Air Terjun Chamarel lan Lemah Werna 7 ing Mauritius

Wektu iki kita arep lelungan Mauritius ngerti ing Air Terjun Chamarel lan Bumi ing 7 Werna. Ing negara pulau iki sing dununge ing pesisir kidul Afrika lan kidul kulon Samodra India, kita ngajak kita nemokake sawetara keajaiban alam. Sing pertama yaiku Air Terjun Chamarel, yaiku telung air terjun sing tiba tipis nganti atusan meter saka tebing. Grojogan iki dianggep dadi air terjun paling dhuwur ing Mauritius. Biasane kunjungan ing kene digawe karo klompok cilik amarga sampeyan kudu munggah menyang lereng curam, kebak lendhut, mula sampeyan kudu ngati-ati supaya ora kesusu amarga tiba bisa nyebabake fatal.

Saliyane, kita bisa ndeleng bukit-bukit pasir sing diwujudake dening watu vulkanik pulver, sing nggawe efek visual saka 7 warna (abang, coklat, ungu, ijo, biru, ungu lan kuning). Aspek pasir sing paling unik yaiku nyatane yen sampeyan njupuk kabeh warna lan nyampur, warna kasebut bakal nggawe lapisan warna. Sampeyan uga perlu dingerteni manawa ora ana erosi sing katon.

Penting, dicathet manawa ora diidini mlaku-mlaku liwat Tanah Werna 7, kanggo njaga kelembapan supranatural kasebut.

Yen sampeyan kepengin nemokake tujuan sing ora biasa, ora ana sangsi manawa sampeyan teka ing kene kanggo ngejut kabeh kanca nganggo foto perjalanan.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*