Cala Llombards ing Mallorca

Cala Llombard

La Pantai Cala Llombards dununge ing Mallorca, ing wilayah kidul, mung sawetara kilometer saka Santanyí lan ing njero kotamadya iki. Yen kita bisa ndeleng apa-apa ing Mallorca, sabenere jebule yaiku, sing biasane cilik nanging apik banget. Mlaku wisata paling apik yaiku nalika mlebu pulau iki.

Ing Pulo Mallorca kita kudu nindakake akeh perkara nanging salah sawijining sing paling populer tanpa mangu-mangu kalebu ngunjungi pantai lan teluk paling apik, sing nduweni pesona Mediterania sing unik. Spasi kasebut, kayata Cala Llombards, duwe perairan pirus lan menehi kita sawetara swarga sing bisa ditindakake.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan Cala Llombard

Cala Llombard

Ing Mallorca ana akeh cekung ayu sing bisa dikunjungi lan Cala Llombard yaiku salah sawijine. Cove iki duwe ciri khas. Nawakake area parkir sing gampang lan cedhak karo wilayah pasir. Mula dadi jembatan sing akeh kulawarga milih seneng srengenge sing cerah. Parkir gratis lan cukup, sanajan ora ana transportasi umum kanggo tekan teluk, mula kita kudu nyewa mobil yen nyawang lan pengin ndeleng. Wis pendhudhukan sing cukup dhuwur nalika musim panas, mula yen pengin papan sing apik mula kudu luwih dhisik. Teluk iki uga duwe area sing dilindhungi watu, sing ndadekake banyune dadi ayem, ciri khas sing cocog kanggo kulawarga sing duwe bocah cilik.

Minangka layanan sing bisa ditemokake ing jurang iki, macem-macem. Yaiku bisa nyewa payung lan sunbeds kanggo panglipur sing luwih dhuwur. Nanging, dudu pantai sing akeh banget layanane, supaya ora mbangun struktur liyane amarga wilayah kasebut minangka wilayah alam sing apik. Sampeyan bisa ndeleng omah nelayan lan ana bar pantai cilik sing bisa tuku barang. Nanging ora ana layanan olahraga banyu, sanajan isih dadi pantai cilik kanggo jinis barang kasebut.

Apa sing bakal disenengi ing Cala Llombard

Teluk cilik iki minangka papan sing populer kanggo turis, mula kita bakal ngerti manawa bakal ana akeh wong. Nanging, pantai ora amba banget sing mbentang maneh, tumuju area alas pinus sing bisa ditemokake iyub-iyub. Jembar banget awan ing wayah awan amarga wilayah kasebut teduh amarga alas pinus, sing bisa piknik sing nyenengake. Kajaba iku, diubengi wilayah sing watu-watu sing sawetara wong gagah arep mlumpat menyang banyu. Gagasan iki mung cocog kanggo sing paling wani, nanging nyenengake banget lan kita bakal ndeleng wong nindakake taun suwene. Saliyane, yaiku teluk cethek sing ana banyune pirus sing bening kaya kristal, kayata ing teluk liyane ing Mallorca, sing ngidini kita olahraga olahraga kayata snorkeling.

Apa sing kudu dideleng ing cedhak Cala Llombard

Yen kita arep ngentekake dina iki kita uga kudu ndeleng lingkungane. Yen nginep pirang-pirang dina ing sisih kidul Mallorca, kita bisa ndeleng sawetara perkara sing menarik. Saka kutha menyang teluk liyane, kita seneng dina ing pantai.

Santanyí

Santanyí

Kutha cilik iki dununge mung 10 kilometer saka Cala Llombard, nggawe papan sing apik. Kutha iki duwe kutha lawas sing asri kanthi tembok benteng lan akses sing diarani Porta Murdada. Sajrone Setu ana pasar sing apik kanggo tuku kabeh jinis barang. Ing kutha kasebut uga ana restoran sing apik banget kanggo nyoba gastronomi sing enak.

Taman alami Mondragó

Taman Alam Mondragó

Kunjungan penting liyane ing wilayah kasebut kalebu ndeleng Taman Alam Mondragó. Wilayah alam sing dilindhungi iki nawakake itineraries kanggo ndeleng flora lan fauna ing sekitare. Ing wilayah iki uga ana salah sawijining teluk paling penting ing kabeh Mallorca, Cala Mondragó. Jembut iki jembar lan nawakake perairan sing jernih. Yen pengin nindakake kegiatan apa wae, kita bisa seneng lelungan kayata Punta de Ses Gavotes utawa Mirador de Ses Fonts de N'alis. Lintasan kasebut cocog kanggo kulawarga lan bisa mlaku utawa numpak pit. Minangka wilayah alam sing apik ing Mallorca, cedhak banget karo Cala Llombards iki.

Teluk cedhak

Cala des Moro

Salah siji Teluk sing paling misuwur saliyane sing wis kasebut yaiku Cala d'es Moro, sing digayuh kanthi mlaku ing dalan cilik saka parkiran. Iki minangka permata alami ing antarane watu. Teluk liyane sing bisa dinikmati yaiku Cala S'Almonia, sawijining wilayah kanthi tebing, bayang-bayang amarga akeh wit pinus lan perairan bening. Iki uga minangka pantai sing apik lan ora ana turis sing kepengin ditonton.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*