Festival salsa ing jagad iki

La salsa Iki minangka jinis musik sing nari ing Amerika Latin, nanging utamane ing Karibia. Irama sing nyenengake iki sing ngrebut jagad liwat pemain lan grup musik sing hebat, kayata, Orquesta Adolescentes, Andy Montañez, El Gran Combo, Grupo Niche, Gilberto Santa Rosa, Héctor Lavoe, Frankie Ruiz lan Víctor Manuelle misuwur banget. sawetara.

festival salsa

Irama iki dadi popularitas maksimal ing taun 70-an lan wiwit iku dadi simbol nasional ing macem-macem papan ing Karibia kayata Cuba, Puerto Rico lan Amerika Serikat (New York lan Miami).

Tanpa mangu-mangu, ngrungokake musik salsa ngajak sampeyan ngalih sikil lan ngubengi lantai nari, mula ayo ngubengi jagad lan ketemu sawetara sing paling bergengsi "Festival salsa".

festival salsa2

Ayo menyang Amerika Selatan, menyang Kolombia, khusus kanggo Cali, ing ngendi Festival Salsa Dunia dianakake ing endi penyanyi paling apik saiki lan kompetisi salsa minangka urutane saiki. Ing taun 2009 iki, edhisi kapindho festival iki dianakake.

Festival sing misuwur banget yaiku Willemstad, sing kedadeyan ing pulau Curacao. Ing kene klompok sing nindakake irama iki ketemu lan teka saka macem-macem wilayah ing bawana Amerika lan saindenging jagad. Perlu dielingake manawa ing festival iki, luwih saka pameran, sampeyan bisa seneng konser sing hebat.

festival salsa3

Eropa uga ora pati adoh, ing Galicia, España, turis jagad teka ing papan iki kanggo dadi bagean saka Festival Salsa Internasional iki sing ana ing edhisi kaping 8.

Saiki, yen sampeyan seneng sinau nari salsa, ora ana sing luwih becik tinimbang nindakake ing negara kelairan, ing Kuba dhewe.

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1.   Raul Felix ngandika

    Aku seneng karo salsa, nyatane aku dadi promotor NG La Banda, Cuba, (Sing mrentah salsa ing Cauba). Aku seneng bisa melu karo bandku ing salah sawijining festival kasebut.

  2.   Alcides Pardo Hernandez ngandika

    Noas seneng karo salsa, aku dadi sponsor Grupo Ciclón Cubano, sing mapan ing Italia. lan kita bakal melu ing salah sawijining festival iki, nunggu tanggepan sampeyan.