Kanada: tur menyang Benteng Québec sing ngetrapake

Citadel Québec Kanada

La Benteng Québec Iki minangka salah sawijining papan wisata paling khas ing kutha Kanada lan tandha sejarah pendhudhukan Inggris ing wilayah iki. Sing diarani Citadelle minangka instalasi militer resmi sing penting sing ana ing sisih ndhuwur Cape Diamante, ing jejere Dataran Abraham, ing Kutha Québec. Benteng Benteng minangka benteng paling gedhe sing dibangun ing Amerika Utara lan saiki dikuwasani pasukan biasa lan uga dadi papan resmi Gubernur Jendral Kanada.

Monumen sejarah iki dibangun dening Insinyur Kerajaan Inggris ing ndhuwur benteng Prancis ing abad kaping XNUMX. Ing Resimen Kraton kaping 22 Wis diparkir ing kompleks militer iki wiwit taun 1920. Kunjungan menyang kastil bisa ditindakake kanthi tur kanthi pandhuan sajrone udakara sakjam, kalebu kunjungan menyang omah gubernur jenderal, majalah bubuk lan uga penjara lawas sing saiki omahé museum cilik.

Pameran permanen lan sementara dianakake ing benteng kasebut. Sajrone musim panas, para prajurit saka resimen kaping 22 nindakake upacara militer, kayata ngganti penjaga ing wayah esuk lan latihan mundur minangka bagean saka upacara nyuda gendera. Bèntèng iki dununge ing 'Distrik Sejarah Old Québec', sing kalebu ing dhaptar Warisan Budaya Kemanusiaan wiwit taun 1985.

Informasi liyane - Menara CN (Toronto): ikon menara sing menjulang ing kutha Kanada
Sumber - BQ
Foto - TVQ

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*