Objek wisata paling apik ing Buenos Aires

Buenos Aires

Buenos Aires minangka salah sawijining kutha sing paling apik ing Amerika Latin. Dheweke ora duwe keanggunan kolonial Lima, kaendahan lanskap Rio utawa kesan budaya Meksiko DF sing kuat, nanging ora mesthi ana kutha sing penting. Buenos Aires dudu kolonialIki minangka putri imigrasi Eropa lan katon ing lurung-lurung, bangunan lan gaya rakyate.

Buenos Aires minangka kutha sing kontras amarga ing wektu sing padha dadi kutha ing Amerika Latin, ing endi akeh kekayaan lan keanggunan kaya kemlaratan lan rasa ora aman. Oalah, dibandhingake karo tujuan liyane ing Amerika, Kutha sing aman sing ngerti cara nampani pengunjung lan duwe akeh obyek wisata sing dadi kutha sing ora iso lali. Aku ninggalake sampeyan papan wisata paling apik ing Buenos Aires.

Teater Kolon

Teater Kolon

Este iki minangka salah sawijining bioskop opera lan balet sing paling penting ing saindenging jagad lan bubar ngalami pamulihan sing apik, sing saiki lagi tahap kaping loro. Umur iki satus taun ing taun 2008 lan dununge ana ing tengah-tengah kutha. Dununge luwih saka wolung ewu meter persegi, limang ewu kalebu bangunan pusat lan luwih saka telung ewu ana ing ruang paling ngisor kanthi nambah meter persegi kanthi total fasilitas.

Aula utama téater duwé kothak nganti lantai telu lan dhuwure 28 meter. Kapasitas kanggo 2.478 lenggah lan 500 penonton ngadeg. Kubahé ukuran 318 meter persegi, panggungé jembaré 35 meter kanthi jeron 25 lan dhuwuré 34. Kajaba iku, duwe lokakarya dhewe lan makaryakke ing sekolah ballet sing apik banget. Ana wisata sing dipandu saben dina wiwit jam 9 esuk nganti jam 5 sore lan liwat Carage Passage sing lawas, Tucumán 1171.

Pink House

Pink House

Iki minangka istana presiden lan dununge ana ing Plaza de Mayo, papan kabeh festival lan demonstrasi sing nggerakake masarakat Argentina. Kantor pusat Kuwasa Eksekutif Nasional lan papan kasebut ana ing situs sing dijajah ing jaman kolonial dening benteng sing dibangun dening gubernur pertama, ing pinggir Río de la Plata, ing abad kaping XNUMX.

Sampeyan wis Dolan maring sing ngidini ngerti kamar, galeri lan halaman internal. Dina iki ing Museum BicentennialRong abad kamardikan Argentina dirayakake ing taun 2010, situs sing bisa sampeyan kunjungi wiwit Rebo nganti Minggu lan preinan, saka 10 esuk nganti 6 sore. Kunjungan kasebut dilengkapi mlaku-mlaku liwat alun-alun, wewatesan karo Katedral Buenos Aires lan Cabildo, pusat kutha sing bersejarah.

Pemakaman Recoleta

Pemakaman Recoleta

Iki minangka kuburan paling tuwa ing kutha kasebut lan biasane makam lan kubah kulawarga patroli saka kutha. Dununge cilik lan dununge ana ing lingkungan Recoleta, sing paling larang ing Buenos Aires. Ing ngarepe ana alun-alun sing nalika akhir minggu nampa pameran kerajinan warna-warni lan pusat kanggo tujuan gastronomi. Makam oligarki lokal dihiasi karya seni regane gedhe, patung marmer, gaweyan wesi, sing nggawe kuburan iki dadi jinis museum.

Uga ana sawetara makam wong penting ing level politik lan budaya: ing kene kasedhiya makam Eva Perón, contone, uga presiden lan militer. Ana Dolan maring ing pirang-pirang basa. Aku ora nyaranake dina sing panas banget amarga ora ana papan ing endi wae. Tur kasebut bisa dipungkasi ing greja sing cedhak karo kuburan, lawas, lan mangan sawetara panganan ing restoran sing cedhak.

San Telmo

San Telmo

San Telmo yaiku lingkungan apik ing Buenos Aires sing duwe bangunan lawas, dalan sempit, restoran, bar kabeh jinis lan alun-alun sing saben omah akhir minggu pameran kerajinan lan barang antik turis banget. Alun-alun kasebut diubengi karo restoran lan ing lurung-lurung sekitar ana omah-omah antik liyane. Iki minangka papan sing apik kanggo mlaku santai, toko, mangan, motret lan rumangsa kuna kutha sing ing pojok liya umure modern banget.

Avenue Corrientes

Stream Nest

Avenue Corrientes yaiku dalan sing ora nate turu. Duwe akeh bioskop sing kerja sepanjang taun, nyatane Buenos Aires minangka salah sawijining kutha sing duwe produksi teater paling akeh ing Amerika Latin. Uga ana restoran lan pizza lan sanajan ana kurang, akeh toko buku lan toko buku perdagangan, toko rekor lan sawetara toko sandhangan kulit dheweke ana ing kana kanggo turis.

Sampeyan kudu ngliwati Corrientes ing wayah wengi lan tekan titik ing ngendi Obelisk, Avenida 9 de Julio, kanggo ndeleng pusat kutha sing apik. Saran kula supados dhahar pizza, wonten papan-papan lambang ing sekitar mriki.

Museum ing Buenos Aires

Museum Seni Dekorasi

Buenos Aires duwe sawetara musium sing menarik. Ana sing Museum Seni Dekorasi sing makarya ing kraton elegan awal abad rong puloh, ing Museum seni rupa nasional ing ngendi sampeyan bisa ngapresiasi lukisan Argentina lan MALBA, Museum Seni Amerika Latin.

Museum seni rupa nasional

Sampeyan uga bisa ngunjungi Museum Evita, ing wilayah Kebun Binatang Buenos Aires, ing kana bakal ana omah kanggo wanita. Iki minangka tampilan permanen obyek dening Eva Perón lan restoran sing apik banget.

Omah Evita

Palermo Soho lan Palermo Hollywood

Palermo-Soho

Nganti saiki kita wis mriksa paling klasik ing Buenos Aires, nanging wis luwih saka limalas taun kepungkur Lingkungan Buenos Aires sing wis saya gedhe: Palermo. Sadurunge dadi lingkungan omah sing asri, alas banget, nanging meh rong dekade kepungkur pangembangan gastronomi sing ora ana tandhingane lan omah-omah lawas dadi bar lan restoran sing mbukak lan nutup kabeh wektu.

Ing Palermo Soho ing toko sandhangan, merek nasional lan desainer independen. Uga ana akeh restoran lan bar sing mbukak esuk lan nutup esuk. Ing sisih Palermo Hollywood, ing sebrang Avenida Juan B. Justo, ana bar lan restoran lan toko sandhangan luwih sithik. Hollwood wis dibaptis amarga tiang audiovisual ana ing kene lan ana atusan perusahaan produksi televisi.

Minangka turis, kita bisa fokus ing Palermo Soho. Atine yaiku Plaza Serrano. Siji kasunyatan maneh: sandhangan ora murah, malah ora ganti.

Pelabuhan Madero

Pelabuhan Madero

Puerto Madero minangka area gudang lawas, liwat kali. Ana akeh lahan sing dipikolehi saka Río de la Plata lan Ing gudang lan gudang lawas saiki, ana restoran, kantor lan hotel. Menehi mlaku-mlaku kanthi apik lan yen sampeyan pengin mangan ndeleng pencakar langit sing dibayangke ing banyu kali, iku papan sing apik. Klompok Nelayan liyane yaiku Klub Nelayan, sing dununge ana ing area bandara kotamadya, ing pucuk dermaga dawa sing luwih adoh menyang banyu coklat kali gedhe iki. Mesthine, sampeyan kudu taksi lan adoh saka wilayah Puerto Madero, nanging pengalaman liyane.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1.   Avi Diaz ngandika

    Buenos Aires, yen duwe bagean kolonial, amarga pancen koloni, nanging jelas sampeyan ora ngerti lan kayane bagean gedhe kutha ilang.