Eiserner Steg, jembatan wesi ing Frankfurt

Pemandangan sing apik ing jembatan terkenal iki

Pemandangan sing apik ing jembatan terkenal iki

Papan sing apik kanggo mbayangake langit kutha yaiku Jembatan Eiserner, kondhang minangka Jembatan wesi. Iki dibangun ing taun 1868 minangka rute komunikasi anyar karo sisih kidul kutha lan asliné minangka jembatan tol ing ngendi dhuwit kudu dibayar nganti tekan sebrang kali, sing nggawe konstruksi iki dadi sejarah liyane unsur wigati ing Frankfurt.

Sanajan wis misuwur kanthi jeneng Jembatan Besi, bahan sing dibangun yaiku baja, sanajan nalika nggawe baja, wesi minangka salah sawijining logam sing umum digunakake ing konstruksi.

Eiserner Steg dudu jembatan asli wiwit taun 1945 rusak amarga ana bom sing terus ditampa kutha sekutu. Pirang-pirang taun mengko wis pulih maneh lan ing restorasi kasebut, lift ditambahake.

Yen sampeyan minangka wong sing nggatekake kabeh, mesthine ora bakal angel banget golek plak sing bakal ditemokake prasasti ing Yunani Odisea de Homer. Ing njero sampeyan bisa maca ????? ??? ?????? ?????? ?? ?????? ?????, sing cacahe kaya "Mlaku ing segara peteng menyang wong sing nganggo basa liyane".

Prasasti iki nyebabake sawetara kekarepan supaya warga Frankfurt kudu nggandhengake pusat kutha karo wilayah liyane. Ing wayah awan, luwih becik mlaku-mlaku lan nikmati pemandangan sing apik.

Informasi liyane: Jerman Saikiravel

 

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*