Carane menyang Krabi? Rute udara lan darat

Yen sampeyan pengin lelungan Krabi lan sampeyan ora ngerti kepiye carane, ing kene kita menehi macem-macem cara, supaya sampeyan bisa milih cara sing paling cocog. Yen pilihan pertama yaiku lelungan kanthi pesawat, sampeyan bisa menyang Bandara Internasional Krabi (KBV), dununge sepuluh kilometer saka wates kutha, 15 kilometer saka pusat kutha, 40 kilometer saka Ao nang lan 23 kilometer saka Wis yao. Airlines Thai makarya karo penerbangan langsung saben dina menyang / saka Bangkok y Air Asia nindakake layanan sing padha, nanging wiwit Bangkok y Kuala Lumpur.

Pengangkutan Krabi

Ing sisih liyane, Air Terjun Macan, duwe penerbangan langsung saka / menyang Singapore, meh saben dina ing minggu lan saka / nganti Darwin, mung dina Senen, Selasa, Rebo, Jumuah lan Setu. Ing sisih sampeyan, Airlines Siji-Loro-Loro, operate karo penerbangan saben dina menyang Krabi, wiwit saka Bangkok (DonMuang). Airlines Krabi, maskapai sing bubar diinstal, miwiti kegiyatan ing wulan Januari taun iki. Ing perjalanan pertama sing tentatif, operasi kasebut diwiwiti saka Oslo (OSL) lan Munich (MUC) tanggal 19 Januari 2008.

Plancongan menyang Krabi

Yen sampeyan lagi mikir tekan Krabi en Tren, kita kudu ngandhani Krabi ora duwe stasiun sepur. Nanging, sepur liyane beda-beda saben dina Bangkok menyang Surat Thani. Sing paling kepenak yaiku lelungan ing wayah wengi lan esuk tekan Surat Thani. Aja pundung, amarga ana macem-macem sambungan liwat perusahaan bis sing bisa nggawa sampeyan Surat Thani munggah Krabi lan tanpa mangu-mangu, iku perjalanan sing apik banget, ing endi sampeyan bisa ngurmati lanskap.

Plancongan menyang Krabi

Cara liya kanggo njaluk menyang Krabi yaiku liwat bis. Bus saka Terminal Bis Kidul BangkokDheweke butuh wektu suwene 12 jam lan beda kelas. Sampeyan bisa milih antarane Bis VIP, Bis Kelas Pertama y Bis Kelas Loro.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*