Cannes (FRANCE): Papan sing paling apik ing Riviera Prancis

04a

Cannes sinonim karo bioskop, selebriti lan kemewahan. Wis asring diarani - kanthi keadilan - ibukutha bioskop Prancis, mula dadi salah sawijining obyek wisata Prancis Riviera paling gedhe. Cannes dununge ing mburi lor Teluk Naupole, ing tengah Pantai Biru. Dumunung ing antarane kutha-kutha Saint Tropez (74 km.) y Apik (37 km.), lan jembaré 1.970 hektar. Kutha iki minangka kutha paling gedhe nomer telu ing departemen Alpes-Maritime, ing mburine Nice lan Antibes.

Salah sawijining obyek wisata paling gedhe yaiku Promenade de la Croisette, promenade apik sing diantrek karo wit kurma, ing endi 7 km saka pantai dikombinasikake karo macem-macem toko mewah, restoran lan kafe. Ing pungkasan Boulevard iki kita bakal ketemu Istana Festivals, papan sing dadi tuan rumah sajrone wulan Mei, salah sawijining festival paling gedhe ing saindenging jagad, Festival Film Internasional Cannes.

Ing antarane papan wisata utama sing bisa dikunjungi The Slamet, bagean lawas kutha, sing nawakake pemandangan sing apik banget Croisette. Menara Benteng lan Greja St. Anne, sing dununge ing Musée de la Castre, dheweke uga disaranake dikunjungi. Kita bisa nemokake misteri wong ing topeng wesi kanthi ngunjungi ing Sainte-Marguerite. Ing pinggiran kutha mlaku menyang Esterel MassifIng sisih lor-wétan kutha iki, jumlahe gempa kanthi jurang sing jembar banget tekan segara, mbentuk endhas, teluk, titik lan pantai.

04b

04c

sumber: Cote.azur

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*