Apa sing diarani wisata berburu?

 

Pariwisata Cinegetic

Apa sampeyan ngerti apa iki? wisata mburu? Ana sing angel dingerteni saka jeneng kasebut, nanging yen dakcritakake babagan kewan lan pria ... apa sampeyan ngerti?

Pariwisata mburu yaiku wisata berburu. Sampeyan bisa uga ora dadi sing paling populer saiki utawa sing duwe pers paling apik, nyatane pati ora nyenengake, nanging kasunyatane ana lan ana akeh bagean ing jagad iki sing nawakake lan urip kanthi nyata.

Pariwisata mburu

Pariwisata cinegetic ing africa

Iki minangka jeneng pariwisata sing ana ing babagan mburu lan ngobahake ewonan wong, akeh sing sugih, ing jagad iki. Wis sah lan sing nindakake kudu netepi aturan lan norma sing ngemot.

Mesthi wae mesthi ana sing nglanggar undang-undang lan mateni kewan sing kalebu spesies sing dilindhungi utawa sing ora duwe mangsa, nanging iki wis pidana. Nalika pariwisata ditindakake kanthi sah Iki mbantu konservasi spesies lan kelangsungan masarakat ing wilayah kasebut.

Wisata Cinegetico Kenya

Pariwisata mburu kabeh ndonya mula kita nemokake saka Amerika Serikat, liwat Amerika Selatan lan Spanyol nganti Kroasia. Mungkin sampeyan duwe pikiran safari ing Afrika, nanging sampeyan bakal weruh moro olahraga kasebut, sing kabeh ana ing endi wae, kedadeyan ing endi-endi.

mburu-ing-alaska

Ana prasarana wisata berburu nyata sing ngurus logistik, ijin lan kabeh ana ing framework keberlanjutan lan ora ana ing bebaya. Spesialis ujar manawa moro kalebu kahanan kita lan manawa ana keanggunan lan katrampilan tartamtu sing bakal ditinggalake ing sejarah sejarah.

Organisasi Pariwisata Dunia nganggep wisata mburu ing turisme olahraga lan negesake kelestarian lingkungan amarga, kayata ing jinis pariwisata liyane, wong kasebut langsung kontak karo alam.

Pariwisata Cinegetic

Dudu babagan mlaku-mlaku lan tuku oleh-oleh mula ora kabeh duwe dhuwit sing ateges olahraga iki. Utamane, yen mburu game gedhe lan sampeyan kudu lelungan menyang Afrika ... Nanging kanthi skala cilik utawa ing level mikro, olahraga kasebut uga bisa dipraktekke ing propinsi, wilayah pedesaan utawa negara-negara liyane sing luwih akeh ing saindenging jagad.

Pariwisata Cinegetic

Kene sing penting yaiku anane Negara babagan peraturan amarga kita ngerti manawa dheweke ora madya, apa sing kedadeyan sadurunge bakal kelakon: ngilang total spesies. Kanthi olahraga goleki mburu efek kasebut ngelawan lan malah asring digunakake kanggo ngontrol populasi spesies tartamtu manawa yen ngluwihi nomer tartamtu, dheweke bakal nyerang wong liya.

Anane Negara mesthi saka ijin, saka mbenakake musim mburu, wewenang lan kontrol perusahaan sing nawakake layanan pariwisata berburu iki.

moro ing kutub

Pokokna wisata berburu dipérang dadi game cilik, game amba lan game banyu. Kaloro pertama nuduhake ukuran bendungan lan sing nomer loro kanggo lingkungan sing digunakake. Game cilik kalebu kelinci, dara penyu utawa partridge, contone. Dolanan gedhe kalebu babi hutan, menjangan, lan mburu akuatik ing unggas banyu webbed lan wader.

Saliyane kita duwe pasar sing disiyapake utamane kanggo turis kanthi dhuwit akeh, nuntut akomodasi lan layanan, liyane kanggo pamburu olahraga khusus lan liyane semi-boten informal

kemewahan-safari

Pamburu olahraga khusus asring pindhah ing klompok pilihan sing lelungan menyang lokasi sing dipilih kanggo golek spesies pilihan. Klompok pungkasan ora duwe dhuwit, utawa akeh panjaluk, lan bola-bali malah ora nyewa klompok tur banjur pindhah dhewe.

Wisata pariwisata berburu

Pariwisata cinegetic ing africa

Ing Afrika, mesthi wae. Benua sing sugih lan sugih iki minangka tujuan pertama sing ana ing pikiran lan alesan sing apik. Ana negara-negara Afrika sing duwe cadangan kewan lan dheweke dhewe ngatur safari sing bisa uga mburu, luwih larang lan eksklusif, luwih murah lan luwih gampang. Kadhangkala dheweke mburu lan liya-liyane mung pariwisata manuk.

Aku ngomong babagan Tanzania, Kamerun, Namibia. Aku ngomong babagan singa, gajah, gazel, kebo, baya, antelop. Kadhangkala yaiku babagan olahraga lan kadang sinau nganggo pandhuan khusus. Idin kudu diproses banjur tetep ing jumlah sing bisa diburu utawa dina sing ditemtokake kanggo moro dhewe.

mburu hares

Ninggalake Afrika Argentina Ing Amerika Selatan, saiki wis dadi tujuan wisata mburu. Pampas lan Patagonia kidul nawakake dhewe karo babi hutan, kebo, dara, bebek, wedhus, pumas utawa antelop. Luwih saka sisih lor México nawakake moro jaguar lan yen kita terus munggah, dheweke bakal terus Kanada lan Amerika Serikat.

Bears, moose raksasa, srigala, lan bison Amerika minangka favorit ing Amerika Utara lan liyane Alaska bruwang kutub lan segel cilik diburu. Kasunyatane, Kanada menehi wewenang kanggo mburu luwih saka telung puluh ewu anjing laut lan lynx tanpa nggulung rambut.

mburu wedhus-ing-Australia

Ing wilayah Asia Pasifik alam sing asri Selandia Baru lan Australia Iki uga wis dadi tujuan wisata berburu lan pamburu mlaku ing kana kanggo golek cheetah utawa rusa lokal.

Wisata berburu ing Spanyol

Pariwisata Cinegetico ing Spanyol

Moro duwe sejarah akeh amarga kekhasan iklim lan geografi kasebut mbentuk macem-macem ekosistem, masing-masing duwe spesies dhewe. Utamane kuwat banget ing deso, wilayah kanthi populasi kurang amarga migrasi menyang kutha.

Sawetara lokalitas wis milih ing moro wisata berkelanjutan lan asile apik banget amarga spesies wis diuripake maneh amarga mburu sembarangan ing abad sadurunge meh ilang. Opo maneh minangka sumber penghasilan, ngasilake luwih saka limang ewu proyek langsung lan gerakan udakara 240 yuta euro, kayata ing Castilla-La Mancha.

Pariwisata Cinegetico ing Spanyol

Ana macem-macem jinis berburu olahraga: filat, parany lan segawon lan ferret, counter, silvestrismo, skipping, kanthi busur, bunder, sapi lan tombak. Saben wong mbukak metodologi sing beda kanggo mburu lan nangkep mangsa (jebakan ing wit, jaring utawa kewan kayata segawon, ferrets utawa manuk sing dilatih kanggo tujuan kasebut, shotgun, bibit).

Ringkesane, iku tegese wisata berburu: mangsa, pamburu, plancongan, penginapan, adrenalin ing vena lan piala. Apa turu ing tendha sederhana tanpa kamar mandhi, ing omah sing apik banget, ing hotel, perkebunan utawa ing kemah mewah ing sangisore bintang-bintang Afrika, semangat berburu kuno yaiku nyawiji para turis kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   nganggo amba ngandika

    Moro pariwisata kudu dibasmi lan dianggep minangka tindak kriminal.
    Pancen nesu banget yen kegiyatan kejem kasebut terus ditindakake nganti saiki.