Carane golek fellow lelungan

golek kanca lelungan

Ana kabeh jinis lelungan. Aku wis ketemu wong sing seneng lelungan piyambak, nggawe kanca, nyambung karo lelungan liyane; nanging uga ana wong sing ora bisa nindakake apa-apa lan ya butuh anane kanca lelungan.

Omongan, omong-omongan, seneng-seneng, wani-wani nglakokne sing dudu sifate dewe-dewe... mulane nek seneng lelungan dikancani, iki tips carane golek kanca travel.

Situs lan aplikasi ing Spanyol kanggo golek kanca lelungan

kanca lelungan

Ana sawetara lan iku kabeh gumantung apa jenis kanca lelungan pengin, utawa sampeyan dhewe, lan kadhangkala ngendi sampeyan pengin lelungan diiringi. Ana aplikasi lan platform ing basa Spanyol nanging ana uga ing basa Inggris, yen sampeyan pengin nggedhekake jagad linguistik, mula ayo miwiti nganggo basa ibu.

Nomadizers iku menarik. Sampeyan mung kudu ndhaptar gratis lan menehi informasi pribadhi kanggo nggawe profil. Aku ngomong babagan data kayata jeneng, kapentingan, rasa, kewarganegaraan lan yen sampeyan pengin, foto. Yen sampeyan luwih mbukak lan ngandhani luwih akeh, mula aku mikir asil bakal luwih apik amarga yen ana wong sing arep ngubungi sampeyan, dheweke bakal pengin ngerti akeh. Kapentingan uga nduweni peran penting amarga ora padha yen sampeyan seneng gastronomi utawa yen sampeyan petualang utawa kosok balene, sampeyan seneng kemewahan lan kenyamanan.

Aplikasi Nomadizers

Nomadizers duwe sistem grafis sing nggunakake van lan luwih akeh sampeyan nyimpulake saben kapentingan sing ditawakake platform kasebut, luwih dhuwur kapentingan sampeyan. Sampeyan uga kudu nyakup informasi babagan tujuan lelungan sing sampeyan minat lan tanggal kemungkinan. Amarga kabeh pangguna sing wis kadhaptar nindakake perkara sing padha, sistem kasebut ngurus nyebrang data lan menehi sing paling apik «match".

Akeh wong sing kadhaptar ing Nomadizer lan database super sugih supaya menarik lan kompatibel lelungan kanca ketemu. Lan ya, ana versi premium lan padha insistently suggest ing upgrade. Ora ana aplikasi liyane sing ora ditindakake.

Kanca lelungan ing Facebook

kanca lelungan kita Facebook minangka pilihan liyane. Ora fokus ing fungsi iki nanging ana akeh «Klompok Facebook»Sapa sing nindakake tugas kasebut. Ana kelompok lelungan umume, tanpa tujuan eksklusif, nanging ana kelompok liyane sing konsentrasi ing wilayah tartamtu utawa negara tartamtu. Ana backpacker lan wong sing lelungan nganggo koper, ana sing duwe dhuwit akeh lan liyane sing duwe dompet luwe banget.

Nemokake grup kasebut ing jaringan sosial gampang banget. Sing apik yaiku yen sampeyan wis duwe akun sampeyan ora perlu ngundhuh apa-apa sing anyar lan yen sampeyan kasengsem karo wong sampeyan bisa nggoleki informasi babagan wong kasebut ing jaringan sosial dhewe.

Couchsurfing

Pisanan aku krungu bab Couchsurfing iku dadi akeh taun kepungkur. Iki minangka pionir ing lelungan utawa nginep karo wong sing ora sampeyan kenal lan wiwit saiki wis nawakake barang-barang menarik liyane kayata aktivitas ing panggonan sampeyan lan liya-liyane.

Antarmuka super prasaja lan profil wis diverifikasi, supaya aman. Lan ana uga nyata komunitas pangguna, banget aktif lan loropaken, sing sabenere wis ngidini pangembangan layanan liyane kayata rapat-rapat, kegiatan, outing lan liyane. Wis luwih saka 14 yuta pangguna ing 200 ewu kutha. Sing ala, kudu dikandhakake, yaiku evolusi teka saka tangan pembayaran kanggo panggunaane.

Aroundtheworld.net Iku mesin telusur ing Spanyol. Iki ora sing paling populer nanging akeh pangguna sing ngirim lelungan dhewe supaya wong liya bisa entuk informasi. Ana versi gratis lan versi mbayar, nanging ora ana sing larang. Prasaja, lan salah siji sing pisanan ing Spanyol nawakake dhewe.

aplikasi kanca travel

Ana jaringan Argentina disebut Wisatawan United, apik banget kanggo golek kanca lelungan watara Argentina utamané nanging uga kanggo Amerika Selatan, Amerika Tengah lan Amerika Utara. Lan aja nganti ditinggal Eropa, Asia, Oceania lan Afrika. Kabeh ing Spanyol. Ing kene sampeyan uga bisa nuduhake pengalaman lelungan lan njaluk utawa menehi saran babagan carane motret, apa sing kudu dikemas, apa sing kudu dikunjungi lan liya-liyane.

Backpackers iku situs web sing uga wis taun ing donya iki nemokake fellow lelungan lan nuduhake pengalaman travel lan padha planbclub, ing ngendi saliyane nerbitake lelungan sing kasedhiya, pangguna nerbitake niat kanggo nyiyapake grup perjalanan utawa golek kanca kanggo pindhah menyang tujuan tartamtu ing tanggal tartamtu.

grup travel

Yen sampeyan salah siji sing looking for, contone, hotel kanggo wong diwasa mung utawa ora pengin anak utawa kulawarga cedhak, banjur siji pilihan  Pelancong Tunggal, ngendi klompok travel cilik diatur kanggo singles lan pasangan single-parent. Ana cruises, getaways lan akeh liyane. Saliyane nerbitake lelungan sing bisa digabung, sampeyan bisa nggawe proposal dhewe.

Situs liyane ing Spanyol yaiku mochiaddicts, sing Forum wisatawan, sing Wong kanggo forum Travelsaka Backpackers, Ing saindhenging donya...

Situs lan aplikasi ing basa Inggris kanggo golek kanca lelungan

app kanggo golek kanca lelungan

Dina iki kabeh lelungan nganggo basa Inggris. Ya, ya, ing tingkat katrampilan sing beda-beda nanging kita wis ngerti Inggris minangka alat pisanan nalika lelungan. Mulane aku ora ngilangi situs web utawa aplikasi ing basa Inggris nalika ngrancang perjalanan.

Wujud penroads, layanan gratis sing nyambungake lelungan. Profil digawe kanthi rincian babagan wong sing lelungan lan lelungan lan sampeyan uga bisa nggoleki pasangan kanthi ngetik tujuan sing sampeyan minati. Reddit uga bisa digunakake kanggo golek kanca travel lan padha SoloTravel subreddit.

HereToMeet.com iku jaringan sosial sing cukup anyar. Sampeyan kudu ngetik tujuan, tanggal lan kapentingan lan platform katon kanggo kanca becik. Sadurunge ketemu langsung, pangguna bisa ngganti pesen lan konten multimedia utawa ngobrol langsung liwat situs kasebut. Bisa uga ora akeh pangguna amarga anyar, nanging kudu dideleng.

kanca lelungan

HelloTelApp Kasedhiya kanggo Android lan iOS. Wis 150 pangguna sing nyambungake lelungan sing ana ing hotel sing padha utawa ing cedhak. Sampeyan bisa nambah foto, komentar utawa nggawe rekomendasi lokal, ketemu utawa takon. Iku mundhakaken interaksi apik antarane lelungan.

Lan pungkasane, Wingman: minangka aplikasi sing menarik amarga mbantu sampeyan temokake wong ing bandara, ing pesawat utawa ing panggonan sampeyan. ya wis! A jenis Tinder ing langit ... Nganti kene kita ninggalake sawetara opsi, loro ing Spanyol lan Inggris, kanggo golek kanca travel.

wingman-app

Iki tips teknologi ngirim ora nglirwakake kritéria dhewe lan aku ngomong bab waspada lan tansah nimbang masalah kayata kompatibilitas (ora amarga padha menyang panggonan padha bakal kompatibel ing liyane), ora tiba menyang dumunung ing jaringan lan wuta pracaya ing apa sing wong marang sampeyan, ati-ati karo misunderstandings, dadi ngati-ati nalika nguwuh-uwuh saka payon, yen wong lelungan dhewe, tansah ing umum Nalika sampeyan lelungan karo wong sing ora sampeyan kenal, paling ora nganti sampeyan luwih ngerti, kudu proaktif lan aja kesusu nggawe keputusan amarga sampeyan pengin lelungan bebarengan.

Langkah demi langkah, mriksa kabeh, kanthi kekarepan, kepinginan lan pikiran sing resik, sampeyan bisa nemokake kanca lelungan sing paling apik utawa dadi kanca lelungan sing paling apik kanggo wong liya sing durung ngerti saiki.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*