Atraksi lan Kegiatan ing India

Pasar India

Yen sampeyan pengin lelungan menyang India, sampeyan bisa uga wis suwe ngrencanakake lelungan, iku lumrahe. Kanggo lelungan menyang India, butuh wektu suwe kanggo ngrasakake kabeh sing ditawakake, lelungan mung sawetara dina bakal bisa ditempuh banget. Opo maneh, Yen sampeyan pengin lelungan menyang India, sampeyan uga kudu ngerti papan sing pengin dituju lan anggaran sing sampeyan duwe. Ing India ana macem-macem rega, nanging gumantung karo rega sampeyan uga bisa nggunakake luwih utawa kurang, iki bakal gumantung karo cita rasa sampeyan dhewe.

Nanging saliyane njupuk kabeh iki nalika lelungan menyang India, sampeyan uga pengin ngerti atraksi lan kegiyatan sing paling populer supaya luwih bisa ngatur plancongan. Dina iki aku pengin ngobrol karo sampeyan babagan sawetara atraksi lan kegiatan sing paling penting ing India supaya sampeyan bisa milih perjalanan luwih becik.

Ing India, sampeyan bisa duwe akeh obyek wisata lan kegiatan sing bisa ditindakake, saliyane ngunjungi papan sing luar biasa kanggo nikmati plancongan utawa plancongan sing apik.

Kutha Delhi

Delhi

New Delhi dipérang dadi rong bagéan, Old Delhi lan Modern utawa New Delhi. Sing terakhir minangka kutha modern kanthi akeh kegiyatan lan kendala modern sing bakal narik napas sampeyan. Delhi lawas duwe dalan sempit lan kuil-kuil sing luar biasa, tanpa mangu-mangu ana akeh pengunjung sing seneng kesasar ing Dehli sing lawas. Sampeyan ora bakal kejawab Benteng Abang lan Masjid Jama, Mesjid paling gedhe ing India, sampeyan uga ora bisa kantun Menara Outab Minar sing apik.

Yen sampeyan pengin ndeleng gambar sing apik tenan Sampeyan ora bakal bisa lali riko ing Segitiga Emas. Segitiga Emas dununge ana ing garis antarane Delhi, Agra lan Jaipur. . Ing pojok sisih kidul segitiga kasebut yaiku Agra, misuwur kanthi Taj Mahal. Ing pojok kidul-kulon yaiku Jaipur, ing Rajasthan, omah saka Istana Amber lan Istana Angin.

Kunjungan menyang makam Taj Mahal sing apik banget

Taj Mahal

Taj Mahaj ing Agra dikenal kabeh jagad lan minangka makam marmer putih sing gedhe banget dibangun antara taun 1632 nganti 1653 kanthi dhawuhe Kaisar Mughal Shan Jahan kanggo ngelingi garwane sing disenengi. Taj Mahal uga diarani: "luh ing pipi kalanggengan" lan minangka salah sawijining karya arsitektur Mughal lan minangka salah sawijining monumen sing paling penting ing India.

Uga, kubah putih Taj Mahal iku makam marmer lan aku kalebu bangunan liyane sing apik, banyu, kebon hias sing wiyar kanthi wit, kembang lan semak-semak sing apik. Kaendahan yen sampeyan ndeleng ing wong pisanan, sampeyan ora bakal bisa nggawe sampeyan ora peduli.

Taman India

Taman Rajasthan ing India

India ora kurang saka 70 taman nasional lan bagean uga duwe 24 cadangan macan lan 400 papan perlindungan satwa ing negara kasebut.. Mung kanggo duwe wektu kanggo ngunjungi kabeh, sampeyan butuh sawetara wulan plancongan ... dadi siji ide yaiku sampeyan golek informasi babagan masing-masing lan kanthi cara iki sampeyan bisa milih sing paling sampeyan pengin utawa sing pengin sing paling cedhak karo papan sing sampeyan bakal tinggal.

Macan India lan Gajah Asia ana ing saindenging wilayah kasebut, nanging yen sampeyan pengin ngerti cagar alam sing paling misuwur lan pengin dikunjungi supaya bisa jatuh cinta karo kabeh sing ditawakake, mula aja nganti lali. Taman Nasional Rajasthan Bharatpur lan Taman Nasional Bengal Sundarban.

Gurun Agung India

Ing sisih wétan lor India sampeyan bisa nemokake Gurun Gedhe sing uga dikenal kanthi jeneng Thar. Gurun iki kalebu wiyar 804 kilometer lan ambane 402 kilometer. Meh ora ana apa-apa! Ana kutha ing saindhenging ara-ara samun iki kaya kutha ara-ara samun ing Rajhasthan lan yen sampeyan ngunjungi, sampeyan bakal nemokake manawa apik banget. Kutha-kutha sing paling misuwur sing dikunjungi yaiku Jaisalmer amarga Festival Gurun sing dianakake ing wulan Januari lan Februari utawa kutha Pushkar sing dianakake Pameran Unta ing wulan November.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nemokake bètèng, kraton lan candhi sing penting banget karo sejarah lan arsitektur. Nanging yen sampeyan pengin ngunjungi Rajhasthan sampeyan ora bakal bisa lali karo Udaipur, papan sing apik banget kanggo pasangan sampeyan amarga romantis banget. Bayangake yen romantis banget yen ana wong sing ngarani papan iki "Venesia Wétan". Kutha iki dibangun ing saubengé Danau Pichola lan Istana Danau minangka papan sing bisa digunakake kanggo tahan urip ing ara-ara samun (amarga tlaga).

Papan suci

Bisa uga sampeyan ngerti manawa India minangka salah sawijining papan sing paling religius lan mula sampeyan ora bakal kliwat sawetara papan suci, sanajan ana macem-macem agama sing beda-beda bebarengan. Wong-wong ngajeni kapercayan siji lan sijine, dadi conto toleransi agama sing apik kanggo kabeh wong.

Agama sing dominan ing India yaiku Hindu lan bisa uga diarani manawa salah sawijining agama paling tuwa ing saindenging jagad. Sistem kasta Hindu duwe peran penting ing urip lan masarakat masarakat ing India. Salah sawijining papan paling penting sing ora dilalekake ing kesempatan kanggo ngunjungi yaiku Varanasi, sing dadi pusat agama ing dunia Hindu lan omah-omah ora kurang saka ewu lan ewu jamaah saben taun.

Sampeyan uga kudu ngunjungi Puri ing pesisir Teluk Benggala sing minangka salah sawijining pusat ziarah paling gedhe ing India lan misuwur amarga Kuil Jagannat.

Kajaba iku, ing saindenging India uga ana panggonan sing diduweni agama liya kayata Buddha, Sikh, lan Kristen.

Kegiatan petualangan

Kegiatan petualangan ing India

Nanging yen kajaba ngerti arsitektur, masarakat, candhi lan liya-liyane, sampeyan uga kudu ngerti manawa ing India ana papan sing gegandhengan karo olahraga petualangan supaya sampeyan bisa plancongan kebak tumindak lan adrenalin.

Sampeyan bisa nemokake gunung kanggo ski ing musim salju, kali lan air terjun kanggo olahraga olahraga beboyo, pantai lan alas sing luar biasa ... Ing India sampeyan bisa nindakake skala, ski, hiking, balap, banyu lan olahraga beresiko, golf ... Sampeyan mung kudu milih papan lan kegiyatan sing pengin ditindakake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   stevan ngandika

    pueeeeeeeeeeeeeee Aku kreatif banget saka wong-wong saka India, matur nuwun kanthi sanget kanggo kabeh sing manggon ing India amarga wis dadi siji maneh, aku tresna sampeyan

  2.   sampeyan ora duwe informasi ngandika

    Aku duwe informasi luwih lengkap amarga ora nulungi babar pisan, iku ala banget