Bar, restoran lan klub malam ing Acapulco.

Acapulco wis dadi pusat wisata lan plancongan sing misuwur wiwit taun lima puluhan, mula pirang-pirang taun kepungkur dadi akeh lan macem-macem papan ing endi sampeyan bisa ngrasakake conto gastronomi nasional, internasional lan pesisir sing apik. Hubungi dhaptar Sabanjure kanggo nuntun sampeyan ing Acapulco nalika lagi mlebu nyenengake langit-langit lan awak kanthi ngunjungi papan sing paling populer dina lan wengi, bisa nari utawa mung ngrasakake panganan.

Restoran:

Pak Frogs: Nawakake panganan Meksiko sing nyenengake lan nyenengake, kalebu Hard Hard Cafe, nanging kanthi gaya Meksiko, restoran kasebut ana ing njaba ruangan lan pemandangan segara sing apik banget.

Alamat: Carretera Escénica # 28, Fracc. gitaris, Acapulco.

               

Restoran Pipos: minangka restoran laut sing bisa entuk macem-macem panganan laut, dekorasi kanthi gaya laut, kanthi jaring lan alat nelayan liyane sing dekorasi temboke.

Dir: Costera Miguel Alemán # 105, ing ngarepe pusat konvensi.

Restaurant El Nak : Panganan Meksiko asli, swasana sing apik, rega sing apik lan layanan sing luwih apik, bocah sing dipanggang duwe reputasi apik banget.

Alamat: Avenida costera Miguel Alemán, # 1480.

              

Restaurant La Kabin: Kanthi swasana kulawarga lan pesisir, luwih becik dipangan sajrone utawa sawise sedina ing pantai amarga gaya desa ngidini sampeyan mangan ing njaban payung lan meja utawa yen sampeyan seneng ing teras kabin sampeyan.

Dir: Ing sisih wétan pantai La Caleta.

               

Restaurant El Olvido Bar: duwe arsitektur lan teras sing apik karo pemandangan segara sing apik, dudu pilihan sing paling murah nanging mesthine regane bisa dibayar kanthi apik sajrone gastronomi lan perhatian sing ditawakake. Cocog kanggo mangan romantis .

Alamat: Plaza Marbella, Costera Miguel Alemán tanpa nomer.

              

Beto's Restaurant: nawakake macem-macem panganan segara lan iwak seger saiki, minangka papan sing asring dikunjungi para penduduk Acapulco, sing luwih becik kanggo menehi ngerti papan sing paling apik? Cedhak banget karo pantai Gay dadi asring dikunjungi terakhir.

Alamat: Costera Miguel Alemán, ing Playa Condesa.

Detil sing kudu dipikirake nalika milih restoran yaiku sing ana ing pesisir biasane luwih larang tinimbang sing dununge ing tengah kutha.

 Kafe lan bar:

Café Pacífico: papan sing cocog kanggo pasangan sing tresna, kanthi musik piano langsung, lan pianis sing bisa nampa panjaluk, sampeyan uga bisa seneng ing area sing lilin. Ora diidini mlebu nganggo sandal, utawa sandal kanggo wong lanang.

Alamat: Costera Miguel Alemán 128 (hotel penyu).

Pepe's Bar: salah sawijining papan paling apik babagan kualitas pelanggan, biasane dikunjungi para seniman lan kepribadian terkenal liyane. Musik latar mburi piano lan penyanyi langsung, layanan sing apik lan fasilitas sing luwih apik.

Alamat: Komersial la Vista Carretera Escénica, wilayah Diamante.

 Klub wengi:

 Palladium: papan sing paling misuwur lan eksklusif kanggo pesta, ing ngendi DJ sing misuwur ing saindenging jagad kaya Tiesto utawa DJ Irie kumpul saben dina. Sampeyan bisa ngombe sak karepmu ing wayah wengi kanthi mbayar tiket telung puluh dolar, sing sethithik yen sampeyan nganggep kabeh mbukak kabeh wengi. Disaranake pesen sadurunge yen sampeyan ngarepake acara khusus, amarga ing Palladium Prela eksklusif lan mlebu dudu perkara sing gampang.

Alamat: Carretera Escénica Las Brisas s / n. Pantai Guitarrón.

                  

B & B: Disko kanthi swasana diwasa kontemporer, cocog kanggo pasangan sing bebrayan sing seneng nyenengake para remaja lan musik tekno. ing kene paling apik swara 60an, 70an, lan 80an, kapasitase nganti wolung atus wong.

Alamat: Playa Caleta.

Tabu: Kepiye jenenge sampeyan rasane seneng banget ora ana watesan, kabeh nindakake apa sing dikarepake, swasana informal lan ora peduli luwih kanggo para remaja lan remaja sing wis diwasa.

Alamat: Costera Miguel Alemán s / n. ing pantai Condesa.

               

Rodeo Meksiko: Cocog kanggo para penyanyi musik grupera, ranchera, lan desa, uga nampilake pertunjukan sing paling populer kanthi animasi, duwe kapasitas sewu satus wong, nyenengake lan nari dijamin kanthi gaya Meksiko sing paling apik.

Dir: Ing pesisir, jejere Oceanic.

El Alebrije: Ing kene kita ngrungokake musik pop rock, disko lan sawetara balada sisih lor sing nggawe kita eling ing papane, kanthi kapasitas sing nyenengake nganti limang ewu wong. Ing dina Jumuah ana pesta busa. lingkungan kanggo wong umur 18 nganti 25 taun.

Dir: costera Miguel Alemán 3308, gampang diakses nganggo taksi utawa bis.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*