Tailors Terbaik Bangkok: Rajotongse Clothiers

Kaya sing wis dikomentari ing kiriman liyane (Entuk setelan ing Asia) akeh wong sing seneng plancong arep nganggo setelan sing dipesan besok utawa kaos sing digawe ing salah sawijining toko khusus Bangkok amarga nawakake kualitas apik kanthi rega sing luwih larang. Miturut wong njero, Jesse lan Victor saka Rajawongse Clothier iku sing paling cocog kanggo Bangkok. Dheweke wis ana ing bisnis kasebut suwene 30 taun nganggo diplomasi klambi, mata-mata lan malah dadi presiden pamrentah.

George lan Barbara HW grumbulan ing Rajawongse Clothiers

Ing taun 2006 malah George lan Barbara Bush mampir ing toko Jesse lan Victor.

Dheweke uga nampa pesenan online, sanajan aku ora ngerti bakal efektif apa wae tumindak. Supaya klambi katon apik, luwih gampang sampeyan ngukur selaras lan banjur nganggo klambi kasebut dibanting nindakake tes anyar kanggo tutul. Dadi, aku bakal cenderung nggunakake kesempatan kanggo riko utawa mampir ing Bangkok kanggo nindakake prentah.

Dheweke ana ing area hotel Sukhumvit, ing jejere Hotel landmark lan dheweke mbukak wiwit dina Senen nganti Setu wiwit jam 10 esuk nganti jam 8 sore.

Rajotongse Clothiers
130 Jalan Sukhumvit, jejere Sukhumvit Soi 4
Bangkok 10110 • Thailand
Telp: 02-255-3714 utawa 02-255-3715 • Fax: 02-253-8390

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*