastan. Nanging uga wis bisa nglestarekake tradhisi lan warisan monumental sing sugih sing kabukten menehi kecermatan ing jaman biyen. Kutha nomer enem sing paling padhet ing Eropa, nggabungake bangunan Gotik kanthi kamulyan Gaudi uga wilayah modern sing konstruksi avant-garde lan akeh papan hiburan akeh.

Uga ana restoran mewah sing bisa ngrasakake gastronomi Barcelona sing enak khusus lan Catalan umume. Yen sampeyan pengin ngunjungi, kita bakal nerangake kabeh sing bisa ditindakake.

Apa sing kudu dideleng ing Barcelona

Kumpulan monumen, museum lan papan liya sing pantes dikunjungi sing ditawakake Barcelona akeh banget. Nanging ana sawetara sing kudu sampeyan deleng. Yaiku kaya ing ngisor iki.

Katedral Barcelona

Kanthi resmi dijenengi Santa Iglesia Catedral Basilica Metropolitana de la Santa Cruz y Santa Eulalia, iki minangka karya agung Arsitektur gotik. Bangunan kasebut dibangun ing antarane abad kaping XNUMX lan XNUMX, sanajan fasade kasebut rampung ing tanggal XNUMX. Ing antarane kapel, salah sawijining Santa Lucía pancen misuwur, nanging kalebu Romanesque pungkasan, lan sing Santo Cristo de Lepanto, diajeni banget ing kutha.

Nanging salah sawijining bagean sing paling apik ing katedral yaiku klambine, dihiasi patung-patung sing diilhami dening Prajanjian Lawas lan Anyar, uga legenda Saint George nglawan naga kasebut.

Ing sacedhake basilika sabenere yaiku Gothic Quarter saka Barcelona, ​​ing endi sampeyan bisa ndeleng keajaiban liyane kayata Portal del Ángel, Istana Episkopal utawa Plaza Real. Lan uga tinggalan sejarah kayata kuartal Yahudi lawas lan tembok abad pertengahan.

Foto Montjuic

Gunung Montjuic

Gunung Montjuic

Kanggo perayaan Pameran Universal taun 1929, dibangun ing Gunung Montjuic bangunan sing saiki dadi salah sawijining lambang paling gedhe ing Barcelona. Antarane, sampeyan kudu ndeleng Stadion Olimpiade lan Desa Spanyol, sing terakhir duwe 117 bangunan perwakilan kanggo kabeh wilayah Spanyol.

Nanging sing penting, sampeyan bakal kesengsem karo impose Istana Nasional, ditindakake kanthi gaya klasik sing padha karo arsitektur Renaissance lan omah sing akeh karya gaya Noucentista. Lan sing ora kalah apik uga bakal narik kawigaten sampeyan Air Mancur Sihir, banyu sing padhang kanthi warna beda ing wayah wengi.

Casa Milà, Sagrada Familia lan kreasi Antonio Gaudí sing hebat

Nanging yen Barcelona akeh utang jenius, ora liya Antonio gaudi, pangripta gaya arsitektur minangka eklektik dhewe, nanging mesthi luar biasa. Akeh conto piwulang sing isih ana ing Ciudad Condal. Sawetara wong nggawe set sing wis dinyatakake Warisan Donya.

Ing antarane keajaiban kasebut, sampeyan kudu ngunjungi Sagrada Familia, salah sawijining simbol saka Barcelona lan sing diciptakake Gaudí kanggo nyawane, sanajan dheweke ora bisa ngrampungake. Nanging sampeyan uga kudu ndeleng Omah Milà, misuwur kanthi sebutan La Pedrera; ing Omah Batlló lan Taman Guell, sing wujud kasebut diilhami dening Alam.

Watu kasebut

Omah Milà

Museum

Barcelona uga akeh museum. Ing taman sing kasebut mung sampeyan duwe Museum Gaudí House, ing ngendi sampeyan bisa luwih kenal babagan kepribadian sing hebat iki. Ora kalah penting yaiku Museum Picasso lan dhasar sing darmabakti kanggo Joan Miró lan Antoni Tà Puppies.

Saliyane, ing gunung Montjuic sampeyan bakal nemokake Taman Botani lan Museum Ilmu Pengetahuan Alam, nalika ing Eixample ana sing khusus kanggo Modernisme Catalan. Sampeyan uga duwe Museum Sejarah Barcelona sing menarik lan liyane sing luwih penasaran. Contone, sing khusus kanggo otomatis, Parfum, Erotis utawa Football Club Barcelona.

Apa sing kudu ditindakake ing Barcelona

Saliyane ngunjungi kabeh monumen sing disaranake, ana akeh prekara liyane sing bisa ditindakake ing Barcelona. Yen sampeyan lelungan karo bocah, sampeyan kudu nggawa dheweke menyang Taman Hiburan Tibidabo, sing paling tuwa ing Spanyol. Yen sampeyan pengin lelungan sing beda, sampeyan bisa teka ing kana sing bisa metu saka Plaça del Doctor Andreu utawa ing Trem Biru.

Saliyane, yen sampeyan pengin tuku lan duwe dhuwit akeh, ing Paseo de Gracia sampeyan duwe "mil emas" sejati, kanthi toko merek mewah mewah ing saindenging jagad. Nanging, yen sampeyan seneng sing luwih khas lan uga regane murah, luwih becik dibukak sing beda pasar ing kutha, contone, Santa Caterina.

Apa sing bakal dipangan ing Barcelona

Barcelona duwe gastronomi sing sugih lan macem-macem sing nggabungake Catalan karo piring saka Barcelona. Sanalika, nggabungake tradhisi lan masakan paling anyar saka masakan anyar, sing ana ing restoran sing misuwur ing saindenging jagad.

Minangka pamula klasik, sampeyan kudu mangan sing misuwur roti negara karo tomat. Utawa sampeyan uga bisa nyoba salah sawijining jinis coca, padha karo pizza ing Gastronomi Italia.

Banjur iku panganan khas ing sosis nganggo kacang putih sing diarani mongete ing zona. Banget populer uga ing escudella, sup sing disiapake karo macem-macem sayuran, pitik, daging sapi, kentang lan kacang; nanging nduweni bahan khas: "bola", bakso gedhe digawe daging cincang, bawang putih, endhog, peterseli lan roti panggang.

Roti Tumaca

Roti karo tomat

Sampeyan uga bakal nemokake éca godhok iwak, sejenis rebus nganggo iwak karang, kentang lan bahan liyane. Lan, uga khas kranjang (macem-macem bawang) karo saus romesco.

Beda yaiku Salad Mrico Panggang, sajian adhem digawe saka mrico panggang lan aubergine sing banjur dibumboni uyah, minyak zaitun lan cuka. Kekuwatan sing luwih gedhe wis fricando rebus jamur lan daging sapi karo saus. Lan, kanggo panganan cuci mulut, sampeyan ora bisa lali Krim Catalan, padha karo custard saka papan liya ing Spanyol. Sanajan duwe jeneng sing luwih asli, kéwan nun (nunut), sawetara cookie sing bakal ditemokake ing saindenging Barcelona.

Minangka kesimpulan, ana akeh sing ditawakake Barcelona. Sampeyan butuh pirang-pirang dina kanggo nikmati kabeh. Nanging, yen sampeyan ngrungokake saran, sampeyan bisa ujar manawa kunjungan sampeyan ngidini sampeyan ngerti kabeh perkara penting ing kutha Catalan kosmopolitan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*