Disko lan klub paling apik ing New York

Klub wengi New York

Yen sampeyan duwe rencana ngunjungi New York City lan uga ora kudu ndeleng ing wayah awan, mesthine sampeyan pengin ngerteni urip wengi ing kutha kasebut lan nikmati pesta ing New York.

Kota New York ditondoi kanthi nduwe klub malam paling apik ing Amerika Serikat, padha karo sing dununge ing Miami, Los Angeles utawa Las Vegas. Amarga Frank Sinatra ing lagune New York ngarani "Kutha sing ora bisa turu." Ing Manhattan, sampeyan bakal nemokake macem-macem panggonan kayata klub malam, bar (modern uga tradisional, kayata Yunani, Latin, lan liya-liyane), bar karaoke, restoran, lan liya-liyane.

Sampeyan pengin ngerti diskotik lan klub paling apik ing New York City? Tulis sing paling disenengi utawa sing paling cedhak karo hotel utawa papan dununge, amarga sampeyan bakal pengin limalas dina ing kutha sing luar biasa iki kanggo sinau luwih lengkap babagan urip wengi.

Pasha

Pacha New York

Klub wengi iki dununge ana ing sisih kidul Manhattan lan dianggep minangka salah sawijining klub wengi paling apik ing kutha kasebut, lan uga jeneng kasebut misuwur dening kabeh wong ing saindenging jagad sing seneng pesta nalika wengi. Disko iki minangka bagean saka rantai internasional, adhedhasar ing luwih saka 25 kutha beda. Pendhiri yaiku Ricardo Urgell, Spanyol. Pacha de New York kasusun ora kurang saka 5 jubin, kanthi kapasitas saengga 5 ewu wong bisa ngrasakake bengi ing papan sing apik iki.

Ing Pacha sampeyan bisa seneng musik elektronik sing paling apik lan minuman lan koktail sing paling apik ing saindenging kutha. Nduweni perusahaan kayata Citigroup, Calvin Klein, lan liya-liyane minangka klien sing asring dadi sampeyanklub wengi karo klien VIP sing paling akeh. Jeneng klub kasebut tegese kaya "Urip kaya raja", dadi senenge dijamin. Antarane selebriti sing lunga ing kana yaiku Adriana Lima, Nelly Furtado, Paris Hilton, lan liya-liyane. Yen sampeyan pengin seneng-seneng lan ketemu karo wong sing misuwur lan ngrasakake kaya ngono, sampeyan mung kudu ngirit lan lunga menyang Pacha.

Marquee

Klub Marquee New York

Disko iki uga dikenal minangka La Marquesina, dununge ing Manhattan, cedhak karo negara kekaisaran, minangka salah sawijining klub paling larang lan eksklusif ing kutha kasebut. Nduweni desain sober lan elegan banget, ing antarane tangga teparo katon apik. Yen sampeyan pengin ngombe ing papan iki, sampeyan kudu nyiyapake buku kanthong amarga regane larang, yaiku yen ora seneng dhuwit kanggo ngombe, luwih becik ora menyang bar. Kajaba saka lantai joget, ana bagean saka diskotik sing luwih pribadi lan adoh supaya masarakat bisa leren saka njoget, duwe wektu sing luwih raket supaya bisa ngobrol kanthi tenang. Kadhangkala, sampeyan angel mlebu yen ora ana ing dhaptar tamu, kaya sing kedadeyan karo Studio 54 taun kepungkur.

Klub langit

Pisca de la ciscoteca Cielo ing New York

Swarga minangka klub sing dununge ana ing Distrik Pembungkus Daging (ing kana biasane ana omah jagal sing daginge dikemas), iki minangka salah sawijining klub paling rame ing kutha kasebut. Dheweke wis menang sawetara penghargaan kayata Best Club of the World World Awards 2008. Dheweke duwe spesialisasi musik elektronik, omah lan duwe DJ sing mesthi main ing kana. Klub nawakake macem-macem jinis pesta saben wulan, saben duwe jeneng tartamtu. Jenenge; Spasi Jero, Dina Setan, Nari Ing Saiki, Sesi Rahasia Rahasia, Langkah Raksasa, PlayTime, Acara jero, Mad, Paradizo, Vibal, Woh Segar utawa Seksi Dewasa.

Ukuran swara lan sistem swara sing apik banget nggawe Cielo dadi favorit para DJ saiki (Francois Kervokian, Frankie Knuckles, Louie Vega, deepdish, Tedd Patterson, lan Victor Calderone kanggo sawetara jeneng), Lan klub kasebut isih hebat amarga musik sing duweni saben wengi pesta kasebut. Sampeyan bisa uga kudu undhangan kanggo mlebu ing lawang, sing angel banget.

Space Ibiza New York

Ruang Klub Wengi New York

Space Ibiza ing New York Dumunung ing Midtown West. Iki minangka papan sing ora bisa ditemokake ing dhaptar sampeyan kanggo ngunjungi kehidupan malam ing New York. Iki minangka papan sing amba banget kanthi lantai sing beda-beda, ruang santai lan teras atap kanthi pemandangan panoramik sisih Kulon. Minangka papan sing luar biasa kanggo nginep ing wayah wengi sing apik, kanthi musik apik lan ing salah sawijining papan paling penting ing kutha kasebut.

Klub Bembe

Club Bembe ing New York

El Klub New York Bembe iku papan sing swasana apik lan nyenengake. Wong sing mlebu klub iki nganggo gaya apik lan ora sopan, dheweke mung pengin seneng-seneng, ngombe, ngobrol lan seneng-seneng. Nduwe staf bar sing ramah lan sampeyan bakal entuk bedane sing bisa ditemokake ing perawatan ing papan iki, amarga ing kutha gedhe biasane ana perawatan sing adhem lan adoh. Ing klub Bembe partai kasebut ora diwiwiti nganti tengah wengi, mula luwih becik sampeyan golek restoran sing apik kanggo nedha bengi banjur mampir ing papan iki kanggo nari lan ngombe.

Ana tanpa wates saka papan hiburan ing New York , utamane ing Manhattan. Mula ing wilayah kutha iki sampeyan bakal bisa nemokake wong sawayah-wayah, nanging uga ing wayah wengi. Taksi ing New York City lagi wae lan ing endi wae, dadi ora prelu nggawa mobil utawa nyewa kendaraan yen pengin pindhah-muter kutha ngombe. Sampeyan bisa yakin yen taksi bakal ngenteni sampeyan ing ngarep lawang.

Apa sampeyan nate menyang New York City? Apa sampeyan metu ngerti babagan urip ing wayah wengi? Apa wae panggonan sing dikunjungi? Sing endi sing paling disenengi sampeyan? Coba critakake babagan pengalaman sampeyan lan aja ragu-ragu nambahake klub utawa disco menyang dhaptar!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   John ngandika

    Dolan maring papan sing diarani La Chflada ing Queens, New York, sing sejatine layanane apik banget, duwe restoran lan klub malam sing bisa mbantu sampeyan nalika dolan-dolan, aku nyaranake.