Apa sing bakal dikunjungi ing Veracruz, Meksiko

Veracruz

La Kutha Veracruz Iki minangka sing paling penting ing negara Veracruz de Ignacio de la Llave. Kutha sing uga dadi kunci ing babagan perdagangan, amarga duwe salah sawijining pelabuhan laut komersial sing paling penting ing Meksiko. Pelabuhan sing uga dadi salah sawijining kutha paling tuwa, amarga kita ngomong babagan kutha sing didegake dening Hernán Cortés ing abad kaping XNUMX.

Saiki kutha Veracruz isih ana tombol ing perdagangan, nanging uga kutha sing seneng pariwisata. Papan sing dinamis sing nduweni garis pantai sing apik karo wilayah pantai lan uga kutha sing nyenengake yaiku akeh tugas sing kudu ditindakake. Cathet kabeh sing bisa dideleng ing kutha Meksiko Veracruz.

Ngerteni Veracruz

Kutha Veracruz uga dikenal kanthi Veracruz Pahlawan, kutha sing kebak crita. Kutha kasebut kutha ngadhepi perlawanan pungkasan saka Spanyol ing benteng San Juan de Ulúa ing taun 1825, nanging dheweke uga ngadhepi Prancis ing Perang Kue lan Amerika Utara. Kutha sing misuwur amarga resistensi, papan-papan sejarah lan kepentingan komersial sing ana ing pelabuhan. Dununge udakara 400 kilometer saka Mexico City, ing pesisir Teluk Meksiko.

San Juan saka ulua

San Juan Ulúa

Yen ana papan sejarah sing kudu dikunjungi ing kutha Veracruz, iku benteng San Juan de Ulúa. Benteng sing dadi benteng plabuhan, minangka tahanan logam mulia sing kudu dikirim menyang Spanyol lan uga dadi kunjara. Yen sampeyan arep ngunjungi, luwih becik mbayar pandhuan kanggo menehi pitunjuk babagan saben sudut benteng lan sejarahe, amarga iki bakal nggawe kunjungan kasebut luwih apik. Ing njero sampeyan bisa ndeleng omah gubernur kasebut, ing ngendi Benito Juárez urip, nanging sampeyan uga bisa ndeleng sel sing adhem lan lembab saka tahanan utawa Tembok Argollas, ing endi kapal-kapal kasebut dock.

Museum lilin

Museum Lilin

Salah sawijining kunjungan paling lucu ing kutha Veracruz yaiku Museum lilin. Museum iki cedhak Akuarium, mula kita bisa ngrasakake hiburan sore ing rong papan kasebut. Ing njero kita bisa ndeleng ruangan sing beda-beda kanthi macem-macem karakter, wiwit para penyanyi nganti atlit. Kita bisa motret nganggo karakter wiwit Frankenstein nganti Elvis Presley.

Museum Laut Meksiko

Museum laut

El Museum Laut ing Veracruz Wis dibukak wiwit taun 1897, lan logis manawa ing kutha pelabuhan sing penting kasebut, dheweke duwe museum sing ana gandhengane karo kabeh segara laut. Ing museum sing hebat iki, kita bakal bisa ndeleng halaman sing apik, kanthi peta donya ing lemah, nanging uga kudu ngunjungi 26 aula pameran permanen sing duwe sumber daya audiovisual. Kita bakal bisa demo liwat sejarah pandhu arah lan sinau babagan navy saiki lan evolusi kapal ing Meksiko.

Benteng Santiago

Benteng Santiago

Papan iki uga dikenal kanthi jeneng Bubwark bubuk mesiu. Iki minangka bangunan militer abad kaping XNUMX sing duwe bastian liyane kanggo nglindhungi kutha. Saiki isih ana siji, lan sing bisa dikunjungi, kanggo sinau luwih lengkap babagan sejarah pertahanan kutha sing dikenal kanthi jeneng Heroica. Ing njero saiki digunakake minangka museum kanggo njaga Perhiasan Nelayan, permata pra-Hispanik sing regane larang.

Akuarium Veracruz

Akuarium Veracruz

Akuarium Veracruz dadi daya tarik sing apik kanggo turis, amarga iku sing paling penting ing Meksiko. Iki duwe 250 jinis spesies, lan dununge ana ing Playón de Hornos lan 80% minangka lingkungan alami. Iki minangka papan sing cocog kanggo dikunjungi kulawarga, amarga kajaba hiburan, bocah lan wong diwasa bisa sinau akeh babagan ekosistem lan spesies akuarium. Siji panggonan sing pengin dikunjungi yaiku Tangki Ikan Samudera Laut, sawijining trowongan sing bisa ndeleng spesies Teluk Meksiko sing integral ing lingkungan.

Malecón lan Zócalo

Pusat Veracruz

Ana rong wilayah ing kutha Veracruz sing turis banget, cocog kanggo hiburan. Ing salah sawijining sisih, Malecón, area plabuhan sing ora bisa ndeleng prau sing docked, sampeyan bisa nikmati dhahar regional ing restoran ing wilayah kasebut utawa tuku sing khas. Zócalo minangka papan liya sing kudu kliwat, amarga iku Plaza Walikota kutha. Titik rapat ing dununge Istana Kota lan katedral.

Tutuk Kali

Tutuk Kali

Tutuk Kali Kutha iki cedhak kutha Veracruz. Yen kita kepengin sedina ing pantai ing wilayah kasebut lan adoh saka kutha, mula kita kudu lunga menyang Boca del Río. Pantai Mocambo minangka salah sawijining sing paling misuwur, nanging ana akeh liyane sing bisa nikmati srengenge ing srengenge.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*