Sasi madu kanggo saben musim ing taun iki

Bulan madu minangka perjalanan sing unik lan ora bisa dibaleni maneh yen bakal ditindakake pasangan sing nembe nikah sawise pesta pernikahan menyang tujuan sing paling eksotis, bisa nikmati swarga asli ing Bumi sawetara dina. Biasane, calon penganten luwih seneng lelungan kasebut kanthi cuaca apik sawise manten, sing umume biasane kedadeyan antara Mei lan Oktober.

Tujuan sing dipilih kanggo bulan madu ora mung bisa diisi karo selera pasangan. Kanggo ngindhari kejutan meteorologi (monsoon utawa musim udan lan mangsa adhem ing wilahan bumi kidul), calon penganten kudu milih tujuan kanggo njupuk tanggal perkawinan, amarga petualangan biasane diwiwiti sawise sawetara dina.

Yen sampeyan wis siyap ing pesta lan golek informasi kanggo ngatur bulan madu, disaranake sampeyan maca kiriman ing ngisor iki amarga bakal ngomong babagan tujuan sing ideal kanggo saben taun.

Panas: Indonesia, Oceania lan Afrika

Indonesia

Umume pasangan ngliwati misbyah nalika musim panas taun, mula negara kaya Botswana, Indonesia, Mozambik, Australia, Tanzania, Fixed, Samoa lan Polinesia minangka tujuan paling utama wiwit wulan Juni nganti Oktober amarga hawa sithik lan ora ana udan. 

Contone, pulau-pulau ing Laut Kidul lan Indonesia ana ing musim salju, mula ora panas banget lan ora ana udan. Kajaba iku, iku wektu sing tepat kanggo mbukak safari ing Afrika. Ing wulan kasebut, ora ana udan ing negara kaya Mozambik, Botswana utawa Tanzania lan ora ana udan ndadekake kewan galak kasebut konsentrasi ing wilayah banyu permanen lan luwih gampang dipikirake. Pungkasane, Kepulauan Fiji ana ing mangsa rendheng mula, Iklim cukup sithik lan kurang bisa ngalami badai tropis lan udan tropis. Kajaba iku, dadi swarga sing beninge kristal lan wedhi putih.

Musim Gugur: Vietnam lan India

Taj Mahal ing profil

Amarga India minangka negara sing amba, mula ora ana wektu sing tepat kanggo ngunjungi wilayah kasebut, nanging bisa diarani nalika pungkasan musim gugur muson wis entek lan suhu luwih nyenengake. Iki minangka salah sawijining tujuan sing paling dikepengini kanggo dikunjungi nalika bulan madu kanggo nggawe sihir istana, beda karo budaya, gastronomi sing apik lan kaendahan lanskap.

Kanggo bagean kasebut, wektu sing pas kanggo kenal Vietnam wiwit wiwitan musim gugur nganti wulan April. Negara sing apik banget sing nggumunake karo warisan alam sing akeh, gastronomi kelas siji lan tradhisi sing wis jero.

 

Mangsa: Amerika Latin, Maladewa lan Kenya

Resor ing Maladewa

Musim paling apik kanggo nikmati Pulo Maldives yaiku musim salju, khusus saka Desember nganti Mei. Biasane 28 derajat lan pantai impen nggawe negara iki papan sing paling apik kanggo ngaso lan nikmati srengenge sawise pesta.

Kanggo pasangan petualang sing luwih akeh, telung tujuan sing apik banget yaiku Kenya, Chili lan Costa Rica. Negara Afrika iki minangka papan sing apik kanggo wong-wong sing milih musim salju kanggo omah-omah lan dadi magnet sejati kanggo wong-wong sing pengin kombinasi eksotikisme lan petualangan ing bulan madu. Sawetara kegiatan sing ora bisa dilalekake ing kene yaiku tetep ing salah sawijining kabin Swahili ing Pulo Lamu, njelajah lembah lan alas liar, turu ing sangisore lintang ing kabin sing ana ing wit utawa mbukak safari kanggo ndeleng alam papan suci negara.

Kanggo bagean kasebut, Chili minangka negara sing luar biasa ing endi pasangan penganten anyar bakal nemokake sipat sing beda banget ing antarane pagunungan Andes sing luar biasa, gletser kidul lan ara-ara samun sisih lor. Sawetara papan sing paling apik kanggo dikunjungi nalika bulan madu ing Chili yaiku ara-ara samun ing Atacama, Pulo Paskah, Viña del Mar, Puerto Varas utawa ibukutha Santiago de Chile.

Januari nganti Juni uga dadi wektu sing tepat kanggo nemokake Costa Rica, negara paling aman ing Amerika Tengah. Ing musim kemarau paling apik kanggo lelungan ing kabeh wilayah lan digoda karo pantai lan alas endah.

 

Kekayaan alam Kosta Rika minangka salah sawijining daya tarik utama para pecinta ekowisata. Mandi banyu ing Segara Karibia sing anget lan resik ing sisih wétan lan Samodra Pasifik ing sisih kulon, negara kasebut kebak papan sing apik banget kanggo nikmati alam kanthi bentuk paling murni.

Musim semi: Jepang

Plancongan 2016 menyang Gunung Fuji

Saka Maret nganti Mei lan utamane April minangka wektu sing apik banget kanggo ngerti Jepang amarga wit ceri wiwit mekar lan negara kasebut dadi kebon sing luar biasa. Kesempatan unik kanggo ngunjungi kebon Asia sing asri utawa santai ing sumber air panas.

Amarga Jepang dudu negara sing amba banget, luwih gampang nggabungake dina blanja lan kunjungan menyang kutha kanggo nyelehake rame-rame lan hiburan ing kutha-kutha Jepang sing apik kanthi plancongan lan kunjungan menyang taman alam lan pedesaan .

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*