Cara ngunjungi Falls Iguazu tanpa akeh

Air Terjun Iguazu

Panorama tampilan sing dipikolehi saka pager sing ana ing Air Terjun Iguazú

Salah sawijining obyek wisata sing paling penting kanggo dikunjungi ing Argentina (bebarengan karo gletser Perito Moreno lan Buenos Aires), yaiku, Air Terjun Iguazu. Iki ditemokake ing Taman Nasional kanthi jeneng sing padha, sing ngluwihi 670 kilometer persegi alas subtropis lan duwe 2.000 jinis tanduran pembuluh, manuk lan kabeh jinis kewan. Sabanjure, kita bakal menehi tips supaya sampeyan bisa ngunjungi jurang tanpa akeh wong sing biasane akeh.

Sejatine manawa jawah kasebut minangka salah sawijining situs sing paling akeh dibukak ing kabeh jam ing bawana Amerika, mula nyedhaki pagar Kanggo mikir, bisa dadi tugas sing luwih angel.

Dadi supaya ora rame, salah sawijining pilihan sing paling apik yaiku esuk budhal lan mengko njelajah wilayah kayata Sendero Macuco, yaiku dalan subtropis sing kurang akeh lalu lintas. Pilihan liyane sing apik yaiku nyewa wayah wengi, sanajan kudu direncanakake sadurunge, amarga kunjungan kasebut mung bisa digawe limang wengi sadurunge lan sawise purnama.

Sajrone iki dolan wengi, ing klompok kasebut sithik, sampeyan bisa mlaku kanthi santai nalika pandhuan nyorot elemen sing disenengi, kayata kembang wangi sing dibukak ing wayah wengi.

Sanajan, tanpa mangu-mangu, salah sawijining bagean sing paling apik kanggo ngunjungi Gua Iguazu yaiku Tenggorokan setan, amarga ana cukup ruang kanggo tutuk kanthi tutuk ing grojogan paling apik ing Iguazú.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*