Kafe Vampir ing Ginza, Tokyo

Ing lingkungan Ginza ing Tokyo, ana papan sing apik tenan lan medeni, sanajan kanggo kutha sing berlebihan lan barang-barang sing luar biasa kayata ibukutha Jepang. Kita ngomong babagan Vampire Cafe, restoran gothic sing dihias karo kayu salib, tengkorak, cobwebs, lampu gantung sing uga duwe peti sing padha Count Dracula.

Kanggo sampeyan sing ora sensitif banget karo jinis perkara iki, rasane seneng banget. Ing Vampire Cafe sampeyan bisa ngicipi sup swiwi kelelawar utawa koktail getih abang. Kita bisa milih ing antarane tabel normal lan cadangan sing didhelikake ing mburi tirai beludru sing abot, lampu ora langsung lan swasana sing misterius.

Mesthine, para staf nganggo seragam miturut tema papan kasebut: setelan butler abad kaping-XNUMX kanggo dheweke lan gaun pembantu Victoria kanggo dheweke. supaya kita ngrasakake para tamu sing terhormat nalika nedha bengi sing suram lan nganggu ing kraton Count Dracula.

Masakan kasebut minangka campuran saka macem-macem jinis Eropa lan Jepang. Kanthi musik barok diputar ing latar mburi kita bisa mangan panganan sing nyenengake gulung tuna sing dadi salib getih sing nyebar (sing ora liya yaiku tomat), a salmon sing diasinake disediakake ing wadhah sing wujude keranda utawa sawetara sendok es krim karo tengkorak coklat. Presentasi kasebut megah lan asli banget, lan kualitas sajian luwih ditrima.

Sanajan tema kasebut, restoran iki dudu papan turis banget. Situs web lan menu ora diterjemahake, lan angel ditemokake amarga ana ing lantai kaping pitu saka abu-abu lan bangunan nondescript. Sanajan mangkono, sampeyan luwih becik ngunjungi lan ngukur untu kanggo sawetara kesenengan sing nyenengake.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*