Binigaus, nudisme ing Menorca

Pantai nudes Binigaus

Pasisir nuding Binigaus, Menorca

Kita bubar ngobrol babagan pantai Menorca, sing kanggo akeh sing paling apik ing kabeh Segara Mediterania. Akeh alam, pasir sing apik, banyu beningan kristal ... lan uga kebebasan mutlak kanggo nindakake nudisme ing papan sing paling sepi, kayata Binigaus.

Ora kaget yen pantai mudo de Binigaus bubar wis diakoni minangka salah siji saka telu sing paling apik ing kabeh wilayah Spanyol kanthi publikasi sing kondhang, amarga minangka papan sing sampurna kanggo praktik naturisme.

En Binigaus Penggemar naturisme lan wong-wong sing seneng njaga baju renang nalika gabung. Kabeh wong urip bebarengan kanthi harmoni ing pantai apik ing Menorca, sing bisa diakses kanthi mlaku utawa numpak sepeda.

Salah sawijining daya tarik utama Binigaus yaiku: pantai prawan ing kana kita ora bakal nemokake jinis layanan (bar, bar pantai, toko ...), sing ndadekake tentrem lan tenang ing papan sing paradis iki.

Informasi luwih lengkap - Menorca, pesisir paling apik ing Mediterania

Foto - Jet trip

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*