Festival Rising Bojo ing Sonkajärvi

Apa sampeyan mikir manawa bisa saingan karo wong kaya iki?

Apa sampeyan mikir manawa bisa saingan karo wong kaya iki?

Finlandia Iki minangka salah sawijining negara sing ora apik amarga tujuan wisata sing apik, nanging minangka papan sing ora nate ditinggalake wong liya lan duwe perayaan paling asli, kayata festival Kejuaraan Angkat Garwa Dunia, festival unik sing dianakake ing kutha Sonkajärvi.

Iki ditindakake sajrone wulan Juli lan kanggo melu ora prelu nikah, mula yen sampeyan lunga karo bocah wadon lan umure wis luwih saka 17 taun, cukup melu. Festival kasebut adhedhasar tradhisi Viking sing kalebu nggawa wanita sing disenengi kanthi cara sing paling ora sopan, nggawa dheweke punggung kaya buntelan.


Untunge, saiki tradhisi wis ora ditindakake maneh lan pria nggawa wanita kanthi ati-ati banget, ing pangkone utawa kanthi nyandhak mburi bocah lanang sing dimaksud, sing mesthi sampeyan kudu bugar. Utawa duwe bocah wadon sing ora bobote.

Salah sawijining norma sing ditindakake wiwit asal-usule tradhisi iki yaiku yen garwa bouncing nalika ditinggalake ing lemah, ana paukuman, mula sampeyan kudu ngati-ati kabeh, luwih-luwih supaya ora nglarani awake dhewe ., soko sing bakal matur nuwun.

Temenan, kaya kabeh sing apik shindig, diiringi akeh omben-omben, sing umume umume bir, lan panganan, sanajan tujuan utama acara iki yaiku ora mangan utawa ngombe, malah uga ora juara, nanging kanggo seneng-seneng, ketemu wong lan nikmati keramahan lan kekancan Finn lan pengunjung.

Informasi liyane: Finlandia Saikiravel

 

 

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*