Cove lenga ing Conil

Cove lenga ing Conil

La Cove lenga ing Conil Iku salah siji saka pesisir ayu sing munisipalitas iki ing provinsi Cádiz. Mulane belongs kanggo sing disebut Costa de la Luz, sing nyakup garis pantai loro provinsi kasebut lan saka Huelva lan sing nduweni kekuatan wisata gedhe.

Sanajan dudu pantai paling gedhe ing wilayah kasebut utawa sing duwe layanan paling apik, nanging iki minangka salah sawijining sing paling apik. Nanging, sampeyan duwe pilihan. Amarga patbelas kilometer saka pesisir saka kutha Cadiz kalebu sing saka batel, Fontanilla, ing chorrillo o Pancuran Jago. Uga, sampeyan duwe teluk liyane kaya sing saka Roqueo utawa sing saka Roche. Ing jejere pungkasan, ana uga alas pinus ayu sing nandhang geni elek ing 2006. Nanging, yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan Cala del Aceite ing Conil, kasurung kanggo terus maca.

Ngendi iku lan carane njaluk menyang Cala del Aceite?

Panorama Cala del Aceite

Cliffs saka Cala del Aceite ing Conil de la Frontera

Cove ayu iki dumunung pinggiran Conil de la Frontera, cedhak pelabuhan nelayan kutha. Kanggo nyedhaki, sampeyan bisa njupuk dalan CA-308, sing ninggalake bunder polisi. Sawise ngliwati camping, njupuk metu kapindho menyang pelabuhan.

Sawise ngliwati restoran, sampeyan kudu ngiwa lan ngetutake dalan sing reget. Banjur belok nengen lan sampeyan bakal teka ing parkiran kali. Kanggo mudhun menyang pasir ana ramp lan undhak-undhakan. Mulane, sampeyan bisa tekan cove kanthi mlaku kanthi mlaku mung siji kilometer. Nanging sampeyan uga bisa ngakses kanthi mobil. Kajaba iku, kabeh rute dituduhake kanthi sampurna.

Ing sisih liya, yen sampeyan pengin mlaku-mlaku lan mikirake pemandangan pesisir Cadiz sing spektakuler, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sing diarani Calas de Conil Trail. Dawane siji lan setengah kilometer lan gabung karo mercusuar Roche karo wilayah ing ngendi urbanisasi kanthi jeneng sing padha. Ing sadawane dalan, sampeyan bakal entuk pemandangan sing apik saka Cala del Aceite dhewe, nanging uga Fuente del Gallo lan malah saka Conil lan mercusuar Trafalgar.

Kepiye Cala del Aceite ing Conil?

Sunset

Sunset ing pesisir Conil de la Frontera

Yen sampeyan wani ngerti teluk iki, sampeyan bakal nemokake wedhi sing apik banget dawane rong atus seket meter lan ambane rong puluh lima meter. Nanging, dimensi kasebut bisa beda-beda, kanthi logis, gumantung saka pasang surut. nanging tansah duwe pasir putih lan banyu biru pirus. Nada iki kontras karo warnane abang-abang tebing sing ngubengi pantai lan uga karo vegetasi ijo apa karo dheweke

Iku oriented ing sisih kidul, ngendi angin Levante ngunekke kurang. Mulane, lokasi iki, ing jejere tebing dhewe lan wangun bunder, padha njaga dheweke dilindhungi. Amarga dudu wilayah pasir sing paling penting ing Conil de la Frontera, ana sawetara layanan. Nanging dheweke duwe reresik lan pengawasan. Malah ing mangsa panas, bar pantai mbukak ngendi sampeyan bisa ngombe lan mangan. Pilihan liyane yaiku menyang pelabuhan, ing ngendi ana sawetara perusahaan katering.

Ing sisih liyane, pendhudhukan cove iku rata-rata. Ya, iku kerep, nanging ora overcrowded, kajaba ing sasi Juli lan Agustus, nalika Conil nampa turis liyane. Banyune nduweni a abuh moderat. Dadi, banyu sing tenang lan padha transparan. Iki ndadekake wong sampurna kanggo laku nyilem lan uga supaya kowe adus karo bocah cilik.

Pungkasan, disaranake sampeyan ngunjungi Cala del Aceite ing Conil ing wayah surup. Werna abang ing srengenge digabungake karo warna tebing sing padha lan biru pirus ing segara, nggawe pemandangan sing kebak kaendahan lan asmara. Nanging, yen sampeyan seneng Cala del Aceite, sampeyan uga bakal ngunjungi Conil. Pramila kita pengin nyaranake sampeyan apa kanggo ndeleng ing kutha Cadiz ayu iki.

Apa sing kudu dideleng ing Conil de la Frontera?

Menara Guzman

Torre de Guzmán, salah sawijining simbol Conil

Conil iku sawijining kutha cilik ing provinsi Cádiz sing nduwèni udakara rong puluh loro ewu pedunung ing kabeh istilah kotamadya, sanajan ing mangsa panas bisa nganti satus ewu. Nanging, iku salah siji saka kutha luwih khas lan kanthi pesona liyane saka pesisir Cadiz.

Wis spektakuler helm sajarah saka omah putih lan patios adorned karo kembang kang diakses liwat Gerbang Villa. Iki dibangun ing awal abad kaping XNUMX lan salah siji saka papat sing mlaku liwat tembok lawas, kang ora akeh tetep. Nanging ing Calle Extramuros siji saka sudhut sawijining wadi.

Sadurunge yaiku Menara Guzman, kang dadi upeti kanggo kastil Conil, saiki ilang. Iku saka abad kaping XNUMX, sanajan wis ngalami sawetara restorasi. Saiki, iku papan pameran seni lan nduweni titik informasi wisata. Nanging, ing ndhuwur kabeh, sampeyan bisa munggah menyang atap lan nikmati pemandangan pesisir Cadiz sing spektakuler.

Uga dadi pangayoman marang serangan bajak laut. Kanggo ngindhari iki, uga ana rong menara pesisir sing dilestarekake. yaiku saka Castilnovo, wewatesan Vejer de la Frontera, lan saka babi, ing tapel wates karo Chiclana. Sing padha ayu papan nelayan, saka ngendi sampeyan bisa mlaku menyang kothak gilingan, supaya disebut amarga siji wadi ing. Lan ing jejere sampeyan bakal weruh prau cilik sing nglambangake link antarane kutha lan segara.

Ing tangan liyane, ing Conil ana sawetara omah gedhong megah. Antarane liyane, sampeyan bisa ndeleng omah Count of the Five Towers. Nanging konstruksi sipil liyane uga menarik, kayata pakunjaran lawas lan omah bab, kabeh saka abad kaping XNUMX. Uga, aja mandheg nyedhaki Alun-alun Spanyol, Panggonan emblematic ing kutha lan kebak animasi.

Greja Santa Catalina

Gereja lawas Santa Catalina

Nanging, ngomong babagan simbol saka Conil, kita kudu nglakoni chanca. Kutha iki, bebarengan karo wong liya ing pesisir Cadiz kayata Barbate utawa Tarifa, urip suwe saka mancing tuna sirip biru, nganti dadi budaya sing wutuh. La Chanca minangka bangunan ageng pitung ewu limang atus meter persegi sing dibangun ing abad kaping XNUMX ing ngendi iwak kasebut dipotong lan diasinake. Saiki, wis dibalèkaké, iku digunakake minangka perpustakaan, kanggo pameran lan minangka markas, sabenere, saka Museum Tuna.

Minangka kanggo warisan agama Conil, kita maringi pitutur kanggo ngunjungi Greja Rahmat, ing ngendi ana ukiran polychrome saka Virgin Mary saka abad kaping XNUMX. Sampeyan uga kudu pindhah menyang Gereja Kautaman, dibangun ing abad kaping XNUMX lan nang kang bisa ndeleng ukiran Our Lady of Virtues lan Santa Catalina, co-patronesses kutha, uga liyane saka Kristus disalib tanggal ing abad kaping XNUMX.

Ing distrik nelayan ana ing pertapaan Roh Suci, dibangun ing XNUMX. abad, lan ing El Colorado punika Pertapaan Our Lady Mary Bantuan wong Kristen. Lan kita uga nyaranake sampeyan ngunjungi biara Victoria.

Karakter sing beda banget nduweni Gereja Utama Conil utawa Santa Catalina. Amarga candhi Mudejar abad kaping XNUMX sing apik iki, dibangun maneh kaping pirang-pirang, saiki wis najis, wis dadi pusat budaya. Ing kono, sampeyan bisa ndeleng pameran lan acara liyane. Sabenere, ing Plaza de Santa Catalina sampeyan duwe penasaran Museum Kotamadya Roots of Conile, kanthi sifat etnografis lan luwih saka sangang atus potongan sing digunakake ing jaman kepungkur dening pedunung kutha kasebut.

Apa sing kudu dideleng ing sekitar Conil?

Vejer de la Frontera

Panorama Vejer de la Frontera

Sawise kita wis ngandhani babagan Cala del Aceite ing Conil lan apa sing kudu dideleng ing kutha sing apik ing Cadiz iki, kita bakal menehi saran. nang endi wae cedhak dheweke. Ing mung nembelas kilometer sampeyan duwe Vejer de la Frontera, kang tembok lawas kwartal punika gamelan sajarah seni. Didominasi kastil sing dibangun ing abad kaping XNUMX lan diumumake minangka monumen nasional, kutha iki uga nduweni warisan agama sing menarik.

Highlights ing greja Juruwilujeng Suci, permata Gotik Mudejar sing dibangun ing masjid lawas ing pertengahan abad kaping-XNUMX. Uga worth kunjungan Pertapaan Our Lady of Olive, dibangun ing abad kaping XNUMX, kang omahé lukisan dening pelukis Mexican John Strap.

Ing tangan liyane, bab wolulas kilometer saka Conil sampeyan duwe kutha Chiclana saka tapel wates. Iki minangka keajaiban monumental liyane sing sampeyan duwe konstruksi agama kayata gréja San Juan Bautista (permata saka Cadiz neoclassicism) lan San Sebastián, pertapan Santa Ana lan Vera Cruz utawa biara Jesús Nazareno.

Minangka warisan sipil, malah luwih spektakuler. ngadeg metu ing menara kaya Jam, dibangun ing abad kaping XNUMX ing salah siji lengkungan akses menyang kutha. Dumunung ing Alun-Alun Utama, papan arsitektur paling penting ing Chiclana, awit iku uga omah monumen liyane kayata pasamuwan San Juan Bautista, wis kasebut. Pungkasan, sampeyan bisa ndeleng ing villa kraton-kraton megah kayata Count of Torres lan Count of Pinar, loro transisi antarane Baroque lan Neoclassical.

Ing kesimpulan, kita wis nerangake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Cove lenga ing Conil. Nanging kita uga pengin ngomong karo sampeyan babagan apa sing kudu dideleng ing kutha sing apik ing provinsi Cádiz, uga ing kutha-kutha liyane kayata Chiclana utawa Vejer. Apa sampeyan ora mikir yen dheweke duwe atraksi sing cukup kanggo sampeyan ngunjungi?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*