Biara Hosios Lukas ing Yunani

biara-hosios-lukas

Yunani ditondoi kanthi asri lanskap lan tujuan wisata sing ora kaetung. Antarane Sampeyan bisa uga salah sawijining sing paling ora nyebar, nanging ora kanggo sing menarik, Biara Hosios Lukas. Permata arsitektur Bizantium iki dununge cedhak karo Athena lan pambangunan wiwit abad kaping XNUMX.

Wiwitane, salah sawijining greja paling rame biyen makarya ing kana, nanging saiki dadi museum budaya lan sejarah negara iki. Ana ing sisa-sisa Hosios Lukas dikubur, biksu jarene duwe kekuwatan sing bisa nambani.

DAku mlebu biara saliyane ngunjungi kamar, kamar, ngerteni greja lawas lan ndeleng kebone, sampeyan bakal bisa ngapresiasi karya seni, lukisan lan lukisan sing ana ing endi wae. Yen sampeyan seneng karo arsitektur utawa seneng ngerti papan sing akeh sejarahe, coba lunga menyang biara Hosios Lukas.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*