Tantangan kanggo Airbus

Miturut Daniel Michaels

TOULOUSE, Prancis - Manajer produksi AirbusTom Williams ngenteni limang taun kepungkur kanggo nyusun produksi kanggo pabrikan pesawat Eropa. Saiki, nalika maskapai penerbangan nundha utawa nundha pesenan, perusahaan kudu nyeimbangkan keseimbangan nyetel pabrik menyang skenario anyar tanpa nyebabake kesempatan pulih.

Airbus ngumumake dina Jumuah yen nampa pesanan mung 16 pesawat ing Maret, dibandhingake karo 54 pesenan ing Maret 2008 lan 37 taun sadurunge. Perusahaan ngarepake mung bakal nampa antara 300 lan 400 pesenan anyar taun iki dibandhingake 777 taun kepungkur, sing kudu kita batal taun kepungkur.

Pesawat mabur rumit banget saengga nyuda produksi bisa dadi angel kaya nyepetake. Tanduran sing Williams bubar ngoptimalake produksi sing luwih cepet kudu diturunake tanpa biaya tambahan saben pesawat mundhak sacara signifikan.

Puluhan pemasok Airbus, sing nyuplai kabeh jinis komponen, ora bisa ditinggalake karo gudang sing kebak bagean utawa pabrik sing isih ora ana ing adol, utawa bakal katon awake ringkih banget nalika dikarepake.

Kajaba iku, ngeculake karyawan sing trampil bisa nyebabake ilang bakat sing bisa ngalangi pamulihan pungkasan. "Kita nglampahi akeh wektu kanggo nglatih karyawan sing ngrancang lan ngrakit pesawat terbang, dadi kita kudu ngati-ati," ujare Williams, wakil presiden eksekutif Airbus kanggo program, ing sawijining wawancara ing kantor pusat perusahaan. Wiwit taun 2003, Airbus nambah produksi pesawat 60%, dadi rekor 483 pangiriman taun lalu.

Nanging, ing wulan Oktober, unit kasebut Eropa Aeronautic Defense & Space Co. (EADS) ngrancang rencana kanggo nambah produksi maneh lan ing wulan Februari ujar manawa bakal nyuda pangiriman model lorong tunggal sing populer saka 36 nganti 34 wulan. Uga ngumumake manawa bakal nganggep potongan luwih lanjut.

Airbus lan saingan Amerika Boeing Co, sing ngumumake PHK 4.500 karyawan nanging tetep stabil produksi taun iki, menehi reaksi sing luwih ati-ati tinimbang perusahaan industri gedhe ing krisis global. United Technologies Corp. Sajarah rega saham, sing nggawe peralatan aerospace, AC lan elevator, ujar ing wulan Maret iki bakal ngirangi 5% tenaga kerjane, utawa 11.600 lapangan kerja. Caterpillar Inc. Wis ngumumake luwih saka 20.000 PHK, nalika nyuda produksi lan beku sawetara operasi pabrik.

Perwakilan maskapai penerbangan lan industri prédhiksi manawa Airbus lan Boeing kudu nyuda produksi luwih drastis supaya ora nggawe pesawat sing ora bisa nemokake pembeli. Douglas Harned, analis penerbangan ing Sanford C. Bernstein & Co. ing New York, ngramal ing laporan sing diterbitake wulan pungkasan yen Airbus lan Boeing kudu ngirid pengiriman taun ngarep nganti 20% saka rencana sing lagi ditindakake. Perusahaan sing nyewa pesawat saiki njaluk kalorone produsen supaya ora produksi supaya ora jenuh ing pasar lan nyuda rega pesawat ing neraca.

Wakil kanggo Airbus lan Boeing ujar manawa pesawat bangunan beda amarga pesawat sing regane udakara $ 50 yuta nganti $ 300 yuta butuh wektu setaun kanggo ngasilake. Akibate, siklus saya suwe saya suwe saya maju.

Pengalaman Boeing nuduhake manawa ayunan produksi dadakan bisa nyebabake banget. Dasawarsa kepungkur, pabrikan pesawat nyoba nambah produksi ing sawetara wektu, nanging ngalami kekurangan komponen lan kekurangan personel sing mumpuni. Ngatasi masalah produksi nyebabake kerugian gedhe kanggo Boeing, sanajan nalika ngirim data jumlah pesawat. Wiwit kuwi, Boeing lan Airbus nyoba nyingkirake produksi gedhe.

Ukum tenaga kerja Eropa nyegah Airbus nyingkirake karyawan kanthi gampang Boeing. Amarga alesan iki, ing taun-taun pungkasan iki, pabrikan Eropa nyewa tenaga kerja paruh-wektu lan subkontrak sing luwih akeh. Williams ujar manawa nggunakake karyawan kasebut kanthi luwih sithik, sampeyan bisa nyuda produksi nganti 20% tanpa ngilangi staf full-time. Pengurangan pertama sing ditindakake dening Williams ing sawetara wulan pungkasan yaiku shift lembur, sing diidini Airbus kanggo entuk permintaan sing kuat, ujare eksekutif umur 56 taun, 37 wong darmabakti kanggo produksi mesin, mesin pesawat lan jet.

Ngatur supplier minangka tantangan sing luwih gedhe. Luwih saka 80% regane saben pesawat Airbus asale saka perusahaan liyane, miturut Louis Gallois, CEO EADS. Sawetara supplier iki luwih cilik lan luwih finansial tinimbang Airbus lan bakal luwih angel ngatasi krisis kasebut, ujare sawetara eksekutif.

1000 Kaki

sumber: WSJ Amerika

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*