Apa sing kudu ditindakake ing Seville

Miturut penerbit pandhuan wisata sing misuwur, Lonely Planet, Seville diakoni minangka kutha paling apik ing donya sing dikunjungi ing taun 2018. Kekayaan sejarah lan budaya, gastronomi lan kehangatane masarakat dadi tujuan sing penting kanggo dikunjungi sajrone plancongan menyang Spanyol utawa plancongan.

Museum Seni Rupa

Museum iki minangka museum paling penting ing Seville lan galeri seni nomer loro ing Spanyol sawise Museum Prado, kanthi koleksi lukisan terkenal saka sekolah Baroque (Zurbarán, Murillo lan Valdés Leal), lan pameran undhangan sing cocog banget. Iki didegake ing taun 1835, kanthi karya-karya saka kompeni lan biara sing disita dening pamrentah liberal Mendizábal. Dununge ana ing alun-alun kanthi jeneng sing padha, manggoni Biara La Merced Calzada lawas sing diadegake ing tanah sing disumbang dening Fernando III sawise ngrebut Seville.

Ing kapel Museum of Fine Arts ing Seville, kita nemokake salah sawijining Kristus sing paling apik nalika prosesi Minggu Suci ing Seville. Dina Minggu mbukak, mula dadi dina sing apik kanggo ngunjungi pasar seni ing Plaza del Museo dhewe.

menara Emas

Yen mlaku-mlaku ing saindhenging Guadalquivir, sampeyan mesthi bakal tekan Torre del Oro sing populer. Jeneng kasebut minangka refleksi emas sing diprodhuksi dening jubin sing nutupi abad kaping-XNUMX. Kanthi dhuwure 36 meter, nutup dalan menyang Arenal kanthi bagean tembok sing ngubungake karo Torre de la Plata, yaiku bagean saka tembok Seville sing mbela Alcázar.

Gambar | Pixel

Maria Luisa Park

Salah sawijining papan sing paling apik ing Seville yaiku Taman María Luisa. Jeneng kasebut ditampa saka putri paling enom saka Raja Fernando VII, sing urip ing ibukutha Seville sajrone umure. Bojone, Adipati Montpensier, urip bareng karo dheweke ing Istana San Telmo lan nalika seda, Infanta nyumbang lapangan istana kanggo kutha kasebut. Iki diresmekake minangka Taman Umum tanggal 18 April 1914 kanthi jeneng Taman Kota Infanta María Luisa Fernanda.

Sawise reformasi sing ditindakake dening insinyur Prancis Jean-Claude Nicolas Fourestier, kurator alas Boulogne ing Paris, edheweke María Luisa Park entuk sentuhan romantis sing diilhami kebon Generalife, Alhambra lan Alcázares Seville.

Katedral Sevilla

Seville minangka katedral Gothik paling gedhe ing donya lan candhi Kristen kaping telu sawise Saint Peter ing Roma lan Saint Paul ing London. Dibangun ing sisa-sisa mesjid lawas sawise ngrebut kutha Ferdinand III saka Castile ing taun 1248 lan dibangun kanthi pirang-pirang tahap luwih saka 500 taun, menehi campuran macem-macem gaya arsitektur sing menehi kaendahan unik.

Katedral Seville duwe 5 omah lan 25 kapel, sing ngemot karya sawetara pelukis Spanyol sing paling misuwur.

Gambar | Pixel

Royal Alcazar saka Seville

Alcazar Nyata Seville diprentah dibangun minangka benteng istana dening Abd Al Raman III sajrone Abad Pertengahan sing dhuwur. Saiki dheweke terus digunakake minangka papan akomodasi, utamane dening anggota Royal Royal House. Komplek arsitektur iki diubengi tembok lan ornamen banget kanggo macem-macem gaya arsitektur kayata Islam, Mudejar, Gothic, Renaissance lan Baroque. Aja lali elemen dhasar kayata kebon sing apik.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*