Blanja ing Singapura

Yen sampeyan durung nate menyang Asia, Singapura minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo miwiti. Ora mung amarga saka kutha iki, sampeyan duwe akses sing gampang menyang kabeh Asia Tenggara, nanging uga kutha sing modern, resik lan ing wektu sing padha kebak kontras.
Aku wis lunga menyang Singapura kaping pindho, lan miturut pendapatku, ana telung kegiyatan sing ora bisa dilalekake ing kutha iki: blanja, mangan lan metu ing wayah wengi. Dina iki aku bakal ngomong babagan papan sing paling apik kanggo blanja ing Singapura.

Dalan Orchard

Iki minangka dalan utama Singapura, pusat blanja paling mewah dikonsentrasi. Sampeyan bisa nemokake perhiasan, permadani Persia lan Afghanistan lan merek mode paling apik kayata Armani, Gucci lan Valentino.
Cara sampeyan tekan kono: Kanthi MRT (subway) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Orchard, Somerset utawa Dhoby Ghaut.

Lurung Arab

Uga dikenal kanthi jeneng Kampong Glam, iki dadi pusat komunitas Islam ing Singapura. Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh jinis kain kanthi rega murah, nalika obah ing antarane bazar.
Cara tekan kono: karo MRT (metro) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Bugis.

Little India

Lingkungan India Singapura mesthine minangka sing paling warna ing kutha kasebut. Iku mesthi dikemas karo wong, lan sawetara toko ora tau cedhak. Ing antarane aroma kari sampeyan bisa tuku perhiasan ing emas, perak lan kuningan. Sampeyan uga bisa nemokake kostum khas India kayata punjabis lan saris. Ing sawetara toko kasebut, sampeyan bisa nemokake rega paling apik ing Singapura.
Cara sampeyan tekan kono: kanthi MRT (subway) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Little India.

Chinatown

Nang endi wae sampeyan bakal nemokake toko Cina, lan Singapura ora liya. Ing Chinatown sampeyan bisa tuku woh-wohan sing endah. obat tradisional, sutra, emas lan permata. Sampeyan uga bisa tuku produk kerajinan tangan.
Cara sampeyan tekan kono: kanthi MRT (subway) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Chinatown.

Dalan Bugis

Tembung 'Bugis' nuduhake sawijining klompok etnis Indonesia sing dikenal nindakake pembajakan. Biyen dalan iki misuwur amarga nduwe kehidupan wengi sing kuat. Dina iki minangka dalan sing ditutupi kebak kios lan toko. Sampeyan bisa nemokake klambi lan jins desainer.
Cara tekan kono: karo MRT (metro) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Bugis.

Geylang Serai

Wilayah iki ana ing tengah desa tradisional Melayu. Ing tampilan sadurunge kolonial, sampeyan bisa nemokake rempah-rempah, musik pop, kerajinan lan iwak, lan liya-liyane.
Cara sampeyan tekan kono: karo MRT (metro) sampeyan bisa mampir ing stasiun Paya Lebar.

Alun-alun Marina

Dumunung ing distrik bisnis, Marina Square duwe udakara 250 toko. Sawetara iku toko khusus banget kaya sing mung adol klambi jero Calvin Klein.
Cara sampeyan tekan kono: kanthi MRT (subway) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Balai Kota.

Parkway Parade

Ing kene sampeyan bisa nemokake luwih saka 250 toko sing nyedhiyakake sandhangan, sandhangan kulit lan olahraga olahraga bocah-bocah. Sampeyan uga duwe restoran etnik, spa, lan Starbucks.
Cara tekan kono: nganggo bis, jalur 15, 31,36,76,135,196,197,966,853.

Kutha Raffles

Pusat Perbelanjaan Kota Raffles nyambung karo Hotel Raffles. Sampeyan bisa nemokake sandhangan desainer, supermarket gourmet, kios panganan, lan restoran etnik.
Cara sampeyan tekan kono: kanthi MRT (subway) sampeyan bisa mandheg ing stasiun Raffles Place.

Desa Holland

Singapura wiwitane dijajah Walanda, lan banjur dikuasai Inggris. Holland Village minangka salah sawijining hangout ekspatriat, supaya sampeyan bisa nikmati bar anggur lan restoran sing berkualitas.
Cara sampeyan tekan kono: kanthi bis, jalur 7 lan 106 saka Orchard Boulevard.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Veronica ngandika

    Hola

    Aku arep tuku sandhangan kanthi online ing Singapura lan aku nyaranake menehi saran babagan sing tanggung jawab lan menehi kualitas lan rega sing apik ...

    Matur suwun!

  2.   Fernando ngandika

    halo, muga-muga ana sing bisa ngubungi aku kanggo ngekspor perhiasan perak utawa kuningan berlapis emas menyang Singapura