Lelungan kanthi Emirat, Emirat Fly

Salah sawijining maskapai sing paling bergengsi ing donya yaiku Emirat lan wong-wong sing durung duwe kesempatan kanggo ngliwati iku mesthine pengin. Ing jagad maskapai sing amba lan beda-beda tanpa diragukan maskapai Arab iki kalebu sing pertama.

Aku duwe kesempatan kanggo lelungan kaping lima lan ing loro kasebut aku nyebrang jagad iki amarga aku saka Amerika Selatan menyang Tokyo, mula kanthi pirang-pirang jam penerbangan aku bisa nggawe mratelakake panemume babagan perusahaan iki lan layanan sing disedhiyakake lan ditawakake. Ing kene sampeyan duwe, bisa uga nuduhake utawa ora.

Emirat

Nindakake sejarah Emirat minangka maskapai pamimpin Uni Emirat Arab lan maskapai paling gedhe ing Timur Tengah. Pusat iki minangka Bandara Internasional Dubai sing mewah lan nyengsemake.

Emirat mabur menyang 74 kutha ing limang bawana lan kira-kira meh 3500 penerbangan saben minggu ngliwati langit planet iki. Wiwit didegaké mesthi ana ing Top 10 maskapai paling bergengsi, kanthi pesawat sing luwih apik lan jumlah penumpang sing diangkut. Ora kabeh maskapai sing nggawe rute komersial paling dawa ing saindenging jagad lan Emirat kalebu salah sawijining.

Kapalane kalebu merek Boeing lan AirbusSanajan umume Boeing 777. Airbus A380 sing gedhe yaiku pesawat dobel utawa dek dobel sing populer ing kabeh pesawat (dobel Boeing mung duwe loro geladhak ing ngarep). Bisa nggawa 853 penumpang lan dadi pesawat komersial paling gedhe ing saindenging jagad. Suwe-suwe dadi pesawat sing nutupi rute Dubai - Tokyo, mula taun ngarep aku kudu seneng.

Emirat nggunakake dolar kanthi eksploitasi minyak, mula ing 2013 dilengkapi 200 pesawat. ora luwih lan ora kurang. Thanks kanggo armada kelas siji lan layanan sing ditawakake wis menang akeh penghargaan ing sektor aeronautika lan kita bisa ujar manawa iku a kategori maskapai bintang papat, mung nomer loro kanggo Qatar Airlines.

Kelas Ekonomi Emirat

Uga diarani Kelas Ekonomi iku kelas sing paling padhet ing kabeh pesawat. Emirat mesthi mromosikake dadi kelas sing kepenak banget lan kanthi layanan, gastronomi lan hiburan, ngluwihi kelas sing padha karo maskapai liyane.

Ing perjalanan Emirat sing kapisan aku kepengin ngerti. Sejatine kualitas layanan ing kapal kaget banget. Kaping pisanan kursi bisa dipilih lan dilindhungi undhang-undhang sanalika tiket wis dituku. Sanajan saiki umume wis umum sawetara taun kepungkur, ora kaya ngono.

Salah sawijining layanan sing paling disedhiyakake dening perusahaan yaiku gran papan ing antarane jajaran kursi Kelas Ekonomi lan iku bener. Titik tambah gedhe. Yen sampeyan lelungan sing asring banget, sampeyan bakal ngerti napa wong lanang sing lelungan luwih penak. Barang liyane sing paling promosi yaiku ICE utawa inflight layanan hiburan. Penerbangan durung diwiwiti nalika layar urip lan lagi sibuk promosi katalog film, acara radio, dokumenter lan musik sing lengkap banget sing kasedhiya kanggo wong lelungan.

Contone, ing wulan April 2014 aku bisa nikmati film kasebut Program (babagan balapan bersepeda Lance Armstrong), film sing nembe ditampilake ing sistem TV pituwasku minggu kepungkur. Lan taun iki aku ndeleng anime Kimi ora wa, super anyar. Emirat dadi maskapai pertama sing kalebu sistem hiburan pribadi iki ing taun 2003 lan wiwit iku, dheweke menang sawetara penghargaan.

Iku ora mung jumlahe nanging kualitas amarga sawetara filme premiere lan ora fokus Hollywood o Europa nanging padha nawakake judhul saka Timur Tengah, Korea Selatan, China, Jepang lan India, umpamane. Ana luwih saka satus setengah film, udakara 60 saluran TV, luwih akeh saluran video, sèket video game lan pirang-pirang saluran audio.

Saliyane, sistem sing padha ngidini sampeyan ndeleng gambar langsung sing dijupuk kamera dipasang ing sanjabane pesawat dadi nalika mabur ora ana sing menarik kanggo dideleng, lepas landas lan kebangkrutan duwe pesona. Lan yen sampeyan duwe dhuwit, sampeyan uga bisa nindakake layanan kasebut Kacepetan Internet Tinggi sing nggunakake satelit nalika mabur.

Lan babagan panganan apa? Kita ngerti manawa panganan ing pesawat ora paling apik lan kita meh ora bisa ujar manawa kepenak. Ing kasus Emirat, ing jumlahe lan macem-macem lan kasunyatan manawa dheweke bakal ngeterake sampeyan alat makan logam lan dudu plastik. Piringane enak nanging sing paling apik yaiku yen ana penerbangan sing dawa, hostesses ninggalake kranjang karo omben-omben lan cemilan kanggo para penumpang sing teka ing pawon.

Saliyane, sampeyan diwenehi a kemul lan headphone. Ing 2014, dheweke uga menehi sethithik kasus karo sepasang kaos kaki, sikat untu lan pasta gigi. Aku bisa nglumpukake papat kasus, loro ing dalan lan loro nalika bali, nanging nalika aku lelungan sing padha taun iki, dheweke ora menehi kasus sing diberkahi. Dakkira ora dikirim maneh. Pangowahan liyane sing dakelingake yaiku nalika ing 2014 aku ora kudu mbayar dhuwit kanggo milih kursi taun iki, dheweke ngisi biaya udakara 50 dolar.

Sampeyan bisa uga mikir yen ora dibayar kanthi mbayar banget, nanging yen lelungan luwih saka 30 jam, sampeyan pengin milih papan. Boeing 777 duwe sawetara jajaran rong kursi menyang buntut lan iku ora mangu-mangu paling apik yen sampeyan ngarepake lelungan luwih saka sedina.

Kelas Bisnis Emirat

Aku begja lelungan ing Bisnis lan ora amarga aku mbayar, nanging amarga ana pirang-pirang masalah sing dakalami nalika lelungan pungkasan. Pesawat sing rusak, 48 jam ing Rio de Janeiro, pesawat sing dioperasikake Iberia lan sistem ICE sing ora bisa mlaku maneh ing rute Tokyo - Dubai njamin aku bisa mlebu kelas sing hebat iki. Kita kabeh kudu mabur Bisnis!

Sawise meri pirang-pirang taun, sawetara wong sing mlebu pesawat sadurunge sampeyan, klambi apik lan gawan entheng, pungkasane aku bisa nindakake perkara sing padha. Lan kemewahan! Ora mung sampeyan numpak pesawat dhisikSampeyan liwat lawang liyane lan ora nate ndeleng sapa wae saka kelas ekonomi. Paling ora kanggo pesawat Kelas Pertama. Sampeyan ngliwati Primera, ya, mbakyu Bisnis. Emirat tugasake ing rong kelas kasebut kemewahan emas, gaya arab uga.

Ing Bisnis kursi super nyaman lan duwe sawetara posisi, malah padha gawe amben kanggo turu. Bantal luwih apik kualitas, luwih kenceng, lan menehi kothak karo produk Bulgari ing njero: minyak wangi, krim, kaca, jaringan, sikat untu, krim cukur, sisir. Dheweke salam karo gelas sampanyeay sadurunge saben mangan sampeyan diwenehi a menu. Hostesses nyiyapake meja kanggo sampeyan lan ing kene ora ana nampan plastik utawa tutup foil aluminium: iku kabeh crockery. Dheweke malah nawakake sampeyan roti panas!

Sampeyan duwe tablet elektronik kanggo nggunakake ICE sworo seru ing sisih sisih kursi lan headphone kualitas apik, dudu plastik Turista klasik. Lan ya, yen sampeyan duwe pasuryan kanggo mbayar kursi sampeyan, para tamu nyambut tamu kanthi cara sing paling dhuwur. Aku njlentrehake iki amarga dudu masalahku. Kanggo ngrampungake, aku duwe rong pengalaman sing beda-beda kanthi cara perawatan staf Emirat.

Pendapatku dhewe yaiku iku perusahaan sing hebat nalika kabeh bisa ngatasi kekarepan Nanging meh ora ana masalah sing bakal dadi masalah liyane: ngramut, bangga, prangko panganan ing Subway tinimbang wangsulan sing jelas lan masalah. Perusahaan gedhe uga kudu gedhe ing wektu kasebut lan ora nesu karo pitakon utawa komplain para penumpang. Apa sampeyan lelungan kanthi Emirat? Apa pendapat sampeyan?

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*