Senda Viva, taman hiburan kulawarga paling gedhe ing Spanyol

Gambar | Path Urip

Ing jejere Bárdenas Reales yaiku Senda Viva, taman sing khusus kanggo hiburan kulawarga sing diakoni minangka sing paling gedhe ing Semenanjung Iberia. Campuran taman hiburan, kebon binatang lan kegiyatan luar biasa sing disenengi bocah enom lan tuwa. Sampeyan ora bisa ilang iki!

Dununge dununge endi?

Senda Viva dununge ing pesisir Navarran, cedhak Taman Alam Bardenas Reales (dinyatakake minangka Cadangan Biosfer dening UNESCO) lan 80 kilometer sisih kidul Pamplona. Kanthi ekstensi 120 hektar, kita ngadhepi taman hiburan kulawarga paling gedhe ing Spanyol

Kanggo ngakses Senda Viva, sampeyan kudu nganggo dalan, khusus kanthi njupuk dalan Virgen del Yugo, 31513 Arguedas, nganggo kendaraan pribadi utawa nggunakake layanan transportasi. papan utamane nalika musim dhuwur, sing njupuk pengunjung ing lawang akomodasi sing lagi dipanggoni lan ditinggal ing lawang sing padha. Iki ngidini sampeyan ngirit mlaku-mlaku kanthi mobil pribadi.

Aja nganti ana sing kewatir! Dalan cilik iki wis aspalan lan ngidini sampeyan mlaku-mlaku kanthi nyenengake ing sacedhake lingkungan. Nanging, njupuk bocah cilik bisa uga rada dawa, luwih-luwih nalika bali nalika kesel banget wiwit dina suwene ngrasakake Senda Viva.

Kapindahan ing sadawane Senda Viva

Sawise mlebu taman Senda Viva, pengunjung bisa mlaku-mlaku utawa nggunakake macem-macem jinis transportasi kayata trailer utawa sepur cilik. Sejatine, frekuensi transportasi kasebut udakara 25 menit sanajan gumantung karo tumibane wong.

Gambar | Path Urip

Kepiye taman Senda Viva?

Itinerary sadawane Senda Viva dipérang dadi patang wilayah: Farm, alas, Town lan Pameran. Sawise mlebu ing pager, kita nemokake Kutha sing dadi titik wiwitan rute. Ing kene dununge area informasi, loker lan loker, papan kanggo nyewa kursi bayi lan kursi rodha, toko souvenir, asrama, lumbung sapi lan omah gedhong angker, omah sing medeni sing dienggoni para karakter aneh.

Mlaku ing dalan Sapi tumuju Pameran, kita bisa nemokake spesies kayata jaran Burguete, wedhus latxa, sapi Pyrenean utawa sapi. Sawise dununge ing taman kasebut, kita ora bisa lali karo atraksi kayata labirin banyu, sirkus kanthi AC, gumbira, bumper utawa kaca tingal sing ngguyu. Kanggo istirahat, ora luwih becik lunga menyang teras tlaga utawa kuningan pameran. Sawise iku, sampeyan bisa nerusake dolan karo monyet capuchin utawa jaguar. Nyengsemaken!

Kita terus menyang alas ing endi zebra, manuk unta, srigala utawa macan minangka protagonis absolut. Ing kene sampeyan uga bakal nemokake atraksi musim gugur gratis lan papan dolanan bocah-bocah. Uga duwe papan restoran liyane sing diarani El Balcón de la Bardena lan sudut pandang sing gumun karo pemandangan Taman Alam Bardenas Reales sing luar biasa.

Pungkasane, ing Farm ana aviary 1.100 m2, mini-farm lan acara penerbangan raptor. Kajaba iku, ing kene ana layanan mandiri sing diarani La Recoleta supaya cepet-cepet.

Objek wisata Senda Viva

Taman Senda Viva nduwe luwih saka telung puluh atraksi kanggo kabeh pamirsa, ing antarané yaiku: Bobsleigh (trek sliding dawa siji kilometer); Valhalla (kulo kasunyatan virtual ing roller coaster); Tubing lurus (ing endi pengunjung minger mudhun ing lereng 300 meter lan 60 meter ora rata kanthi float gedhe) utawa garis Great Zip, ketik wong liya.

Gambar | Hotel Senda Viva

Kulawarga kewan Senda Viva

Taman iki wis duwe luwih saka 800 kewan saka 200 spesies kayata bruwang coklat, otter, singa, kanguru wallaby lan sawetara macan putih. Senda Viva terus melu program konservasi kanggo keturunan asli kanthi bebaya kepunahan kayata nangka Navarrese, sapi betizus utawa jaran burguete.

Rega tiket

Tiket diwasa ing Senda Viva duwe rega 28 euro ing box office lan online 25 euro Nalika tiket kanggo bocah, nganti 11 taun, lan kanggo pensiunan yaiku 21 euro ing box office lan 18 euro kanthi online. Bocah-bocah ing umur 5 taun isih bebas. Minangka penasaran, dina kapindho kunjungan menyang taman Senda Viva, lawang mlebu regane setengah.

Informasi minat ing Senda Viva

  • Taman iki diadaptasi kanggo bocah cilik, nanging kabeh atraksi duwe minimal minimum sing dibutuhake. Dheweke bisa dipasang ing pirang-pirang prekara, ya, diiringi sawetara.
  • Ngombe utawa panganan ora diidini amarga ana sawetara restoran ing Senda Viva sing bisa mandheg mangan utawa ngaso. Nanging, ana sumber banyu ngombe ing endi-endi.
  • Yen ngunjungi Senda Viva nalika musim semi utawa musim panas, luwih becik nggawa topi, sunscreen ... amarga wis panas banget.
  • Ana Wi-Fi ing saindenging taman.

Jam ing Senda Viva

  • Nganti tanggal 4 November: Setu lan Minggu wiwit jam 11:00 nganti 20:00 wengi
  • Jembatan El Pilar: wiwit tanggal 12 nganti 14 Oktober, saka 11:00 nganti 20:00 wengi
  • Jembatan November: wiwit tanggal 1 nganti 4 November, saka 11:00 nganti 20:00 pm
  • Ing tanggal 5 November: ditutup.
Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*