Van Camperized, ide sing apik kanggo lelungan

Van sing dikemah

Wong-wong sing padha seneng lelungan saka papan liyane dheweke mesthi duwe ide anyar kanggo lelungan lan papan sing bakal dikunjungi. Tanpa mangu-mangu ana akeh cara lelungan, sing bidang kasebut biasane paling umum yen kita menyang papan sing adoh. Nanging yen pengin mubeng ing wilayah sing cedhak utawa lelungan sing disenengi saben kilometer, mula kita kudu golek kendharaan.

Van Camper bisa dadi apike nalika lelungan, bisa uga dhewe, minangka pasangan, karo kanca utawa kulawarga. Mesthine sing paling populer yaiku kafilah, nanging kanggo sing ora mampu, bisa tuku van Camper sing duwe kaluwihan.

Napa tuku van kemah

Van gedhe

Van Camper yaiku a ide banget serbaguna kanggo sampeyan sing seneng plancongan lan plancongan ing akhir minggu. Dheweke uga minangka ide sing apik kanggo tur ing festival musik nalika musim panas tanpa nyerahake fasilitas sing apik. Tanpa mangu-mangu, iki minangka kendaraan sing nawakake fitur lan layanan sing apik kanthi rega sing luwih terjangkau tinimbang kafilah.

Keuntungan liyane sing ditawakake van-van iki yaiku bisa uga adaptasi karo kabutuhane saben wong. Akeh kasus sing dikepung karo ekstra sing dikarepake, lan ana macem-macem ukuran, kanggo milih sing paling dhasar kanggo sing duwe jedhing utawa pawon lan plafon sing diangkat.

Fitur Van

Van Camper

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing kudu kita ngerteni yaiku apa maksud kita yen ngomong babagan van Camper. Jinis van iki dudu mung van kanthi kursi utawa ing sisih mburi ana kargo. Jenis van iki yaiku siyap gawe motor, nanging ukurane nggawe dheweke luwih bisa diatur. Jinis van iki dadi omah seluler lan gumantung karo ciri khas, bisa nyedhiyakake area makan, area masak lan ruang turu.

Amarga van pancen luwih winates ing papan tinimbang motorhome, ing pirang-pirang kasus, kapinteran pabrikan digunakake. Ing kasur diselehake lan didhelikake kanggo menehi cara kanggo area sing bisa lungguh ing wayah awan mangan. Nanging ing van kasebut, layanan sing beda bisa diinstal, mesthine gumantung saka ukurane.

Fasilitas Van

Interioré van kemah

Beda hal bisa ditambahake ing van iki, nanging kita kudu terus ngetrapake ukurane. Ing van kemah sing luwih cilik sing biasane dipasang yaiku meja drop-down, area panyimpenan kanggo nggawa barang lan papan kanggo nyopot kursi lan turu. Yen van ukurane sedheng, bisa nambah kenyamanan liyane, kayata instalasi pawon cilik, meja lan kursi kanggo area mangan lan panyimpenan. Ing van sing luwih gedhe sampeyan bisa luwih adoh lan nginstal kamar mandhi praktis ing papan sing sithik.

Fasilitas van bisa beda-beda, nanging umume, bisa uga bisa nyopot utawa nyimpen meja lan area kursi supaya lumahing bisa digawe turu. Ukurane luwih gedhe, luwih gedhe ruangane uga ing sisih ndhuwur. Ing van sing luwih gedhe sampeyan bisa seneng malah saka langit-langit sing saya dhuwur, sing ngidini ngadeg ing mburi, sing nggawe kita rumangsa yen ana ing kafilah. Cekakipun, yen milih opsi paling gedhe lan kanthi luwih akeh layanan, kita bakal duwe barang sing padha kaya ing motor.

Kaluwihan saka van

Van sing dikemah

Tanpa mangu-mangu, campervan minangka pilihan sing apik kanggo kulawarga sing seneng metu ing akhir minggu kanggo njelajah jagad iki. Jenis van iki yaiku cocog kanggo lelungan dalan, mandheg ing endi wae sing dikarepake. Amarga dudu motor, mula bisa diparkir meh ing endi wae. Kajaba iku, nawakake maneuver luwih gampang kanggo kita. Van van praktis banget lan kita uga bisa milih akeh model kanthi ukuran lan macem-macem layanan. Kanthi cara iki, nalika milih van, kita bakal milih kendharaan sing cocog banget karo kabutuhan. Contone, yen mung digunakake kanggo kemah ing akhir minggu, ukuran cilik utawa medium luwih saka cukup.

Bisa nyebabake kerugian

Van kemah iki duwe akeh kaluwihan, nanging uga bisa uga kekurangan. Salah sijine yaiku papan luwih cilik tinimbang motor. Yen kulawarga gedhe, van Camper bisa uga ora cukup. Ing prekara iki, luwih dhisik kudu mriksa manawa layanan lan ukuran van kasebut cocog tenan karo kabutuhan kita. Ing sawetara van, kita ora bakal duwe jedhing utawa pawon lan iki ora kepenak nalika lelungan adoh.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*