Kunjungan menyang Enchanted City of Cuenca

Tormo ing Kutha Enchanted

Dina iki kita bakal ngomong babagan a papan sing cocog kanggo plancongan utawa plancongan saka Cuenca. Kita ngrujuk menyang Enchanted City of Cuenca, papan sing biasane dikunjungi kulawarga utawa klompok kanca lan pasangan. Cocog banget kanggo kabeh wong sing seneng golek papan sing didhelikake kanthi alam sing apik banget.

Yen ana prekara sing misuwur Kutha Cuenca sing dipesona minangka watu-watu kasebut, sing mung bisa dipahat dening tumindak angin lan banyu saka udan lan es. Iki nyebabake sawetara formasi rock sing unik lan kaget. Aja lali kabeh rincian sing sampeyan kudu ngerti nalika ngunjungi Kutha Enchanted ing Cuenca.

Kepiye carane tekan Cuenca

Kutha Enchanted biasane dikunjungi nalika ana ing Cuenca, minangka tambahan kanggo lelungan iki. Saka akun sampeyan kudu njupuk dalan kabupaten CM2105 lan nyambung karo CM2104 sing nggawa kita menyang wilayah alam iki. Dununge ana ing kutha Valdecabras, ing tengah Serranía de Cuenca. Sampeyan bisa ngatur sawetara kunjungan menyang bis saka Cuenca, sanajan umume masarakat nggunakake mobil sewaan utawa dhewe-dhewe. Kutha iki dununge ing CM2104 km 19, udakara 30 kilometer saka Cuenca.

Informasi babagan taman wisata

Rocks nang Kutha Enchanted

El jadwal taman Kutha Enchanted Cuenca Biasane ora ngganggu saka jam 10 esuk nganti 18, 19 utawa 20 jam, gumantung karo wektu taun lan wayah srengenge surup. Kita ora kudu lali yen bakal nemokake awake dhewe ing lingkungan alam sing ora ngerti, mula mula kudu pancegahan. Saliyane, sampeyan kudu maca kemungkinan pangowahan lan pratondo lan pancegahan ing situs web, kayata, contone, babagan wabah prosesi sing ana ing wektu iki sing luwih becik ora nggawa ingon-ingon, amarga iku kewan sing mbebayani banget kanggo segawon. Kajaba iku, sampeyan kudu mriksa laporan cuaca lan ngerteni sadurunge tindak, amarga kahanan cuaca sing kurang apik bisa nyebabake taman kasebut tetep ditutup dina kasebut.

Nalika entuk tiket, kita kudu ngerti yen dituku langsung ing box office, amarga ora duwe penjualan online utawa reservasi. Sampeyan bisa nggawa ingon-ingon lan ragad mlebu limang euro saben wong. Ing bocah, pensiunan lan kulawarga gedhe, regane patang euro. Yen nindakake tur kanthi pandhuan yaiku enem euro. Kita luwih dhisik nyaranake mriksa rega ing web sadurunge www.ciudadencantada.es kanggo priksa manawa ora ana pangowahan. Rute kasebut ora cocog kanggo wong sing nyuda mobilitas utawa kanggo kreta bayi. Yaiku a rute bunder udakara 3 kilometer sing mbutuhake sakjam setengah udakara Kita kudu ngormati rute lan aturan, yaiku nglumpukake bangku segawon lan disambungake sajrone lelungan, uga nggunakake tong sampah kanggo mbuwang apa wae. Kita kudu njaga lingkungan alam ing endi wae.

Apa sing bakal katon ing Kutha Enchanted Cuenca

Formasi Rock saka Kutha Enchanted

Nalika lelungan, tututi beacon biru, sing nuduhake cara metu, lan kembang mawar bali. Ing mlaku sampeyan bakal weruh formasi, sing duwe morfologi, komposisi kimia lan kekerasan sing beda, sing pungkasane menehi macem-macem jinis kasebut supaya imajinasine dadi liar. Kanthi watu kapal, kita bakal weruh sawetara kapal gedhe sing dock ing plabuhan, segel katon mandheg, Tormo minangka watu wiwitan, luwih amba ing sisih ndhuwur tinimbang ing pangkalan. Kita uga bakal nemokake baya sing katon madhep karo gajah, praupane misterius saka manungsa ing tengah alas pinus, sawetara bear, segara watu nyata, jembatan watu utawa lawang biara, kanthi bentuk beak , sing kayane digawe dening tumindake manungsa. Salah sawijining bocah sing paling nyenengake yaiku watu-watu sing dikenal minangka slide, sing dununge ana ing jalur sempit yen sampeyan munggah lan mudhun nalika sampeyan ngliwati, mula jenenge.

Kutha Cuenca sing apik

Yen tekan watu kasebut, kita takon dhewe apa sing bakal katon, amarga ora bisa nggambarake bentuke, mula ora ana masalah. duwe ilmu ing endi kabeh dijlentrehake. Iki minangka lelungan sing bisa ditindakake kanthi tenang, supaya seneng foto lan ngujo efek alam ing watu kasebut. Kanggo sampeyan sing pengin ngerti kutha iki kanthi luwih jero, dheweke mesthi bisa milih tur sing dipandu, supaya ngerti kabeh detail babagan kabeh formasi rock kasebut.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*