Pencakar langit paling apik ing Tokyo

Aku ora kesel Tokyo. Plancongan mung kanggo ngerteni kutha, kanggo urip, kanggo tangkepen. Ana sing nate nemtokake kutha kasebut minangka kutha sing ngembang kanthi horisontal tinimbang munggah, lan kayane katon nalika katon saka kadohan. Megalopolis sing gedhe tenan.

Sampeyan ora bakal nemokake akeh pencakar langit bebarengan, dudu New York, nanging gedhung sing dhuwur lan nyengsemake lan akeh sing duwe titik pandang ing dhuwur. Ayo dakkandhani, yen mikir babagan Tokyo awan utawa wengi saka dhuwur sing apik yaiku kertu pos sing ora bisa dilalekake, mula iki gedung pencakar langit lan menara sing ora bisa ditemokake ing Tokyo.

Skytree Tokyo

Apik tenan. Tembung sifat kasebut kanggo nemtokake menara iki sing ana ing sacedhake lingkungan tradisional Asakusa. Yaiku a menara transmisi sing dununge ing kabupaten Sumida, cedhak banget karo kali. Duwe Dhuwur 634 meter lan minangka struktur paling dhuwur ing negara iki lan paling dhuwur nomer loro ing jagad kasebut nalika rampung.

Kasedhiya loro geladhak pengamatan lan kalorone nawakake pemandangan sing apik. Menek paling dhuwur luwih larang nanging regane. Sampeyan ora bisa mrana lan ora munggah 450 meter. Ukurane satus meter luwih akeh tinimbang dek pengamatan sing pertama lan menehi prabédan. Lantai paling ngisor 350 meter lan iku Dek Tembo. Sanajan mangkono, wis telung level lan sing pungkasan yaiku sing windows paling dhuwur, paling apik.

Ing antawisipun toko souvenir lan Restoran Musashi, ing endi sampeyan bisa mangan masakan Jepang lan Prancis. Ing level pertama, ana kantin lan kothak plastik sing dikuatake bisa dideleng liwat lantai. Yen sampeyan tuku tiket dadi luwih dhuwur, sampeyan kudu munggah menyang elevator lan munggah menyang Galeri Tembo kanthi jalur awan ing mega. Iku sing paling apik!

Nduwe a spiral munggah ramp ngubengi menara tengah-tengah munggah lan padhang, ing wayah wengi, mbandingake kain wungu, biru lan jambon. Sing paling apik sing paling apik, kayane sampeyan ana ing Odyssey Space 2001. Sejatine situs iki ngundang sampeyan supaya tetep suwe, luwih-luwih yen lunga wengi.

Kalorone tuku tiket loro ing lantai siji, sadurunge munggah. Dibukak wiwit jam 8 esuk nganti 10 wengi, ora nate ditutup lan tiket 2060 yen kanggo markas pisanan lan tambahan 1030 kanggo sing liyane. Yen sampeyan nggawe reservasi ing restoran, kanggo nedha bengi, sampeyan kudu online kanthi luwih saka sewulan sadurunge.

Menara Mori

Resmi diarani Tampilan Kutha Tokyo lan tekan ing Dhuwur 238 meter. Bangunan kasebut minangka bangunan kantor sanajan duwe sawetara toko lan restoran, umume ing Jepang, lan museum seni sing prestisius banget diarani Museum Seni Mori.

Sing paling apik babagan pencakar langit iki yaiku Sky Deck, observatorium nomer loro, amarga iku njobo, ana ing atap bangunan sing padha, ing area heliport. Bayangake! Ora ana jendhela utawa baja sing bisa misahake sampeyan saka udara Tokyo. Apik tenan! Sampeyan bisa ndeleng Menara Tokyo sing cedhak banget, Taman Yoyogi lan Tokyo Skytree dhewe lan yen sampeyan duwe begja Gunung Fuji dhewe.

Sky Deck iki dibukak wiwit jam 11 esuk nganti 8 wengi lan balai observatorium rutin dibuka wiwit jam 10 esuk nganti 11 wengi, sanajan dina Jumuah, Setu lan preinan dibukak sakjam maneh. Diakoni yaiku 1800 yen ditambah plus 500 yen pengin munggah menyang Sky Deck.

Menara Tokyo

Menara iki minangka menara paling klasik lan yen sampeyan ora duwe wektu, dakkira mung siji-sijine sing ora bisa diabaikan amarga ora bakal nganti inggil liyane, nanging minangka ikon kutha. Sing paling apik yaiku munggah nalika srengenge surup, mula wis padhang banget lan nalika dicet warna oranye semu katon padhang.

 

Dibukak ing taun 1958 lan asline digunakake kanggo ngirim rantai publik NHK sanajan mengko transmisi sinyal radio ditambahake. Diganti dening kegiatan ibukota ing 2011, Tokyo Skytree dibangun lan ing taun sing padha, amarga ana gempa tsunami, antena sing dienggo bengkong lan kudu dicopot kanthi resmi mudhunake ndhuwur menara menyang 315 meter

 

 

Ing dhasar menara ana mini shopping center karo toko sing saiki duwe Pameran khusus One Piece, anime lan manga sing misuwur banget. Uga Biasane dihiasi miturut wektu taun kanggoYa, ing Natal iku pesta. Lift nggawa sampeyan 150 meter, menyang ruang pengamatan utama sing duwe loro kafe lan toko souvenir lan kothak kaca sing dikuatake supaya bisa ndeleng lemah ing jarak sing adoh.

 

Ana uga pertunjukan kanthi prediksi kepiye kutha katon sadurunge, ing rute sejarah sing paling ora nganti taun iki rampung ing 2016. Taun iki, aku ora bisa munggah menyang papan pengamatan liyane sing adohe 250 meter amarga ditutup lan ngisor ndandani nanging wis ana lan yen sampeyan mbukak lan mbukak aja kantun. Lan apa maneh, aku mutusake ora njupuk lift kanggo mudhun lan mudhun saka tangga.

Hawane adhem, nanging kandhane, kaping pirang-pirang sajroning urip sampeyan mlaku-mlaku ing Menara Tokyo? Observatorium utama dibukak saka jam 9 esuk nganti 10 wengi lan sing spesial wiwit jam 9 esuk nganti 9:30 wengi. Pintu masuk 820 yen, udakara 8 dolar, lan 700 kanggo observatorium khusus. Yen sampeyan tuku tiket gabungan, sampeyan mbayar 1600 yen.

Menek telung bangunan utawa bangunan dhuwur ing Tokyo iki, sampeyan bakal duwe perspektif liyane babagan ibukota Jepang. Aja ditinggalake ing inkwell!

Apa sampeyan pengin pesen pandhuan?

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*