Asrama ing New York

New York Minangka salah sawijining kutha gedhe ing saindenging jagad lan ana sing tresna banget nganti terus bali lan bali. Iki dudu kutha sing murah, nanging kanthi sawetara strategi sampeyan ora bisa nggunakake akeh dhuwit.

Nalika nerangake ngirit akomodasi Dadi rumit: ngirit panganan iku gampang, nanging ngirit bantal luwih murah. Iku banjur hostel backpacker nulungi kita. Ana hostel ing New York? Mesthi wae!

HI New York

Asrama iki misuwur banget lan dununge ana ing sisih kulon ndhuwur, rong blok saka Central Park gedhe lan langkah-langkah saka subway sing secara harfiah nggawa sampeyan ing saindenging kutha. Sampeyan uga cedhak karo lingkungan Harlem sing populer lan Universitas Columbia, kanggo informasi luwih lengkap.

Yen sampeyan wis ngerti dheweke nanging wis pirang-pirang taun ora ana ing kana, aku bakal crita wis direnovasi babar blas lan saiki wis nambah Internet WiFi lan taman ijo sing kalebu taman pribadi paling gedhe ing kutha kasebut. Ing njero uga ana kantin sing nyedhiyakake panganan sedina muput, ana pawon umum, umbah-umbah lan program kegiatan lan acara sing super lengkap kanggo para plancong.

Akeh prekara sing gratis ing kene: sarapan kanggo sing nginep ing asrama premium (saka papat nganti enem kasur), loker ing kamar, sprei, tur saben dinas, ngisi daya polong kanggo gadget seluler lan liyane lan WIFI Internet.

Regane? Contone, aku wis golek kasur kanggo pungkasan Mei ngarep lan ing kamar wanita premium mewah kasur papat wengi regane 65 dolar. Ing asrama enem kasur, tarif mudhun dadi $ 61, ing sepuluh nganti 56, lan ing amben 12 yaiku $ 54. Ing kamar turu mewah premium, regane kalebu sarapan lan sandal jepit kanggo kamar mandhi.

Pungkasan, kabijakan hostel nuduhake manawa sampeyan mung bisa nginep nganti 20 wengi saben taun.

YMCA Sisih Kulon

Sejatine ana sawetara cabang YMCA lan sing khusus dununge ana ing 63rd lan 5th Street West. YMCA minangka organisasi sing nyedhiyakake akeh layanan lan ruang kanggo komunitas lan ing antarane layanan kasebut mesthi ana kamar kanggo lelungan / tamu.

Dheweke peduli karo staf sing ramah lan nyedhiyakake pengalaman sing apik kanthi rega sing cukup. Ing cilik saka cabang ing sisih kulon uga dununge cedhak banget karo taman tengah, ing sisih liyane Pusat Lincoln, ing lingkungan sing apik karo bar, toko lan akses transportasi sing gampang banget. Sing nginep ing kamar bakal nemokake kamar sing resik, kanthi AC, WiFi gratis lan layanan reresik.

Ana kamar turu siji lan pindho lan nawakake uga gym, Kafe, blumbang loro lan ruang tamu kanthi game lan musik. Temenan, ide kasebut kudu sosialisasi.

NY Local

Asrama iki dipromosikan dadi "kancamu ing New York", a papan sing nyaman, resik lan apik gayane nginep ing salah sawijining kutha paling apik ing saindenging jagad. Dumunung ing Ratus, mung sawetara stasiun subway saka Manhattan lan Brooklyn.

Nduwe resepsionis 24 jam, AC lan pemanas, mesin cuci nganggo koin, kamar umum kanggo ketemu wong, jedhing umum, WIFI Gratis, bar, komputer lan printer sing super lengkap, pawon, panyimpenan koper, teras, brankas lan kamar dipérang miturut jinis. Ana kamar asrama, kamar pribadi papat kasur lan kamar dobel / kembar.

Tempat tidur ing kamar turu umum dipérang dadi panel, saben amben duwe colokan, lampu maca lan papane supaya ora bisa nggawa barang-barang kanthi kunci. Saben kamar turu duwe kamar mandhi bareng, ora kamar sing luwih cilik sing duwe kamar mandhi pribadi. Bar kasebut nyedhiyakake kopi lan minuman lan sarapan ringan saben esuk. Yen sampeyan menyang situs web, sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh surat kasebut.

Regane? Ngetung sawetara $ 60 saben wengi.

Asrama New York Moore

Punika a hostel kanthi udara loteng, wiyar banget. Dumunung ing East Williamsburg, ing lingkungan Brooklyn Lan dudu sing paling murah nanging kalebu sing paling ayu. Ing sakiwa tengene, ana kafe, galeri seni, bar, restoran, toko lan hiburan wengi nalika srengenge surup. Iki dikelola dening telung sadulur lelungan

Asrama iki mung sawetara menit mlaku-mlaku saka sawetara stasiun kereta bawah tanah lan kanthi ngganti sampeyan tekan mung 15 menit ing Union Square, ing Manhattan. Pegaweane grapyak banget, nganggo basa sawetara lan sampeyan bakal lega. Uga ana WiFi gratis ing lobi lan ing kamar sing umum utawa pribadi. Ing cilik saka asrama campuran lan uga ana sing wadon.

Saben kamar turu duwe kamar mandhi dhewe, langit-langit sing dhuwur lan padhang banget. Ana loker ing endi tamu bisa nyimpen barang-barang pribadi lan kunci didol $ 3 yen ora nggawa. Umume kamar ora duwe kasur susun nanging kasur ukuran kembar utawa Ratu normal (ora enak). Kosok baline, hostel kasebut nduweni telung kamar pribadi kanthi jedhing pribadi, nanging uga andhuk, seprei lan pemanas utawa AC.

Saben kamar duwe telung amben lan yen sampeyan pengin turu, sampeyan mung kudu mbayar kabeh telu. Yen sampeyan lelungan ing klompok sing luwih gedhe, uga ana kamar pribadi kanggo nem, nanging sampeyan kudu menehi kabar sadurunge. Regane? Reservasi amben ing kamar asrama 2018-ranjang ing Mei XNUMX regane patang bengi yaiku 250 dolar. Asrama lucu iki dununge ana ing 179 Moore Street ing Brooklyn.

Iki minangka sawetara pilihan nalika asrama ing New York. Kaya sing sampeyan ngerteni, rega rata-rata $ 60, sanajan sampeyan bisa nemokake situs sing luwih murah, mula luwih gampang sampeyan ngetung kanthi tarif kasebut. Sing paling apik yaiku mikir babagan sing pengin ditindakake, apa sing pengin dingerteni lan kepiye rencana pindhah lan saka kono sampeyan bakal nemokake asrama ing sacedhake. Muga-muga sukses!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*