9 perkara sing bisa dideleng lan ditindakake kanthi gratis ing Berlin

Berlin

Berlin, kutha sing ditandhani sejarah tembok sing mbagi pirang-pirang taun kepungkur, saiki dadi kutha multikultural, kebak kontras lan ing ngendi kita bisa nikmati akeh perkara kanthi gratis. Amarga lelungan mesthi regane larang banget, nanging yen fokus karo kabeh sing bisa ditindakake tanpa ngeruk kanthong, mula kita bakal kaget karo akeh kegiyatan sing ana ing pucuk driji.

Ing Berlin ana akeh samubarang sing kudu ditindakake kanthi gratis, dadi yen sampeyan dadi tujuan sabanjure, sampeyan bisa nulis kabeh perkara kasebut. Dheweke ujar manawa sing paling apik ing urip iku gratis, mula sampeyan bakal nemokake papan lan kegiyatan sing apik banget. Kajaba iku, Berlin minangka kutha budaya lan akeh papan sing beda-beda sing bakal ngejutake kita.

Mlebu kanggo demo sing dipandu

Gerbang Brandenburg

Nalika sampeyan tekan kutha sing ora sampeyan kenal, sing paling penting yaiku sampeyan pengin ndeleng barang-barang sing paling lambang nanging sampeyan ora ngerti arep miwiti endi. Ing kasus iki, sampeyan duwe kamungkinan kanggo ndhaptar kanggo tur gratis sing kasedhiya. Goleki ing tur gratis ing Berlin ing Google ngerti persis saka endi mula, amarga wis rampung kaping pirang-pirang dina kanthi beda-beda lan klompok wong. Tur kasebut bakal nggawa sampeyan menyang Berlin sing pengin dikunjungi ing tur sing bisa suwene rong jam. Kadhangkala tip mung dijaluk pandhuan tur miturut apa sing wis ditindakake.

Dolan maring musium

Tembok Berlin

Ana museum ing Berlin sing ora kudu mbayar. Salah sawijine simbol yaiku Peringatan Tembok Berlin, ing udara ing Bernauer Strasse. Pengetan iki fokus ing sejarah tembok lan penderitaan sing nyebabake kutha kasebut.

Kunjungi kamp konsentrasi Sachsenhausen

Sachsenhausen

Kurang luwih saka setengah jam saka kutha Berlin, kita bisa ngunjungi kamp konsentrasi iki kanggo ngerteni luwih akeh. Holocaust Nazi kanggo wong-wong Yahudi Ing Perang Dunia II. Kamp konsentrasi iki kudu demo sawetara jam, mula bisa dikandhani babagan sejarah kamp konsentrasi. Ana prekara sing penting kanggo wong-wong sing kasengsem ing babagan sejarah Jerman.

Seneng pasar

Berlin minangka kutha gedhe sing sampeyan manggon ing luar negeri. Ana akeh pasar njobo, soko sing bisa dideleng ing pirang-pirang kutha Eropa. Iki minangka papan sing apik banget supaya sampeyan bisa ndeleng artikel lawas, kios khas lan uga wisata liyane. Ing dina Minggu, antarane 9 esuk lan XNUMX sore, kita bisa ngunjungi pasar loak sing ana ing Revaller Strasse, ing kana ana tawaran murah lan kios sing narik banget.

Menyang pantai

Sampeyan bisa uga mikir yen iki mokal, amarga ngunjungi pantai ing Berlin ora bisa ditindakake amarga iku kutha ing pedalaman. Nanging, ing Berlin dheweke mikir nggawe sing paling cedhak karo pantai supaya bisa mlaku-mlaku ing pasir utawa game bola voli ing tengah kutha. Pantai iki ana ing Stralauer Platz, lan sampeyan bisa nindakake macem-macem kegiatan.

Deleng Peringatan Holocaust

Monumen Holocaust

Monumen iki khusus kanggo Wong-wong Yahudi saka Eropa mateni nalika Holocaust. Wis meh jejer Gerbang Brandenburg. Ana 2.711 stelae kanthi ukuran beda-beda makili pirang-pirang rajapati kasebut. Dheweke nggawe papan sing istimewa supaya kita bisa nggambarake panggung ireng iki ing sejarah Eropa.

Bersantai ing taman

Tiergarten

Berlin minangka salah sawijining kutha Eropa sing akeh ruangane ijo. Dadi kebak taman gedhe sing bisa uwal saka aspal kanthi mlaku-mlaku kanthi sepi utawa nikmati teduh wit-witan. Ing Taman Tiergarten Iki minangka sing paling penting ing kutha lan wiwit saka Gerbang Brandenburg sing misuwur menyang kebun binatang kutha. Britzen Garten uga apik banget, kanthi area game lan uga restoran.

Deleng kutha saka dhuwur

Ana sawetara panggonan sing bisa ndeleng panorama kutha Berlin saka ndhuwur. Ing wilayah kasebut Victoriapark yaiku Kreuzberg, bukit setinggi 66 meter sing bisa ndeleng kutha kasebut kanthi tenang. Papan liya sing gratis lan bisa dideleng saka kutha iki yaiku kantin Universitas Teknik Berlin, sing ana ing lantai 20.

Tari ing situs bersejarah

Tari ing Clärchen Ballhaus Wis klasik, lan papan iki luwih saka satus taun kepungkur dibukak. Lan yen sampeyan penggemar Brad Pitt, sampeyan bakal ngerti yen adegan Inglourious Basterds ditembak ing kene, mula sampeyan bakal bisa dadi salah sawijining Berlin sing kudu ditonton. Iki minangka ruang nari sing uga bisa nikmati kelas nari kanthi gratis yen pengin nyenengake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*